102

Анонимен

преди 11 години

"Надпартиен кабинет" ще се нарича шайката озверели от глад крадци от близкото минало + прокуратурата + нЕкои *** :)

101

Анонимен

преди 11 години

Съселът свикна да е отпред ......,пред Доган/Местан/!Станишен няма и 1 ден трудов стаж ,...а тръгнал държава да управлява !Дядо ми казваше ,...''ОТ ЕРГЕНИН ,АКЪЛ НЕ СЕ ВЗЕМА"

100

Анонимен

преди 11 години

Дянков излезе най-голям тарикат! Разбърка хубаво лай.ата с голямата лопата и си замина! Ей това няма как да му се прости на Боко !

99

sten

преди 11 години

Като гледам какви коментатори...бъдещи пандизчии се изказват, е весело.Бойко ще им набие колчето...

98

Анонимен

преди 11 години

На следващите избори след 4г. ...,отново парадокс ,.....ДПС ОТНОВО ЩЕ УПРАВЛЯВА !Българите никога не са били единни ,като *** и турците !

97

Анонимен

преди 11 години

Може ама България не е 240 човека а и вие не сте българи.

96

Анонимен

преди 11 години

До Иван от ШуменIvane ti ne si normalen , varvi si v turcia zashto si tuk v Bulgaria , qvno taq darjava ne e tvoita ...are mahai se za diarbikira pisna mi ot takiva predateli kato tebe i vsichki drugi koito glasuvaha za turchalqta i za chervenite plujeci !! neka vi sq ...sq she vi e*at m*ikata!!!

95

Kara İbraxi

преди 11 години

Da jiveee DPS

94

Анонимен

преди 11 години

Спечели партия с лидер с речник не повече от 200-300 думи.Човека който го вкара в политика спечели овцете с-Ще ви оправя за 800 дни.Сега има лека промяна за стадото-И аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме...Ех, матрял, матрял...

93

Анонимен

преди 11 години

аз от ВрацаДо Иван от ШуменНе вие просто сте ПРЕДАЛИ БЪЛГАРИЯ! Всеки глас за ДПС е глас против България.==============================================Във Враца ДПС са вече на трето място и изпреварват Атака. Навсякъде в страната без София ДПС се утвърждават като първа, втора или трета регионална сила, а след 10 години ДПС ще са даже втора национална сила и ще може да се борят и за първо място и за териториални промени в полза на Турция.

92

е доживяхме!!!

преди 11 години

Днес на спявката в сарайте на хидролога, на Съсела са му набили канчето,демек той да състави правителство,а дпс ще го подкрепя в сянка,тъй като по този начин не се носи отговорност за откраднатото.

91

Иван от Шумен

преди 11 години

ДПС се грижи за избирателите си, за разлика от ГЕРБ който се грижеше само за столичани. Това им беше и проблема на ГЕРБ, цял мандат се грижеха само за столицата, а после искат ние от провинцията да гласуваме за тях. Е защо?Ако бяха направили нещо за града ми, добре, можеше да ги подкрепя, но ГЕРБ нарочно закопаваха града ми, за да го смачкат. Ами каквото повикало, такова се обадило.И пак за ДПС ще гласувам, стига да продължат с последователната си политика и да се грижат не само за шопите.

90

Анонимен

преди 11 години

До СтоянBullshits. Това, което мислиш и правиш е един вид секс за пари!

89

Анонимен

преди 11 години

20г.,...Бг цъВна и вРъза!Всеки 2-ри ---НЕГРАМОТЕН !Напуснаха 1.65 млн. българи ---1989-2009 г.КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ,ЗА ТОВА....?

88

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС фалшифицираха вота !!!

87

Бела

преди 11 години

Какви са тези, не живеят от 20 години в България български незнаят нито да говорят нито да пишат, а определят моята съдба в собствената ми държава???

86

123

преди 11 години

Иван от Шумен...Срам ме е че сме от един и същи град...

85

Анонимен

преди 11 години

Повечето хора са доста наивни! Няма как да се подменят тези бюлетини бе, това не го ли разбрахте?? Журналистите нагнетяват цялата обстановка около ГЕРБ!Това беше умишлено сторено от комунягата, да нагнети обстановката върху Герб, за да има разединение. Умишлено и журналята визирам тв7,бтв нападат ГЕРБ, вчера на протестите кои бяха?10-тина наемника на червените мишки, да правят сцени "уж" не били доволни.... Изтината е, че избирам по малкото зло, и то е Герб...

84

123

преди 11 години

До Стоян"Е няма да гласувам за ГЕРБ, и за БСП също, но за ДПС пак бих гласувал. Българин съм, но ДПС има мярка.Що ли ми се струва, че зад името Стоян всъщност стои Сюлейман или Сали или знам ли кво друго турско име да измисля... Ако си българин мой човек няма да гласуваш за ДПС освен ако не си безмозъчен като едрия рогат *** (крава) и докато те хранят и поят ще е добре, но като решат да извадят ножа даже няма и да разбереш какво става...

83

до 80-Стоян

преди 11 години

Ти не си Стоян,а Хасан,дали си *** или ***,не зная,но и БЪЛГАРИН не си.Такиве като теб ги наричат-ПРЕДАТEЛИ,и никой не обича.