24

Мен

преди 11 години

Ако комунистическата прокуратура и комунистическият съд не успеят да ги осъдят ББ и ЦЦ - значи наистина са чисти.

23

до Базилио

преди 11 години

Искаш да си играят на кой е по- по- най на наш гръб ли? Всички чобани вън от НС! А най- ироничното е, че Местан говори най- правилно от всички! Срам за България, гордост за Чалгария!

22

дудук

преди 11 години

Видеото приключва въпроса за тоя ***, дето ще е министър на младежта и спорта.youtube/watch?v=g4Ndatk4gw8Проф.д.ф.н.Мариана Георгиева- Демир баба текке 03 май 2013 г.

21

strephen

преди 11 години

доколкото си спомням, с криминални лица СЕ СРЕЩАШЕ РУМЕН ПЕТКОВ - БИВШ МИНИСТЪР НА МВР ПРИ СТАНИ-ШЕФ! ОТКАЗАЛ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ГО НАПРАВИЛ ПОД НАТИСКА НА ЕС! ОСОБЕНОТО ТУК Е, ЧЕ ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ ГО НАПРАВИ ЯВНО - С ЦЕЛИЯ СИ АНТУРАЖ ОТИДЕ В ДОМА НА ДВАМА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ МИНИСТЪРЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ - ИЗРАЗЯВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПАРТИЯ!!! ТАКА ЧЕ МУТРАТА И СВИНЯТА ПЕЕВСКИ ДА МЛЪКНЕ, ЧЕ ПАМЕТТА МУ Е КЪСА - ЗА РАЗЛИКА ОТ ГАБАРИТИТЕ МУ!!!!

20

Базилио

преди 11 години

Те такива с бедни речници просперират! Справка- банкянският ***. Той банкянският е като титан на мисълта и като нобелов лауреат по литература сравнено с Пеевски. Рядко *** и агресивен бидон.

19

batevale

преди 11 години

Не че другите са много читави , но Цветанов направо чупи нагломера...

18

2322

преди 11 години

До АнонименБраво на Местан!

17

Комисаря

преди 11 години

Интересно , как мери другите със собствения си аршин !Цецо , Цецо , на твое място щях да бъда по-нисък от тревата и по- ням от риба - убавеца ми той!!!

16

божидар35

преди 11 години

цветан цветанов е нарушил всякакви правила и за кони в мвр

15

Анонимен

преди 11 години

Местан: "Г-н Цветанов, Мишо Бирата подходящ ли е за министър на спорта? Отишъл си е при странни обстоятелства. Бил съм критичен към вашето управление, но не съм си позволявал да ви укоря, че в качеството си на физкултурник, сте се грижили за сигурността на страната или че пожарникар е министър-председател. Да, може и физкултурник да е министър на вътрешните работи, стига да управлява разумно, а не крадливо, посочи Местан."Директно казано в очите им... и Борисов напусна залата хахахахаххахахах

14

до 17

преди 11 години

Те такива с бедни речници просперират! Справка- банкянският ***.

13

до 5

преди 11 години

Още когато влезе в листите като кандидат депутат Пеевски поиска да бъде освободен като следовател, така че на практика беше такъв няколко дни, съмнявам се, че в това си качество изобщо е стигнал до следствието.Второ,не му е мястото на срещите на Гладния,то ако вземе всеки следовател да присъства...Абе този свин е толкова умствено рендосан,от 100 км. му личи,че е с купена диплома,този човек не може да е завършил право.Има речник на пернишки ***,който никога не е ходил на училище.

12

СиДянков

преди 11 години

Цецко цункай Джиджи !

11

Анонимен

преди 11 години

Това ли е конструктивната опозиция??? Алабализми от ден първи... И то от най- високата трибуна. Цветанов, време е да прогледнеш, не си вече башибозук! И плюс това, ти ли точно говориш за удачни назначения, физкултурнико- министър на вътрешните работи? Ходи се скрийй по- добре, че ставаш смешен! И научи значението на "конструктивен", че го бъркаш с "деструктивен" и "саботиращ"!

10

Анонимен

преди 11 години

Пеевски с главния прокурор....това помага на обясненията за активната работа на прокуратурата...

9

:)

преди 11 години

По-добре СтаниШеф, отколкото Боко Кратуня :) Такова о***кване като това на ГЕРБ не е имало никога. Реално страната ни е на колене, а хората изнемогват. МИЗЕРИЯТА ДЪЛЖИМ НА ПРЕДИМНО НА ГЕРБ !Страна от ЕС с доходи по-ниски от тези в Африка... това е престъпление и геноцид !

8

Анонимен

преди 11 години

Като чета за този Пеевски в wikipedia какви интересни неща пише и като си представям колко НЕ пише, страх ме хваща за тая държава...

7

СпИртист

преди 11 години

"Цветанов подхвърли обаче иронично, че професор по синтаксис ще оглави Министерството на младежта и спорта. Вероятно това ще доведе до нови успехи в новия олимпийски цикъл - българските спортисти ще бъдат много добре подготвени, с добър синтаксис, коментира той."А, теб като един *** физкултурник те назначиха да оглавяваш МВР, да не би полицаите да станаха по-стройни или по-малко дебели и лениви?

6

tomahawk

преди 11 години

г-н Местанов аз да ви попитам колко от вашите хора си отидоха ("самоубиха" ) по неизяснени причини ??????

5

Нормална България

преди 11 години

Следователят Пеевски много активен е станал.