141

Анонимен

преди 11 години

Това извинение е обидно за избирателите му, те не са *** и неуки! Като спреш мандат на БСП, защо да не спреш и на ДПС?!! И не беше задължително да отива в ДПС! Негласно подкрепиха кабинета "Орешарски", както и гласно го подкрепиха при регистрацията на волен.

140

Анонимен

преди 11 години

...да обясни защо се е регистрирал.Защото такива са правилата на играта, защото е там на работа и това е едно от задълженията... всичко друго са *** истории и капризите на някаква мутра, че не му излязъл пасианса..

139

Анонимен

преди 11 години

АБсурдно е... мусюлмани-националсоциалисти...Управляват европейска държава. Целта оправдава средствата, ще се коалират с всеки само за да са във властта и да могат да крадат.

138

Анонимен

преди 11 години

Толкова инфантилни мнения не бях чел скоро.. по детски мислите, че бягство от час решава нещо? Че те спасяв от 2-ката? Хайде по-сериозно.. ;)

137

СС

преди 11 години

Оставете ги тези неща за мандати и тн. Има много по просто обяснение. Къде беше долната турска *** тази сутрин, да обясни защо се е регистрирал. ТВ7 - телевизията на пеевски (депутат от ДПС). Какво повече има да се коментира.

136

Варна

преди 11 години

Вейсел Сидероолу, насълсън? Чок пара алдън мъ? Айди, хошча калън ве инан бана! Амет Доан

135

do Буревестников

преди 11 години

Tochno zaradi tova trqbva da se glasuva no trqbva da se nauchim che se glasuva ne za partiq, a protiv partiq ili za po-malkoto zllo.

134

РАД

преди 11 години

Колко нагъл,безпринципен и лъжлив лицемер трябва да си,за да обясняваш в лицето на хората,че си едва ли не "спасител"?!?Същят този човек,дето още на първото заседание не се регистрира, след това обвиняваше други парламентарни групи,че не били "отговорни", защото не се регистрирали! Тоя,дето наричаше чуждите дипломати "дебелобузи чичковци" след това се изметна и обвиняваше другите,че се излагали пред европейските политици. Същият обясняваше "никога с ДПС", а сега подкрепи мандат на БСП+ДПС

133

bLaf

преди 11 години

Като е искал само да осигури кворум защо после на самото гласуване не гласуваха против? За много *** ни имат.

132

bgsoldier

преди 11 години

Кои отчаяни *** повярваха на тоя ланьо вчерашен? Излезте сега на улицата да го линчувате, щото вие му дадохте властта в ръцете и той избра комнистите и фесовете! ИЗЛЕЗТЕ и се ИЗВИНЕТЕ на 1 милион добър, работещ материал, гласувал за ГЕРБ, нещастници!

131

Щирлиц

преди 11 години

Ха честита нова коалиция на Гейя , Бея и Злодея . Честито ви правителство на Пацо Олигарси подпомогнат от олиго маифренд

130

strephen

преди 11 години

ПАРАДОКС, ДОСТОЕН ЗА НЯКОЯ АФРИКАНСКА СТРАНА ОТ 3- СВЯТ НЕ, АМИ ОТ 4-Я! НАЦИОНАЛИСТИ С КОМУНИСТИ И ТУРЦИ! АМА НЕ Е ПРЕЦЕДЕНТ - ВЕЧЕ ИМАХМЕ МОНАРХИСТИ С КОМУНИСТИ И ТУРЦИ! ИСКАМ САМО ФЕНОВЕТЕ НА АТАКА ДА ПРОУМЕЯТ КОЛКО СМЕШНИ СТАНАХА! КЪДЕ ТОЧНО СЕ ПРЕСИЧАТ ВИСОКОПАРНИТЕ ИМ ИЗЯВЛЕНИЯ С ДЕЙСТВИЯТА ИМ? ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ТУРЦИ И КОМУНИСТИ! ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ТУРЦИ - ЕДНА НЕЗАКОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ СПОРЕД ТЯХ ДА СИ ИЗБЕРАТ ПРАВИТЕЛСТВО! ТОВА ЧЕ СА БИЛИ ПРОТИВ ПОСЛЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!

129

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО СИДЕРОВ ХОДИ ДА ХЛЕНЧИ В ДЕПЕСАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ТВ 7 А СЕГА ВЛЕЗЕ В КОАЛИЦИЯ С ДПС И БСП ?!?!? ВОЛЕН СЕ ОТКАЗА ОТ АЕЦ БЕЛЕНЕ, ОТ ПОВИШЕНИЕ НА МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ НА 500 лв. И МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ НА 1000 лв САМО И САМО ДА ПОДКРЕПИ ДПС И БСП. ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО

128

тцц

преди 11 години

С подкрепата и легитимацията в НС от Волен Сидеров от вчера имаме Правителство на ТИК /ТРОЙНО ИЗВРАТЕНАТА КОАЛИЦИЯ/

127

Анонимен

преди 11 години

Този вече всички го ЗНАЯТ като предател !

126

Пич

преди 11 години

"Без гласа на Сидеров се отиваше на предсрочни избори и народа щеше да си даде истинския глас и нямаше да ни управлява тази шайка"Да, прав си. За това беше и това истерично и крайно действие от страна на Сидеров. Пред него имаше 2 възможности - или да попречи на БСП и ДПС да съставят правителство и следователно да отиде на нови избори (където щеше да вземе най-много 4%), или да прибере тлъстата субсидия + рушвет от БСП и ДПС, и да ги подкрепи. Е, познай какво избра Сидеров?

125

asd

преди 11 години

Болен ибрикчията първо осигури кворум за гласуването, после осигури мнозинство на БСП+ДПС като не даде на депутатите си да гласуват. Толкова е просто, Болен е човек на ДПС и БСП, така е от много години насам. За да я има Атака, трябва да има ДПС и обратното, двете партии взаимно си мобилизират анти-турския и анти-българския електорат. Всичко друго е политическа манипулация, за глупаците дето гласуваха за Болен и му вярват безприкусловно. Който може да се изнася от тази помия.

124

Анонимен

преди 11 години

Защо не му искат оставката на Волен като председател на Атака??? Още от първия ден като депутат действията са му коренно противоположни на обещанията и думите му?! Ако нищо не кажат от партията, значи всички го подкрепят и по-добре да бяха гласували цялата група.

123

VB

преди 11 години

Вече няма значение какво приказваш - няма да има кой да те слуша!!!

122

Chikatilo

преди 11 години

до 175...само тиква червена и зле платена като теб вие бе пор....