10

Анонимен

преди 11 години

Преди беше лесно - комунизъм, защита на човешките права, студена война, противопоставяне. Сега същите митове не сработват. Двете страни са капиталистически и интересите им се сблъскват здраво. Кисинджър е история, Путин настояще.

9

Анонимен

преди 11 години

Тоя беше голяма ГАД !Сега им се връща !Ама как да му вярваш на приятелските отношения ? - веднаж им се довериха .

8

Трогателно

преди 11 години

Да ! сега се сетихте ( защото ви засегнаха и вас ) но първо се опитвахте да смачкате Русия и това се отрази зле на целия изток .

7

кисинджир

преди 11 години

РУСИЯ , Е смесица между сибирска мечка и чакал РУСИЯ чака следващата жертва Америка след ФРАНЦИЯ И Германия .

6

вуду

преди 11 години

До Анонимен 8бла бла. този из*од заедно с комплексаря никсън настояват рейгън да не помага на горби. ако бяха помогнали може би нямаше да имаме такава злобна олигархия, щеше да има положителен ефект и върху нас. абсолютем мит е че човечето от снимката има акъл.

5

Анонимен

преди 11 години

6 и какво смяташ че не е бил прав относно Империята на злото СССР , естествено ,че е бил прав още повече , че не Запада а комунизма е бил залахата , германци и западно европейците въбще са безкрайно благодарни на маериканците , че благодарение на тях успяха да се опазят от комунизма и живяха десетилетия в благоденствие

4

Благовест

преди 11 години

Там където е опасно,мозъкът на запомня ясно.Там в зоната на страха,спокойно си плете престъпника

3

Анонимен

преди 11 години

Много хубаво, ама надали! САЩ и Русия имат много сходни интереси и вижданията им се препокриват в много области, проблемът е, че двете страни имат коренно различни виждания за това как да постигнат целите. Така че много ми е трудно да си представя как ще си сътрудничат, като не вървят в един и същ път и никой няма намерение да се отклони от своя.

2

Казасов

преди 11 години

Велик ,титан на дипломацията и мисълта.Това е бъдещето-сътрудничество между двете големи държави.Какво да добавиш-Кисинджър.

1

Killuminati

преди 11 години

I see demons deeeemons on the picture