76

истината

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ.

75

ЯЯ

преди 11 години

*** и неграмотни,квартални бабаити, 4-ри години ви са достатъчни да си почивате в топли стаи

74

Анонимен

преди 11 години

Нали уж при най-малкото съмнение Цвъци щеше да си даде имунитета и да се маха от политиката? На това му се казва нагъл лъжец! Същата история като ОНЗИ дето гарантираше за какво ли не, а се оказа, че все друг му е виновен и накрая всички разбраха как са се усвоявали европейските средства чрез обръчи от герберски фирми. Направо Тиквата се превърна в ученик на Доган!

73

Анонимен

преди 11 години

Страхотна снимка!Цветанов - наакан и уплашен едновременно!ИЛИЦветанов се е наакал от уплаха!

72

Епикриза

преди 11 години

Еди човек който изпитва сатанинско удоволствие да се прави на по - умен от другите.

71

Анонимен

преди 11 години

ако има бог ще ги премахне тях и техните комунистически родове които ние поддържаме без да искаме

70

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и БСП са с абсолютно изравнени силиДПС и "Атака" са другите сигурни партии в парламента

69

Анонимен

преди 11 години

Вълна от негативизъм се стоварва върху политиците преди вотаГЕРБ се свързва с една дума - "престъпление

68

Анонимен

преди 11 години

БСП-ПЛЮСГЕРБ-МИНУС

67

az

преди 11 години

Интересни са две неща: 1во след като има достатъчно основание за повдигане на обвинение какъв имунитет кви 5 лева...това само тук се случва. другото което е след като е ЕКС министър и все още (дай Боже да не) не е влязъл в управлението пак, защо се разнася с моята кола по пътищата на България.Казвам МОЯ, като имам предвид че АЗ, както и останалите Българи плащаме за това?!?!?!?!

66

USA

преди 11 години

"Не народът, а олигархията диктува резултатите от изборите", твърди експертът по национална сигурност Николай Слатински. "Те отдавна са определени. Спуснати са от така нареченото олигархично задкулисие. Така че колкото и още по-страховити разобличения да излязат за организираната престъпна група, управлявала България през последните четири години, изборният резултат няма да се промени", категоричен

65

ВЯРНО ЛИ Е ?

преди 11 години

Вярно ли е че Фидосова и Цветанов са разследване за Пране на Пари от Наркотрафик и Отвличания , чрез една голяма Фирма за сметопочистване

64

Буда

преди 11 години

Абе, Цецо, нямаш ли пари да си вземеш охрана от "ИПОН"? Или по скоро не смееш те да те пазят? :-))))

63

YYYYYYYYYYY

преди 11 години

Цуци,нали си невинен бе,откажи се от имунитета,или чакач да ти го махнем

62

Танев

преди 11 години

Днес ми разправяха приятели от Русе как някакъв тръгнал снощи с плакат срещу Цвъ на местния площад, като крещял: "Мафия!" Докато зине, 12-13 гарда от НСО /хора, на които ние плащаме заплатите!!!/ се нахвърлили върху човека и го наврели като торба картофи в някаква кола. Шефът им викал: "Искам досието му по най-бързия начин!" ..."Демокрация"! НСО пази бивш министър! Че да си цани сам охрана и сам да плаща за нея.

61

Анонимен

преди 11 години

Като гледам само с какво се занимава обществото ми става жалко, една голямо овче стадо

60

KOKO

преди 11 години

Да му се вземе на тоя държавната охрана,той не е държавен служител а служител на герб.Аз не съм длъжен да му плащам охраната,за да обикаля България за да агитира народа в полза на герб

59

Николай

преди 11 години

Този Цацаров вече сигурно си е взел билет за Венецуела. ГЕРБ тябва да предупреди охраната на летищетоално и да го задърржат до изясняване на обстоятелствата. Аз дълбоко се съмнявам в безпристрасността нна прокуратурата и по специално в тази на Цацаров. Вие да сте забелязали да е предприел процесуални действия за публикуване на СРС та? Публикуваните законни ли са? Манипулирани ли са? Защо не чуваме какво е било записано от разговорите на противниците на ГЕРБ?

58

Хай Фай

преди 11 години

Всички политици в БГ дрънчат на ламарина.Няма мек обемен звук.

57

художника

преди 11 години

До АнонименЦитат: ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ВЛЕЗЛИ ТУК ЗА ДИ КАЖАТ МНЕНИЕТО КАТО НА АГОРА, СА ПРОСТО АНОНИМНИ...Г-не , На Агората човек излиза с името и с лицето си.Вие сте анонимен, все едно - НИКОЙ!Аз се изписвам, като художника, защото искам хората да ме различават когато четат мнението ми.