30

prosti hora

преди 11 години

ne razbrahte li 4e DPS pe4eli vinagi na Izboti , nezavisimo dali ima 3-ta ili 4-ta Svetovna voina

29

Анонимен

преди 11 години

Лелееее, как се е наклал като прасе... Нищо, сега ще има време да заслабне трайно.

28

terry

преди 11 години

Яне, Яне, щеше да уволняваш Бойко, а сега си се оставила да те яздят всички. Няма такава жалка изтривалка като Янка.

27

Gey

преди 11 години

nema i edin avtobus ot Turcia , kav e problema be Gey?

26

ПЕС

преди 11 години

Другари!!!За подкрепим нашите хидро- и атомни инженери от Движението за Права и Пар... пардон - Свободи!! Само заедно ще построим най- големия енергиен комплекс на Балканите! Нашите другари

25

Яне, кажи си!

преди 11 години

Яне, кажи си, колко от тези 350 000 хиляди бюлетини бяха за РЗС. Готвеха ви за бъдеща коалиция с ГЕРБ, нали! А сега си кажи с какъв компромат те държаха управляващите от ГЕРБ?Изведнъж им стана върл съюзник. Ако в победата си не си бил достоен, приеми достойно поржението си.

24

Анонимен

преди 11 години

ДПС отстъпи гласове на БСП в смесените райони.В чисто Турски села *** имат по 40-50 гласа,което никога не се е случвало.Така,че ПАЗАРЛЪЦИ майна.

23

1

преди 11 години

До тъпчо,яна да се сърди на приятеля на приятеля му ердоган,защото неможа да агитира нашите изселници да гласуват за бетонджията от Варненските села касим дал.

22

rrrr

преди 11 години

според в протоколите на ЦИК в варна са гласували над 1 милион като над 750 хиляди гласа били за герб... Неможе такава наглост и диктатура това е буквално преврат... според преброяването варненска област има население от близо 500 хиляди души... че кога стана а един милион?

21

мето

преди 11 години

Абе и аз искам да сезирам конституционния съд, ама не съм депутат, бе Яне...

20

тъпчо

преди 11 години

Той Янето е ясен на всички ама в едно е прав. Сега го сметнах - при 13 часа отворена секция и 1200 гласували се пада по........39 секунди на гласувал. Нон стоп през цялото време! Всички от вас са ходили да гласуват та помислете дали е възможно.

19

Анонимен

преди 11 години

ДПС не е никакъв победител на тези избори. През 2009 г. получиха към 610 хил. гласа, през 2013 г . - 400 хил. Намаление с 1/3. ГЕРБ са още по-зле - загубата е към 35-36 %. Атака също е загубила малко над 1/3 ог гласовете си. Само при БСП има увеличение с 20 %, но какво от това? По-малко от 950 000 души са гласували за червените на 12 май при близо 7 млн. имащи право на глас. Големи победители, няма що. Но никога няма да го признаят. Чака ни тежка година.

18

патерицата на ГЕРБ

преди 11 години

НФСБ е новото РЗС

17

до 7

преди 11 години

Яне може да сезира КС, както и всяка друга партия,участвала на изборите. Не се изказвайте по теми,в които сте лаици,моля.

16

рррр

преди 11 години

Яне кажи че най-голямата фалшификация на избори е била в варна... Днес.бг защо още не го публикуват?

15

Параход с комин

преди 11 години

Янев се клати налево-надесно. Ту с единия-ту с другия. Съюзник ту на ДПС, ту на ГЕРБ, ту на Костов или БСП. Хамелеон. Сменя си цвета, а езикът му голем.

14

Политолог

преди 11 години

Господин Янев, и на предишните избори (доказано) и на сегашните ДПС печели с купуване на гласове. А в България има вече двама осъдени за купуване на гласове на сегашните избори.Ама те по друг начин не могат хората, как иначе да построят някой язовир?

13

ххххх

преди 11 години

Ама на тоя кой му дава трибуна.А бе тоя заедно с началника му Борисов и зам. началника му Цветанов,трябва да си делят една килия.*** как въобще се показва по медийте.Той се скъса да купува гласове по 40лв. и той тръгнал да ми казва къде е мястото на корупцията.Но много правилно на клипа показваше,къде ще живеят с началството си.

12

Анонимен

преди 11 години

Яне,Яне,Янеее...докаде я докара,Янеее...македонски върти потури,Янеее...!!!!????

11

Анонимен

преди 11 години

На този няма ли кой да му каже, че вече не е депутат и мястото му е при кравите, а не по медиите.