41

are_kulata

преди 11 години

ГЕРБерджии, обяснете защо падате до там да гласувате доверие на един доказаноткровенрадкаленнеграмотеннеобразованпсихически нестабиленпрстъпниктрафикантубиец?И аз мразя комуноидите от БСП, но не гласувам за други комунисти(ГРОБ) като вас !Вие осъзнавате ли в каква халюцинация сте потопени ?

40

.....

преди 11 години

бахахахабаааахаха...е нема такова нещо...само 4 години (и няма) и хората взеха да се палят,бесят,самоубиват,уволнени,съкратени,унизени,родители мигайки на парцали пред дечицата си,протегнали ръчичка като просячета за стотинчици за елементарно сладоледче,години на измами,далавери от свръх високо равнище,подслушвания,срс-та,резане на ленти за незнайни заслуги,свръхглад,популизъм и т.н. и те дебре ли герб та герб..ех пък не дойдат пак на власт да се заличи тая държава веднъж и за винаги...

39

Анонимен

преди 11 години

това че не гласуваш не означава Турците няма да гласуват

38

Анонимен

преди 11 години

о, не, не съм съгласен със заглавието. всеки нормален човек, който се интересува от дейността на своите избраници в първите дни на новия парламент, би ги заличил от живота си напълно. ще гласувам, и още как! нещастници жалки.

37

Ali Baba

преди 11 години

ДО MSIMOV От кога стана и статистик. Да не би и да си и Ванга.Наистина е време да се потърси отговорност. За разрухата на България от управляващите през последните 23 години.Тези години са белязани най-вече с безобразията на БСП и ДПС. България помни всичките си национални катастрофи и всичките са причинени от БКП и БСП. Скъпи народе докога ще позволяваме тази гавра с пас.

36

до 17 и 18

преди 11 години

Абе, ти на какви стимуланти си... Толкова простотия не бях чел отдавна..., че и си неграмотен... Който и да ни хване от тия четири партии, така ще ни закопае, че няма да ни се вярва...

35

Избирател

преди 11 години

Трябва броя на депутатите да е равен на броя на пропорционално гласувалите.%-тите негласували да останат празни места в парламента.Тогава ако се стресне политическо-мафиотскта класа.Да си заработят местата!!!

34

nenazloto

преди 11 години

Преди изборите имаше различни прогнози.Социолозите се съюзиха срещу Мира Радева, защото предвиди 30% за ГЕРБ, а другите - по-малко.После медиите не поканиха Мира Радева, а само тия социолози, чиите прогнозни резултати не бяха точни.Какво говори това?Говори за пропаганден апарат, за паралелна власт, която прави "телевизионни революции"

33

стоян петров

преди 11 години

Вярно, че Станишев поискал половината от откраднатото от Ковачки ДДС. Онзи му казал обаче, че каквото било било. Но оттук нататък ще отделя 30% за Партията.

32

Анонимен

преди 11 години

Абе Бойко си играе с народа,обаче като скочи тоя народ с тоягите и като ги запуа свитки ше им излезнат на всички депутати,олигарси,монарси и кой знае какви!

31

оо да

преди 11 години

поне предизборната платформа на гербъ и обещания са уникални.....тоест уникалнО....ще вдигнем майчинските на 310лв....е те тва си заслужава найстина....

30

Анонимен

преди 11 години

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХА ЕДВА 30 % ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. КАК МИСЛИТЕ АКО ИМА ПАК ИЗБОРИ ДАЛИ ЩЕ ИЗЛЯЗЪТ ДА ГЛАСУВАТ И 10 % ОТ НАРОДА? КАТО ИМАТЕ ПРЕДВИД ЧЕ НАД 350 000 БЮЛЕТИНИ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ ПЛЮС ТЕЗИ 350 000 КОИТО ГИ ХВАНАХА И НЕ ВЛЯЗОХА В ОБРЪЩЕНИЕ..

29

dan

преди 11 години

Тия са изпълнени с мечти Дано Борисов не издържи Дано Цацаров да осъди Цветанов Дано ГЕРБ се разпадне Това са хора с ясно съзнание че те и тези които поддържат са кръгла нула че са бита карта Влязоха в НС и замириса на конвент Остава да вкарат и гилотината Искат да си измият ръцете с временното правителство

28

ура

преди 11 години

Идва нов златен век. Ще ми увеличат заплатата на три минимални раб. заплати-по договор.С три бона заплата не ми пука кой ще ме управлява Защо ли не вярвам обаче

27

брих

преди 11 години

До ...23:ти що не се вдигаш....

26

ник

преди 11 години

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО 17 И 18 !!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Sega6nite depotati znaqt tyrski i ryski 2 ezika to nali sa 4yjdenci

24

Анонимен

преди 11 години

Гербери,молете се Винету да не го заболи зъб защото,ще се саморазпаднете или ще се самоизядете!

23

ACA

преди 11 години

Мястото на депутат в народното събрание е почетно и трябва да отразява уважението на народа към народния избранник. Това място трябва да се заслужи. То не може да бъде купено, откраднато или узурпирано. Аз съм дълбоко убедена в нелигитимността на този състав поради инсинуациите и медийното КуКу което беше разиграно пред народа. Народа е суверена който трябва да се произнесе.

22

моя

преди 11 години

Гейбере, избори ще видите след 4 години, когато ще сте вече Трендафили! И не се залъгвайте- без Цветанов, от Борисов и *** за зеле не става! ХАХАХА!