39

мейс

преди 11 години

Оказва се, че Факултета и Столипиново са най-представителната част на България. Там отива всеки слязъл от самолета чужденец или политик. Скоро и в австрийския "Ди Пресе" беше изтипосан пак най-представителния ни и официален квартал на Бг - Факултета! И по него съдят за всичките българи. Просто така си ни представя света явно - без покрив на главата, ровещи из *** като индийците.

38

UK до имигрант

преди 11 години

Ела тук и кажи на някой лира стерлинг. Ще се чуди с часове за какво говориш. Погледни британска банкнота и виж какво пише на нея:Paund-ПАУНД.

37

Алооо,

преди 11 години

... я нека ЕС подкрепи с малко повече стимули предприемчивостта на тези, които искат да работят и най-вече в селското стопанство, ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ!!! И стига вече само приказки и хули ИСКАМЕ БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДЕМ ПОДКРЕПЕНИ поне както в Гърция наливат с милиарди, за да не ни обиждат повечееееееееееееее!!! Нека си изпратят и свои хора, които да следят усвояването по предназначение на средствата и това ни е достатъчно на нас !!!

36

Сапьора

преди 11 години

За този ингилиз явно *** са българите,няма лошо,,,що не си ги вземете там бе шашкънин изсипан че да да рахатясаме най после,,,и на теб да ти таковат майката шут недоносен,,

35

до 35

преди 11 години

Имигрантее, ти в зинзибар ли си мигрирал?Ето вадя от джоба си една монета. Абе пише one POUND

34

За потенциалните...

преди 11 години

..емигранти. Тази година на острова няма никаква продукция(или нищожна) на зърнени култури иБритания ще внася от света. Но откъде, като навсякъде има проблем с добива на зърно, защото лошото време пратено от Бог погуби реколтата в зародиш?Тепърва островитяните ще питат къде с*рат гладните(което се отнася и за всички хора по света), защото никой няма да остане безнаказан.Но по-добре е да търпиш несгоди и лишения сред свои, отколкото сред чужди, защото всички чужденци и имигранти ще пострадат.

33

Боби

преди 11 години

До do Jor0Брато, всичко зависи от критериите и от...възрастта. Хубавите англичанки може да са били полякини или украинки, знам ли.

32

богнор

преди 11 години

Истина е, много ще заминат, но и много ще се върнат.... там без език си обречен, а и британския англииски не е като този които тук се говори (аиде в лондон ***-доиди ще се разберете) , но във вътрешността там абсурд ...

31

kz

преди 11 години

ako ima6 smelost za takyv risk 15miliona...mn hora zatynaha s tezi fondove i to do takava stepen 4e nqma izmykvane

30

UK до s

преди 11 години

Тук живея от 22 години и съм се преселил,не съм дошъл на гурбет.А хората с които си заобиколен ги избираш ти. Простаци има навсякъде по света.

29

до 29

преди 11 години

Я да те попитам ,ако на мен утре ЕС ми даде 15 милиона за оранжерия ,дали ще ходя да бера ягодки?Нали ти светва ,че всичкото е в това за кучета може ,а за прасета неможе!Въпроса е ,че ЕС НИКОГА няма да ни/ми даде защото 2-3 британци не биха ми издържали на конкуренцията!

28

123

преди 11 години

До sТУК ПЛЕМЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНО, ТАКА ЛИ???

27

Анонимен

преди 11 години

Аз пък тръгвам това лято с камерата и на пияните турисчета дето са се изповръщали целите ,са се надрусали и спят като животни ако не им я завра в лицата ,да ги изтипосам на тоя дето ми се отваря!

26

KZ

преди 11 години

Kато не ви харесва времето, стойте си тук на "сухо" и в преносен и в буквален смисъл.Тук взимам 250 паунда не месец а там съм стигал до 400 на седмица като *** берач на нещо си на полето.АМИ АКО НАМЕРЯ ПО-НОРМАЛНА РАБОТА, КАКВО СТАВА ТОГАВА???

25

бошнак

преди 11 години

фараж си прави неговото но наште каква риторика риторират само - слави бинев му вика нема се плашиш, те ше идат на по-топло, отецът вместо да говори за човещина и духовност дава технически обяснения на това кой и как ще се мести. проблемът на Бг е че се води от силно неинтелигентни и емоционално затормозени *** - такива са 'политици', духовници, предприемачи. както беше казал Б Ръсел - проблемът на света е че глупавите са убедени в себе си а умните се колебаят

24

s

преди 11 години

До UK neznam kude jiveesh ti ama tazi prolet beshe mnogo gadno tuka si zaslujava da doidesh za 2-3 godini da im suberesh malko ot parite i da se pribirash che s takova prosto pleme ne se jivee. Nai hubavo si e v Bulgaria <3

23

Дръндер

преди 11 години

Умрел съм му за пикливите помощи, да ми се ракара от главата, ще прави политика на наш гръб!

22

Анонимен

преди 11 години

20, всичко е в Библията. Предсказано е и то става пред очите на цял свят. Само слепи и глухи не виждат и не чуват и оперирани от разум не искат да разберат.Живота който Бог ни е дал НЕ СЕ КРЕПИ НА ФИНАНСИ А НА БОЖИЯТА МИЛОСТ.Има много малко време до свършване на предопределеното, а после никой човек не може да те спаси-най-малко от Острова.Рационално мислещите британци вече се преселиха в България-останалите мислят като теб че са много велики.Не ти пожелавам да им сърбаш попарата да разбереш

21

UK

преди 11 години

Стига с тези глупави клишета че валяло и било мъгливо измъкнати от книгите на Дикенс.Да,вали малко повече и слънчевите дни са по малко но климата си е чудесен.През зимата средни температури 10-12 градуса,през лятото 24-26 градуса.Много рядко термометъра да падне до или под нулата или да се качи до 30 и повече. Предпочитам това пред екстримни -10,15 или 35-40 градуса.Красиви и грозни жени има навсякъде.

20

До 18

преди 11 години

До Въздух под наляганеДа бе, как позна.Тълпи от англичани тръгнали да емигрират в България, търсещи по-добър живот.А е нормално всяка една цивилизована страна да се плаши от набезите на ***.Та, подобни комплексарски коментари са най-малко неуместни.Англичаните си защитават държавата и мислят за обществото си.