37

Анонимен

преди 11 години

Чудя се каква наглост има този темерут. Но и народа е не по-малко виновен. Разлепиха плакати на ГЕРБ и на този бандит и на собствените си домове. Не знам какво още трябва да се случи в България, за да проумее народа, че престъпници като този и Цветанов трябва да бъдат анатемосани.

36

Анонимен

преди 11 години

Е...И ?

35

Анонимен

преди 11 години

Алоооо дежурния бесеарски плювач и пръстите да си счупиш от старание очилатия съсел пак ще го яде на 12 май, освен това пиши с малки букви простако!

34

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 36Де да беше така. Не им пука, защото много добре знаят, че няма да с на власт и няма никой да ги пипне. Банковите им сметки са препълнени. Изобщо не им дреме.

33

Анонимен

преди 11 години

Айдеееееееее и този сайт е заразен с вирусът на социализма :(

32

nepokis

преди 11 години

Изберете пак герб,та да ядете гозбата на бсп.Всички заедно лапкат.Е тока пак висок този месец,храната да не говорим освен това е отвратителна престояла ...

31

Аспарух

преди 11 години

На коленеееееееееее

30

кк

преди 11 години

За колегата, който пише, че ББ "сто процента знае неща": Приятел, нищо не знае. В този човек има само едно болезнено перчене и нищо повече. Ами случая с Дянков? Издига го в култ, обявяваше, че пак той ще е следващия финансов министър, а сега се страхува даже да назове името му. Гол като пушка по Дянковата сфера, нашия изобщо не е знае какво е ставало в държавата. Мислейки се вещ в полицейщината, ЦЦ пък го води за носа. Сега това, което се стоварва върху главата му е хак за некомпетентността му.

29

Кинокритик

преди 11 години

В момента се прави филма "Високо кръвно" -4

28

Анонимен

преди 11 години

sas sigornost sa go 4erpili kafe ne e imalo nikakav raspit

27

Анонимен

преди 11 години

Е той си мислеше, че той ще ги разпитва за хода на разследването, а те па му развалят рахатлъка!

26

преди секунди

преди 11 години

Бойко Борисов се тръгна след разпита във Върховната касационна прокуратура. "Дойдох, защото исках да разбера коя престъпна група ме подслушва", заяви на излизане бившият премиер.

25

?

преди 11 години

Недейте така бе граждани от прокуратурата?Буда не обича да говори за подслушването.Имайте милост хора.Слънцето ББ залезе.

24

Анонимен

преди 11 години

ВИКАТ МУТРАТА ДА РАЗКАЖЕ НЯКОЙ ВИЦВСИЧКО Е ЦИРК

23

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Bravo nomer 15 mn dobre napisano .no Nito Borisov shte se otkaje ot dalaverkite zaedno s negovata dqsna raka Cvetanov. A pak za gospojata kradlivata koqto apropo go e nau4ila na BIZNES kak se krade ot horata .Samo nie se borim 4estno na v ejednevieto .stiga ve4e mutri v vlasta mqstoto im e .......................

22

ДИСИДЕНТА

преди 11 години

АКО В ЗАТВОРАДО ВСЯКО ГЕРБЕРСКОСЪЩЕСТВО ЗАСТАНЕПОНЕ ОЩЕ ЕДНОЕХ,ТОГАВА ПРЕДВИЖДАМТАКЪВ ЖИВОТ,ЧЕСАМО СИ ВИКАМ:ДАНО,ДАНО,ДАНО

21

до 20

преди 11 години

Единственият комунист е Маркс! Всички други са топячи, службари и ченгета.

20

Трандафор

преди 11 години

По Великден се случвали чудеса, наистина! Ама не и за ГЕРБ. Христос Воскресе, те- НЕ!

19

Бай Ставри

преди 11 години

Не ставай смешен казва Борисов ти си го избрал. Целият разговор, който се развива в най-добрите традиции на филми за мафията, най-вероятно е записан от бившият министър на земеделието. А събеседниците говорят за секс, злоупотреба с власт, нарушения на закона, и като цяло за пълно презрение към демократичните институции, от страна на пирамидата, на върха на която е босът, пише френският вестник "Le Temps".

18

Леонсио

преди 11 години

Прокуратурата не може да повдигне обвинение на Цветанов, защото той не се отказа от предизборния си имунитет. Това, само по себе си говори виновен ли е Буратино или да. Сега шефа да го видим, колко е мъж!