47

s

преди 11 години

Тъй. Сега остава да замени костюмчетата и ризките с раиран гащеризон! Е*ахти наглия престъпник!

46

Анонимен

преди 11 години

Айдееееее, Цвинокио! Дано на Коледа да си в затвора, а пък твоят бос - Тиквата - на два метра под земята! Сретан Йосич ще се погрижи за това, защото твоята Мутра го прекара с едни пари ......................... ама ти не знаеш, нали?!

45

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ДОВОЛНИ ! Само че , прокуратурата гони много избирателно . Имаше едни сигнали за т,н енергийна мафия , за едни злоупотреби с евро фондове ,с народни пари , 47 милиарда в офшорки и други любопитни за прокуратурата сигнали ! НО ............ РЕАКЦИЯ НЯМА ! Хубаво Цветанов подслушвал ,било незаконно .......... ами законно ли е да докараш народа си до просешка тояга , а виновни няма ..............

44

тъп и прост

преди 11 години

И тук коментиращите и слагащи минуси - не си ли давате сметка ,че именно това лице доведе до тоталния крах на ПП Герб.Ако Бойко Борисов го беше махнал още когато стана скандала с 6 апартамента то сега Герб щеше отново да управлява а не да е политически труп.

43

fck

преди 11 години

всичките ГЕРБ-ери да си подават оставките и вън от парламента не падане на имунитети а подаване на оставки иска народа! За една по добра България! гледам ги и пак си викам едни и същи *** мутри и дебелаци се сменят и си менкат местата в тоя ПАРЛАМЕНТ.. все едно там им е хвърлен пъпа! маршшшшшшшшшшшшшш продажници и крадци всичките !

42

Джедай Мастър

преди 11 години

Не е кой знае какво геройство, това което е направил, защото Цвъко не е наказателноотговорно лице и няма как да лежи в кауша. Както казва Углавният кодекс: "Чл. 33. (1) Не е наказателноотговорно лицето, което действува в състояние на невменяемост - когато поради умствена недоразвитост или продължително или краткотрайно разстройство на съзнанието не е могло да разбира свойството или значението на извършеното или да ръководи постъпките си."

41

анонимен

преди 11 години

Още ли има наивници, които да мислят, че ще бъде осъден висш политик, който и да е той и което и да е правителство на власт?У нас това е невъзможно. Всичките ни политици са чисти като сълза.

40

sten

преди 11 години

ПЕС, ФЕС и СС се издадоха още първия ден.Пишман вождовете им БЕЯ, ГЕЯ и ЗЛОДЕЯ са озверели от злоба.Скоро ще се удавят в собствената си отровна пяна. След 100 дни БОЙКО ВЕЛИКИ идва на бял кон..!!!

39

тъп и прост

преди 11 години

г-н. Цветанов,това ваше действие няма да се цитира като смекчаващо вината обстоятелство!!!8 години затвор+присъдата за нанесени морални щети към Горнооряховските лекари.А тук четящите и пишещите не си ли дават сметка ,че това лице беше Министър,Вицепремиер,зам.председател на Герб,Шеф на предизборния щаб на Герб!!!!МОЛЯ ВИ ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО ЧУСТВО ЗА ЧЕСТ И МОРАЛ!!!

38

По-здрав от Бобов до

преди 11 години

Целият затвор в гр. Бобов дол поздравява Цвъчко-Ушко со песмата "Кога ще ми дойдеи ???"Ама вземи си вазелин повечко...

37

tnt

преди 11 години

До Think-свали го пред телевизията,бе ***!Ама вие герберутите,освен да седите пред компютрите и да преписвате едни и същи неща,не четете преса и не гледате телевизия, а се правите на компетентни!

36

стани

преди 11 години

А Станишев кога?? Или и това беше блъф?

35

Bai Hoi

преди 11 години

Aide hairliq da povleche krak sled nego sa gotvi Boko tikvata !!!

34

злодей

преди 11 години

До DDR-Масларова и Станишев,когато Цоко каза,че си е купил председателството на ПЕС! Изглежда не четеш нищо друго,а сама това с което хвалят ГЕРБ

33

Ok!

преди 11 години

Бил се отказал от имунитета си. Смях. Отказал се е, защото знае, че така не става. Няма какво да го чакат повече. За Прокуратурата най-добре е да влиза в парламента и да ги почва наред. Там невинни няма. Всичките са виновни за разграбването и унищожаването на държавата.

32

Анонимен

преди 11 години

Представленията на цирк "България" продължават...

31

Анонимен

преди 11 години

До DDRВолен Сидеров се отказа доброволно от имунитета си преди известно време.

30

Анонимен

преди 11 години

Какъв имунитет?То за простотия имунитет няма...Освен това май *** са неподсъдни...

29

Ali Baba

преди 11 години

Браво обещано, изпълнено!

28

Think

преди 11 години

ЧАКАМЕ И ОНЗИ *** СТАНИШЕВ СЪЩО ДА ГО СВАЛИ , КАКТО ОБЕЩА ПРЕД КАМЕРИТЕ И ПОВЕЧЕТО ОТ ПРОСТИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ МУ ПОВЯРВА...