82

hnaldzhiyan

преди 11 години

Трябва някой да се самосезира и за грубото намесване на прокуратурата във вота. Това го е нямало и по Алеково време. С тоя главен прокурор сме за Анадола, не за Европа.

81

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че не са брак. Сега разбирам как на месните избори след като никой не гласува за Кирил Йорданов във Варна той отиде на балотаж, че после се наложи целия град да въстане...

80

Анонимен

преди 11 години

Няма страшно!След няколко месеца - нови избори!

79

моя

преди 11 години

И след 100 години този случай ще бъде в учебниците по политология!Боко и Цоко станаха световно известни мутри!КЪШМЕР!

78

ГЕРБер

преди 11 години

Абе дойдоа едни нинджи, влезнааа у печатницата, земаа си Артия, пуснааа си машините врътнааа един тираж от 350 иляди бюлитении и после бегаааа, след тех доде главниУ прикорор.Нинджите беа с фанелки на Станишев и Костов

77

se

преди 11 години

350-те хиляди бюлетини, които бяха открити в печатницата в Костинброд, и които са извън необходимата бройка за парламентарния вот, не са технологичен брак. Това съобщиха от Върховната касационна прокуратура. Освен тях, в печатницата са намерени и четири палети технологичен брак, които са в съвсем друго състояние смачкани, скъсани и с размазано мастило, , каквито бяха описани от служителите на компанията Мултипринт по-рано сутринта.КЪДЕ е ИСТИНАТА ?????Какво става????Преврат или цирк ?????

76

Анонимен

преди 11 години

Пак питам, тези които слагат минуси: как ще стане манипулацията? Защо никой от философите пищящи за манипулация, така и не обясни как ще стане? Защо? Защо не се потърси отговорност за чудовищното потъпкване на изборния закон от един неадекватен " журналист " ?

75

Анонимен

преди 11 години

Брей, червените пак излазиха с номерата си.Как така то япът не публикуваха "партийната" книжка на някой друг ,освен на Софиански?И нещо много бързо "бдителни граждани ти"/тоест комунисти/ се организираха да "пазят" от фалфикации ЦИК.Че по голяма фалшификация от тия "открити бюлетини" има ли?

74

анонимен

преди 11 години

Същата печатница беше за изборите за ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ,двамата номинирани от ГЕРБ. Извода се налага сам!!!! Добре е да се направят и нови избори за ПРЕЗИДЕНТ, а длъжността на Вице да отпадне. И без това служи мн пари.Дори в Гермдания я няма. В Б-ия тази длъжност пълни касата на ГЕРБ с парите от помилванията и даване на гражданство

73

софиянец

преди 11 години

до 91когато си свършат работата, когато са го направили без да включат цвъковото мвр - тогава е ОК за мен!ако искаш да имаш такава Прокуратура - именно такава която си върши работа - трябва да се разкара гробарската ***, обсебиха и трите власти и резултата беше изнудване, подслушване, контрабанда и чадър над техните хора - не благодаря - още един път браво на Прокуратурата, чакам "мана.а" да се изкаже - топката е в него!

72

Анонимен

преди 11 години

Полуофициално изявление на Ц.Ц.Не са бракувани бюлетини а нови тапети за немалкото ми апартаменти.

71

Анонимен

преди 11 години

*** червени изчадия: я ми обяснете КАК точно могат да бъдат фалшифицирани изборите с тези "фалшиви" бюлетини?Ходихте ли вече да гласувате днес и наясно ли сте с процеса на гласуване?Печат върху бюлетината, отметка, пак печат, подпис в секционния протокол. Как ще стане фалшификацията по-точно? ГЕРБ ще открадне печатите от няколкостотин секции, без екипът им да забележи? (печатите им трябват на всеки няколко секунди)Или навярно ГЕРБ ще фашифицира и подписите на хората? И това 350000 пъти? А?

70

комуняга

преди 11 години

Смятам, че затвор ще е малко за Боко и Цоко! ЛИНЧ!!!

69

до 85

преди 11 години

*** кажи на всички хора които страдат от това, че делата им с години висят по бюрата в прокуратурата, че си вършели добре работата.Бива ли такива смешни палячовци да има в тази страна.За едни сигнали се потулват набързо набързо, а за други от тв студиото направо на разпит го водят. Нормалните граждани с часове подават сигнал даже. аман от червени ***

68

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До Анонимен 91В един кашон има 5000 бюлетини.На един палет има 7 кашона - 7х5000=35 000 на палет.Палетите са общо 10 - 10х35 000=350 000 броя.Това се нарича УМНОЖЕНИЕ.

67

Анонимен

преди 11 години

Как по-точно с тези бюлетини ще се подмени вота? Голямо лаене, голямо нещо!Ние естествено се връзваме, пълни *** сме, нищо, че не искаме да си го признаем.

66

софиянец

преди 11 години

Прокуратурата - браво, ДАНС - добра работа, остава да чуем обясненията на нищожеството минаващо за президент и изпълняващият длъжноста временен премиер пред Прокуратурата като искам и даим се търси наказателна отговорност! незабавно разпускане на народната милилиция на цвък - уволнения - съд - реформи, това *** скапани е демократична страна, хората от милиционерска хунта нямат нужда - осрахте се докрай...тиквата и цвинокио доживот в панделата!

65

Анонимен

преди 11 години

До до 79След две седмици ще пеш друга песен.НИКОГА БСП/ДПС НА ВЛАСТ.

64

Анонимен

преди 11 години

До АнонименМен пък ми интересно как си ги преброили толкова върсо тези 350 000 броя блюлетени. Колко прокурора си ги броили, за един ден?Прокуратурата и съда на червените съсипаха България.Освен това за коя прокуратура става въпрос: Софийска, Касационна и т.н. НО СЛЕД 3 МЕСЕЦА ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ И ДО ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ.

63

Анонимен

преди 11 години

постановка пълна и тоя чалгар Бареков на първа линия -за малко да повярвам