530

Бойко Борисов

преди 11 години

Аз през живота си не съм работил в няколко медии, работил съм общо в 3 или 4 медии за 20-годишна кариера." Това как да го разбираме? --> в живота си не съм работил в телевизията, работил съм само в ЬТВ и в тв7ей Барекче палаво...

529

Анонимен

преди 11 години

*** пак зациври, сега се опитва да набара правилната мелодия ама се полчава само ветър и слюни- *** скотината, сдохни бе!

528

джо

преди 11 години

До шопОбаче агент Димитър си обича Боко, срещу известна сума естествено :) На друг ги разправяй тия за полковниците, самия Боко е кадър на ДС.

527

Шоп

преди 11 години

Че кога критичните писания за ГЕРБ са били забранени? На кого е било забранено да пише нещо критично?

526

антон

преди 11 години

Бареков е най- големия ***

525

шоп

преди 11 години

пострадаха само Полковниците агенти от ДС като Иво Инджев и Гошето Коритаров дето гнусно са доносничели за своите колеги и са ги топили в какви ли не грозни интриги.

524

хей, джо

преди 11 години

хем си ***, хем си ***... пък и безкрайно завистлив,но все едно Важият Ганстер никога повече няма да бъде премиербитата карта, или *** е той, а не медиите и журналиститеКойто е тръгнал на война с медиите, го очаква само грозна загуба,това си е известна истина, ама някои винаги я забравят.

523

човек

преди 11 години

не рабирате ли, бе мозъци мутренски промити, и не допускате ли, че не само хората, нои журналистите били близо до Буда са се отвратили от мръсотиите му, та той си е чистганстер от подземията, коюто успя да омае хората, ама до тук, на 12 май тупани по мутрата

522

джо

преди 11 години

До ШопТи точно колко си ***... По времето когато това ставаше Барека беше придворен *** на Боко, но доста истински журналисти пострадаха! Нормално ли ти се струва ГРОБ да е свещена крава и критичните писания за тях да са забранени? Бареков може да е ***, просто сега казва истината, Боко и Цоко се месеха в работата на всички медии.

521

Анонимен

преди 11 години

След изборите пък съвсем нямаа си ги отваряш.

520

tamplier50

преди 11 години

Е що не си я отвориш?

519

Анонимен

преди 11 години

Компромагчето дето стряска тоя провален шут и насън не е само в ръцете на тия дето сега са му платили за простотиите. Но всяко нещо с времето си...

518

Шоп

преди 11 години

Кой журналист е бил заплашван и изнудван? Естествено, че ако някой не отразява истината, а сглобява инсинуации и прави некоректни внушения по нечий адрес, той се явява клеветник и трябва да бъде озаптен. Това, че е журналист не му дава право да пуска непроверени слухове или да коментира някого, без да даде възможност на човека да се защити.

517

метасис

преди 11 години

с кючека се справяш, сега остана и да пропееш.... за какво ти е да си ТВ водещ

516

Шоп

преди 11 години

Ако Бареков е кап*т, нормално е да се обадиш на работодателя му и да му кажеш "Господине, обърнете внимание на това, че във Вашата медия е нает един кап*т, който Ви излага пред обществото. Моля вземете мерки, защото ако продължава да прекрачва границите на журналистическата етика, ще дадем под съд цялата Ви медия" И какво, това някакъв натиск ли е? Хората не са длъжни да търпят един кап*т само защото изкарал диплома за журналист...

515

мими

преди 11 години

боико 6те спе4ели.урааааа.само герп

514

джо

преди 11 години

До ШопЩо се правиш, че не знаеш как действаха мутрите от ГРОБ? Нормално ли ти се вижда да се заплашват и изнудват журналисти? Мозъците на гербавите си стоят при бай Тошо и комунизма, еволюцията ви е подминала!

513

ункас

преди 11 години

Че кой с акъла си ще гласува за ГРОБ? Най-некадърните и крадливи досега, изгонени с камъни от народа, и имат наглостта пак да се домогват до властта! Съд и затвор за такива, а за Боко Рапона и тояга по гърбината!

512

Шоп

преди 11 години

Ами аз пък не разбирам нещо? Защо да не звънят по редакциите? Единствено има проблем, ако налагат цензура на държавните медии, защото са им подчинени. Защо да не звънят на частните медии? Ако някой журналист не спазва журналистическата етика, какво по-нормално от това да се оплачеш на работодателя му?А ако е имало някакви заплахи, собствениците с пълно право могат да се обърнат към съда.

511

зенон

преди 11 години

До ТЕОФИТНикой няма да гласува за ГРЕБ, никой! Някой ще гласуват за 30 или 50 лева, други от страх да не ги уволнят. Дори и ти си имаш някакъв мотив да напишеш тая глупост, освен ако не си полудял от любов към Цъфтаноф и Боко Пидала.