15

Shop

преди 11 години

Този *** с физиономия на коледна *** какви ги плещи? :))) Къде е упоменат едноседмичен срок за уважаване на Парламента? Просто няма никакви доказателства, след седмица всичко ще се покрие.

14

не народ, а...

преди 11 години

Ще се вдигне народа - трънки. Той тоя заспал народ ако можеше да се вдигне, да се е вдигнал досега. То не бяха година, две... Почти цели 24 години са това + още 50 при бай Тошо... и все го чакаме тоя народ да се вдигне. Ама не би.. Не народ, не народ, а...

13

Анонимен

преди 11 години

Разследването на подслушванията няма да стигне до никъде и няма да има виновни. Просто защото това е източник на ползи и доходи за много хора. Подслушвачите изпълняват частни поръчки използвайки държавни средства, а поръчителите минават доста по- евтино отколкото ако използват други начини. Всички са доволни, данъкоплатците да го д...т. Не случайно бе купена нова техника. Цветанов просто беше един от ползвателите. Ако го намерят за виновен, има опасност от разплитане на кошницата.

12

Кур дю Коленков

преди 11 години

Защо ли имам чувството,че Цацаров играе някяква своя игра!Докато този човек не представи пред съда перфектни доказателства за престъпленията на Цветанов и Флоров И БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЕФЕКТИВНО ОТ СЪДА,в мен остават съмнения за неговата двойственост!

11

-10

преди 11 години

Абе Цацаров, ти може би си глух и сляп и не разбра, че вчера Цветанов внесе молба да му бъде свален имунитетът.-----Нито е глух, нито е сляп! Такива са процедурите! Това, че на Цветанов му се иска да се прави на мъж, какъвто отвсякъде си личи, че не е, е друг въпрос. Като е такъв голям мъж да си беше свалил имунитета докато беше кандидат-депутат. Ама не му стискаше тогава, щото се надяваше, че пак ще "купят" властта. Е - не стана!

10

Анонимен

преди 11 години

И го заключете веднага, за да не избяга при Галевите, нали са си дружки, затова им позволи да избягат!

9

Анонимен

преди 11 години

Защо не пишете, че всеки един обикновен гражданин може да се подслушва - защото НАРОДА ЩЕ СЕ НАДИГНЕ, заради това споменавате само политици, бизнесмени и магистрати . . .

8

tra la la

преди 11 години

Е нали уж се отказа ЦЦ от имунитета си, тия къв го дъвчат от прокуратурата. Лаладжии.

7

Анонимен

преди 11 години

"Разследването се води във връзка със сигнала за подслушвания на политици, магистрати и бизнесмени, подаден от лидера на БСП Сергей Станишев." Винаги се е подслушвало, явно незаконно и незаконно под формата на облечено в законна форма подслушване.Мръсните ченгета много добре знаят как да предизвикат подслушване, да си поискат разрешение и да ви подслушвата, не че сте направили направили нещо нередно, а чисто и просто понеже някой е платил за това - я ваш конкурент, любовница, враг или килър.

6

Katinar

преди 11 години

Какъв Цацаров е тоя сом бе?! От както е прокурор един осъден няма! Разследва и лае

5

Анонимен

преди 11 години

Комунистическа ***

4

МистърСенко

преди 11 години

Добре разледват Герб,но май забравят най-големите злосторници в държавата ни - БСП и ДПС.

3

...

преди 11 години

A имунитета на Сидеров,който нападна журналист и полицай няма ли да поискате г-н Цаца?

2

digidigi

преди 11 години

Какво го бавите ?!?

1

digidigi

преди 11 години

Какво го бавите ?!?