105

гошо кривунделски

преди 11 години

Честит празник на българският народ,възприел първи кирилицата и развил делото на великите философи Кирил и Методи.Честит празник на всички народи,възприели славянската...писменост през вековете.Тази азбука лети в Космоса,ще достигне и други светове.Не се...гаси,туй що не гасне.

104

Анонимен

преди 11 години

Луд умора няма !

103

ставри

преди 11 години

Най напред са били фиромците,след това те са създали Господ и чак след това фиромците са започнали да създават други народи като елини,латини,траки и много други,за да им е по интереснои .

102

Dil

преди 11 години

Хех, колкото по-малка държавата, толкова по-големи комплексите. Смешно и жалко. И ние си имаме своите комплекси, ама чак пък толкова- става жалка работа.

101

diadko50

преди 11 години

Братята Кирил и Методи се почитат от народите на Русия,Чехия,България и се уважават от всички.От кой вид славяни са, е назаден план.Гордея се с тях!

100

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям напълно 1. Стига изваждахте на показ разни изказвания на някакви смешници от Македонската академия на НЕуките, както с право я нарича Каракачанов.

99

Анонимен

преди 11 години

Всеизвестно е, че Александър Македонски е бил хомосексуаолист. Ето защо, един народ на който *** е отличителна национална черта се свързва с него.

98

Таня

преди 11 години

Ето до какви идотизми може да доведе един комплекс за малоценност...

97

БУЛТРАС ВЯРА БРАН

преди 11 години

Луно,луно,земля македонска.Солунските двама братя създатели на глаголицата /кирилица/ са синове на висш държавник от град Солун област Македония.А държавата за която претендират правнуците на българският цар Самуил не е навършила пълнолетие.Заинтересуваните знаят къде се е установил кан Хубер брат на Аспарух.Колко славянски гробници,населени места са открити от днешните археолози и колко тракийски.Мадара на скитски означава Родина.Прабългарите не са дошли на Балканите, а са се върнали.

96

Tonkata

преди 11 години

Zashto produljavate da gi otraziavate tia kompleksari - nas kakvo ni e enia da hodiat da si deliat veshtite s albancite ne im obrushtaite vnimanie na tia mishki

95

DEMOCRATOS

преди 11 години

ВАРДАРО-СКОПАНИТЕ СА ЦИГАНО-СЛАВАНСКИ *** И ***..НО ЩЕ ЦЕЛУНАТ ГРЪЦКОТО ЗНАМЕ И ЩЕ СЕ СПАСЯТ.ФИРОМ Е ГРЪЦКИ, А КИРИЛЛОС И МЕТОДИОС СА ГЪРЦИ--СРЕДНОВЕКОВНИ РОМЕИ.. С ГРЪЦКАТА КАУЗА В СЪРЦЕТО И УМА СИ !!УЧЕНИЦИТЕ ИМ ВЕЧЕ НЕЗНАМ КАКВИ СА - ДАЛИ СА СЛАВАНИ ИЛИ ВУЛГАРИ. ИЛИ ТЮРКИ ??ТОВА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА !!НО КОНСТАНТИН-КИРИЛЛОС И МЕТОДИАС СА ЕЛЛИНИ-ВИЗАНТИНИ.

94

Нике1класик

преди 11 години

Никой не използва глаголицата днес а и всяко 15 г. дете може само да си измисли азбука!Най-голямата заслуга на Св.СВ.Кирил и Методи всъщност и е тяхната епохална и мъченическа битка с Константинополския и Римския християнски фундаментализъм според който в целия свят имало само три свещенни азбуки на които можело да се пише!Благодарение на тази борба на Св.Св.Кирил и Методи подкрепенна от България и княз Борис която се увенчава с успех днес ние използваме кирилицата създадена от техните ученици!

93

zeddd

преди 11 години

Така ще е, докато политиците ни го позволяват, защото са некадърни...

92

Дон Кольо

преди 11 години

Фиромците взеха да се взимат твърде на сериозно, утре Алберт Айнщайн ще се окаже Македонец, също и първия Т-рекс ще е живял по македонските земи. Бе смях, макетата имат по-лоши исторически познания и от географските познания на президента и черната ***.

91

Сърбо гръб

преди 11 години

Те още пишат на грешната транскрипция-СРЪПСКАТА! Хал хабер си нямат от Славянската писменост и култура! Особенно КУЛТУРА???

90

Ole

преди 11 години

Преми ми беше много смешно като четях за глупостите на едни роби с промити мозъци, но сега вече ми става жал за тези хора. Толкова години сръбска пропаганда и то такава, че за 2-3 поколения да забравят род и родина и да си живеят в страната на чудесата. Жалка картинка наистина. :(

89

Изолатор

преди 11 години

Лудите ги приемат в изолатора! Пълна и безприкословна изолация на тази неприета от света сбирщина от ***! Взимат силни дроги и нямат връзка със нормално поведение! Това не може да се нарече държава-това е сбирщина от КОМПЛЕКСАРИ! Много е лесно-да се отречем от една ЛУДА територия,която изолираха всички наоколо и да я признаем за Висша ЛУДНИЦА! Да се оправят да ги видим????

88

БДЖ

преди 11 години

Македония ще надживее враговете си! Македония Вечна!

87

...

преди 11 години

мен нещо друго ми хрумна щом Кирил и Методи са македонски шопи що тогава не ползват пълни набор от букви на кирилица ми имат итнт

86

Ал. Най-гей-донски

преди 11 години

Изпитах омраза породена от патриотизъм... А дори не съм патриот и не мразя по принцип.