165

:((

преди 11 години

Не плачи, майко, не тъжи,че станах ази хайдутин,хайдутин, майко, бунтовник,та тебе клета оставихза първо чедо да жалиш!Но кълни майко, проклинайтаз турска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина -да ходим, да се скитаменемили, клети, недраги!Аз зная, майко, мил съм ти,че може млад да загина,ах, утре като преминапрез тиха бяла Дунава!

164

:((

преди 11 години

Но кажи какво да правя,кат си ме, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа турчин, че беснейнад бащино ми огнище:там, дето аз съм пораснали първо мляко засукал,там, дето либе хубавочерни си очи вдигнешеи с онази тиха усмивкав скръбно ги сърце впиеше,там дето баща и братячерни чернеят за мене!...Ах, мале - майко юнашка!,Прости ме и веч прощавай!

163

Патиланец

преди 11 години

До NIKO11111Ами нека ти разтълкувам второто си мнение. Свободата и това как да изживееш живота си е лично и не участва в никакви държавни схеми. Патриотите печелят хора зад себе си с идеи и действия отстояващи свободата - на народа, обществото за което се борят. като патриот не налагаш "ред" на "народа" за който се бориш. А казваш, показваш и даваш пример - надявайки се, че "народа" ще застане зад теб виждаки патриота в теб и идеите ти. И тук е уловката - националсополистите у нас са циркаджии

162

new еничари

преди 11 години

Честито поредно колониално правителство под командването на СБ,МВФ,Брюксел,Берлин,Лондон,Тел Авив,Анкара!На върхът са печатарите на зелените нефелни хартийки от ФВР от Вашингтон!Ликуйте роби,малко остана до затривнето на българската нация!Щели да раздават европомощи за безплатни евровъжета за самообесване!

161

Анонимен

преди 11 години

Добре,де защо сега коментирате?Защо не гласувахте за Герб да не могат тия да си правят каквото искат!Министър Адемов пак ще иска пари от бюджета за *** и социално слаби!Ние да работим в чуждите държави!Синът ми с успех над 5 неможе да вземе стипендия от университета ,искат му доход на родители,че и братя,и то какво стипендия 70лв на месец.Т.с 35 евро,тук 30 франка се плащат да чистиш или да гледаш дете за 1 час.Най-долната,най-нископлатената работа е като студентска стипендия в Бъгалрия!

160

Анонимен

преди 11 години

Пускам днеска телевизора и гледам ВСИЧКИ програми дават заседание на ЦК на БКП, пардон БСП. Почнах да се чудя да не се е върнал социализма заедно с член 1-ви от социалистическата конституция.

159

NIKO11111

преди 11 години

До ПатиланецАз ни най- малко не искам нашия народ да се управлява с по- строг държавен ред, но опитът от последните десетилетия, показва че вероятно това е необходимост.Ти ако си мислиш, че аз не съжалявам, че зле използвахме свободата ни много се лъжеш. И нямам претенции за разлика от теб да съм някакъв духовен пастир, но имам опасения относно теб в тази насока, защото във второто ти мнение нямаше съдържателен аргумент против първото ми мнение.

158

new еничари

преди 11 години

Честито,отново небългарин външен министър!Ха сега познайте от раз,кога обоснованото предположение ше се превърне в доказано организиране и осъществяване на терористична акция в България!

157

Илитерат

преди 11 години

До БоилКакви минуси бе, ***!Ти разбираш ли си какво си написал?! Полуграмотна ***...

156

Патиланец

преди 11 години

До NIKO11111Докато третираш "българинът", като животно, което има нуждата от теб "пресветли пастире" - си всичко друго, но не и патриот. Това, че "ти" имаш визия, не означава, че трябва да я налагаш с "ред". Това е "тъпунгеризъм на дебело". Ако визията "ти" е наистина толкова добра и си струва - не мисля, че би трябвало да се налага със специален "ред". Баста! :)

155

asd

преди 11 години

Само Сидеров ще я оправи тази *** държава, жалкото е че не гласувате когато трябва, само се оплаквате, и до всички правилни решения стигате бавно и само по най-трудния и измъчен начин!

154

NIKO11111

преди 11 години

До ПатиланецАми да те попитам аз теб, т.нар. либерализъм и свободията в нашето общество до какво ни докараха перз тези години?Сигурно до сериозен икономически и социален растеж и цъфтящо демографско положение сред народа ни, както и до липса на ***, до пълна лустрация на комунисти, чиито режим беше по- престъпен и от Хитлеровия националсоциализъм и бяха избити повече хора.Не ставай смешен.Българинът се нуждае от силен държавен ред, защото е социален нихилист и не зачита никакви порядки.

153

Анонимен

преди 11 години

много *** тук бе чакайте да видим после плюйте е*ахти народа като толкова знаете направете така че вие да направите кабинет ама търтеи които стоят и пишат по цял ден по форумите ........

152

Divine

преди 11 години

Сега е истината за ПП "Атака" с лидер Волен Сидеров. Подкрепи ли кабинет "Орешарски" ще е за последно в парламента. Аз не виждам нищо лошо към проекта "Орешарски" обаче Атака е предимно от "по националистично" настроени хора, ЗА другите си има или БСП или ГЕРБ, така, че Волен този път наистина може да се озове в ШАХ И МАТ.

151

kz

преди 11 години

ще видим цирка в сряда и как Волен ще се нагъзи на тези против който "беше"

150

Патиланец

преди 11 години

До NIKO11111Т.е. едната половина безработни ще станат "доносници и очи и уши" на режима. От остатъка - половината ще са в "народния съд", а другата ще са "бригадите на властта". Е "да го бараш" за подобни "дисциплини и ред" момък. Много "да го бараш". Същото важи и за останалите "националСоПолисти". :)

149

BG.BG

преди 11 години

Боят настава, тупат сърца ни,ето ги близо наште душмани.

148

Анонимен

преди 11 години

Министър на труда и социалната политика - Хасан Адемов... честито :)

147

Боил

преди 11 години

Поне един од тези който слагат минус на моят коментар да се обосновът ,но мериторично ,а не идеологично защото истината боде в очите

146

my god

преди 11 години

Ако приемат този кабинет ще емигрирам.