50

-10

преди 11 години

Честито Ви управление БСП / ДПС! Ще Ви скъсат! -----ГЕРБ да не би да ни зашиха? Да се взимат в ръце десните и да сформират една коалиция, че иначе няма бъдеще за България!

49

Обективен :)

преди 11 години

Бързо,акуратно,окончателно.... "резултатите" от най смехотворните и трагико-комични за Майка България "Избори"!!! Оядените и оплетени в какви ли не малки и огромни далавери ***,които изгонихме с камъни преди 2-3 месеца! от три партии ( всички знаем имената им...) отново са в Парламента... отново са на първите три места... и отново "печелят КАТЕГОРИЧНО"?!?! Е това ако не е най нагла гавра с нас и изплюване в лицата ни.... Здраве му кажи! Имало е здраво НАГЛАСЯВАНЕ на резултати.... Определено!

48

О

преди 11 години

Сделките с държавни пари вече започнаха! Браво, народе гласува като една РАЯ и такава ще си останеш!Честито Ви управление БСП / ДПС! Ще Ви скъсат!

47

Партиец

преди 11 години

Because we can !!!

46

Анонимен

преди 11 години

До 66Не, за съжаление ми се струва, че не грешите. Ще видим, но и на мен ми се струва, че нещата са критични. Лошото е, че основните партии сякаш не виждат или не искат да признаят това. А ако наистина положението е такова, нови избори няма да оправят нещата.

45

До 64

преди 11 години

Пич, знам много добре за какво става дума, браво на теб за усилието и гражданската позиция - за когото и да си гласувал. Знам за студенти, които бачкат да изкарат пари за наем и храна и са готови да правят разходи по влакове и какво ли още не, само за да гласуват. Знам какви са лудниците с предварителните декларации. Знам, че посолствата въобще не са наясно колко българи има навън.Просто някои хора в страната не знаят за какво става дума и мислят, че всички гласове отвън за са ДПС.

44

Черен Петър

преди 11 години

А един от кандидатите, участник в листа, сам гласувал за себе си. Същото са сторрили и неговите най-близки роднини. А в ЦИК се оказва, че от неговата секция е получил 0 гласа.Подменят ли се чували с бюлетини?На миналите избори депутати от ГЕРБ разнасяха чували. Сега как ги правят нещата...?

43

Анонимен

преди 11 години

хаха, 62, може да имат наемни служителиСериозно, предполагам, че все пак не са 90%, сигурно са някъде около 60-70%. Има все пак пенсионери в София и други големи градове, които сигурно заграбват компютъра на внучето през деня :) Щото по стар български обичай, живеят 5 поколения в един апартамент.

42

Анонимен

преди 11 години

При условие че 90% твърдият електорат на ЕДНА партия не умее да борави с Интернет......кой пише тогава в форумите.........май МАК адреса е един..... Позитано 20!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 11 години

60,Това напоследък много се лансира. Не знам за кръговете, но имайки предвид какви са хората, избрани в това НС и които ще се стремят към ВНС, просто не виждам кой от тях е способен да измисли сериозни промени в Конституцията, така че после да не се окаже, че те не са още по-трагични. Нали пак ще трябва да излъчим представители, които да вкарат тази идея в правова рамка? Много от тези хора не ми вдъхват доверие на способни на направят това.

40

Негласуващ

преди 11 години

Ако има манипулация, то това е показател "избирателна активност", защото той отразява некадърнаста на политическата върхушка !...,а на следващите избори той ще е катастрофален !

39

Анонимен

преди 11 години

57,Ок, разбирам. Ти какво предлагаш? А за имената - аз мога да изброя някъде около 20 от партията, за която отиде моя глас и която не влезе (те толкова щяха да влязат от нея в оптималния случай).Между другото, като не гласуваш, пак ти вземат от данъците - просто ти лично отказваш да упражниш твоето право според разбиранията си, но оставаш солидарно отговорен и длъжен да плащаш като останалата част от обществото.

38

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 55Това казвам, няма смисъл да гласувам за анонимници,които ще взимат от моя глас 12 лв. всяка година. Колко депутата от дадена партия можеш да изброиш? Замисли се че има един лидер и 4-5 по известни а зад тях една банда платили си да бъдат в парламента( без значение коя партия са). И това постояно се повтаря, идва новия СПАСИТЕЛ и ние като шарани айде ще ни оправи, и така 23 години ни оправят...

37

Анонимен

преди 11 години

БСП са големи пазители на българската демокрация, и двата сигнала до прокуратурата са от нея. Това е трагикомично! Партия, която убиваше хора в миналия век, за да убие свободата на словото, днес е радетел на демокрацията. Интересно е, че има сигнали до ЦИК за купуване на гласове от БСП, но за тях никой не вдига шум. По-гнусна и жалка кампания от тази, която премина, никога не е имало. Не човек, а желязо-комунист! Жал ми е за тези, които поддържат едни убийци на свободата и словото!

36

Анонимен

преди 11 години

До 53Хубаво, обаче това е затворен кръг: писна ми, няма да гласувам -> в НС влизат гадове, които не променят нещата -> след 4 г. пак, писна ми, няма да гласувам -> ....

35

Анонимен

преди 11 години

Тази глупост двойното гражданство трябва да се премахне. Какво е туй някви са на майната си и ще ми определят тука как да живея. Или ще се мъчат тука в блатото и ще гласуват или като са избрали мекото на хляба няма да казват какво ще става тука.

34

Анонимен

преди 11 години

ДО 51А досега като се гласуваше нещо промени ли се? Аман от партии, няма да изляза да гласувам докато уж избираме нещо. Избор може да има само когато се гласува мажоритарно, а не някакви мишоци скрити зад един лидер.

33

:)

преди 11 години

До Анонимен 41Да те поправя : "15% от народа избра герб"..............А БСП: "14% от народа избра бсп"те по-легитимни ли са?:)

32

:(

преди 11 години

Вчера даваха един от Турция, живее там 20г. и не може да говори български, но гласувал за български парламент?Не ви ли е срам братя българи, които не излязохте да гласувате, не ви ли е срам, че ще бъдете управлявани от партия за която са гласували хора, нямащи нищо общо с нея, не знаещи дори езика й..Не ви ли е срам, ***, апатични овце...търтеи...Аз съм сигурен, че доста не са гласували само от мързел..*** народа, лош материал сте...:(

31

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 41Да те поправя : "15% от народа избра герб"