60

JagdPanther

преди 11 години

А с *** пресичащи околовръстното, или за *** на Ботевеградско изкачащи по платната? И с 50 да карам като го ударя ще го закарам директно към Малашевци. Че има *** зад волана е под всякакво съмнение, но и пешеходците не им отстъпват по тъпотия. И не ми разправяйте, че пешеходеца е господ на пешеходната, човек трябва да има малко инстинкт за самосъхранение а не да разчита на разни *** клишета че е недосегаем на пешеходната.

59

Шматко

преди 11 години

В Германия видиш ли пешеходец да приближава на 9 м до пешеходната пътека си длъжен да спреш . Книжката съм я изкарал в Плевен 1982 г още помня думите на майора който провеждаше изпита . Тогава казваше на всички че трябва да караме така че винаги да можем да спрем и да предотвратим произшествие . Това съм го приел като собствена философия в шофирането си . Изпитван съм още веднъж в Германия и от 1986 г нямам едно ПТП . Много жалко за пострадалата кандидат майка . Целското газе дано го отнесе

58

Анонимен

преди 11 години

Да бе, на вас шофьорите все пешеходците са ви виновни...Как може, при положение че става дума за човек блъснат НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, пак да изкарвате пешеходеца виновен?!Видиш ли пешеходна пътека - НАМАЛЯШ! Дори и да не виждаш хора.Автомобилът е оръжие на колела - използваш ли го невнимателно, отнемаш живот.Истината е че много шофьори не само че не намалят, ами дават *** ГАЗ на пешеходните пътеки - все гледат ако може да не ти дадат предимство, и да минат първи...

57

Иван

преди 11 години

Хора! Вчера някакво *** щеше да ме блъсне на пешеходната пътека пред нас! Паркирам си колата на паркинга и пресичам - на пешеходна пътека. И знаци има и маркировката е ясно видима. Пресичам и едно такси - забележете - ТАКСИ - ми спира, в тоя момент *** зад него дава газ, изпреварва го и... И имам късмет, че сега пиша, а не съм в болница. Какво да ви кажа. На мен това ми се случва вече за трети път. Посред бял ден. Отлична видимост. Дебилизация - това обяснява всичко...

56

Гелема беля

преди 11 години

До .Казах, че ВЕРОЯТНО е изскочила, а не че съм сигурен. Чети внимателно преди да пишеш.

55

Анонимен

преди 11 години

Градовете, селата, улиците,автомобилите,... всичко е построено, създадено, за да е в услуга на живота. Сменете си приоритетите!

54

до 55

преди 11 години

Споко бе, не съм такъв човек, написах го просто да ми е по-интересен коментара.

53

Vae Victis

преди 11 години

Много *** народ сте всеки случай!В държавата,в която емигрирах,подобни инциденти няма.Там хората са с друга култура,уважават се,а вие сте едни ***.До гроб ще работите за 500-600 лв. и ще си живеете и умирате мишки,ще мрънкате ,и всичко друго ще ви е виновно,но не и самите вие!Ако продължавате така,до 50-100 години,жалкото подобие ,което наричате с гордост България,а всъщност е държавата на *** и турци,ще изчезне и всъщност това ще е населението на т.нар. България.Добре,че избягах!

52

123

преди 11 години

Не живея в България от известно време и все още не съм се отучил от навика да притичвам по пешеходната пътека. Тука често ми се смеят за това. Тук когато шофьор те види близо до пешеходна пътека спира и не минава. В началото като не знаех един - два пъти и задръстване бях направил, защото не минавам а те колите спират и чакат и никой не смее да тръгне. Културни хора.

51

Пич

преди 11 години

За такива само доживотна

50

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 41Волен Сидеров премиер!---------До там ли я докарахте бе ***, хората пишат за човешки живот а вие ... тези които гласуват за тази партия са като тебе сигурно!

49

Николай Колев

преди 11 години

До Мене Крайно време е да прочетеш правилника за движение по пътищата на България!

48

.

преди 11 години

До Голема беляИ как реши, че е изкочила? Виждал ли си я улицата? Дълга, права улица- вижда се надалече, има си ограничения

47

Анонимен

преди 11 години

То там на Запад сигурно и пешеходните са доре обозначени, тук докато я видиш и вече си я преминал. Трябва най-после да разберем, че не сме ,,като на Запад,, и да внимаваме когато пресичаме, съответно и когато шофираме.

46

Анонимен

преди 11 години

@46, по отношението на шофьора към пешеходеца може да разбереш в каква държава се намираш - където правото има сила или където силата има право.

45

Голема беля

преди 11 години

Абе той шофьора, че е виновен, това е ясно. НО и тая блъснатата, сигурно е изскочила на улицата внезапно и без да се огледа.

44

16

преди 11 години

До 16. Хей не спори да е на твовто . Всеки се озърта на лево и дясно . Да !!!!В София направих същото и докато стигна по средата на пеш .пътеката Мерцедеса щеше да ме смачка . Той има червено -- не смяташе ли да спре изобщо ? Аз съм на зелено и изумях от мутренското поведение , спря на пешеходната пътека .Такава простотия няма да видиш по света !

43

до 31

преди 11 години

Само в БГ е така *** в Белград да видиш как всички спират още щом стъпиш на шосето, без значение има ли пешеходна пътека или не. Ама там чичко милиционер дебне на всеки ъгъл.....

42

Някой

преди 11 години

Пътувала съм често в чужбина и съм живяла известно време в цивилизована държава на запад, там само като видят, че човек възнамерява да пресече, без още да е стъпил на улицата, моментално му се спира. В началото се чувствах направо като важна особа, бях шокирана от разликата в поведението и уважението към хората и закона. После ми стана много неприятно като осъзнах в каква държава живеем и това зависи от нас. Бъдете по-толерантни на пътя. Бог да е с момичето и нейната рожба!

41

Анонимен

преди 11 години

Видяхте ли цитатите от закона, иначе някои *** ще се срещнат на пешеходната и ще си въртят лафове 20 минути. Предимството не означава право да си правиш каквото ти е угодно. Няма нужда да философствате, а се оглеждайте преди да пресечете, за да не попадате в новините.