85

Анонимен

преди 11 години

Точно преди да погнат Мирослав Найденов, излезе една такава новина и за него- как бил помогнал при катастрофа... Това е знак. Довиждане, Калинчо! Как ще следиш жена си, когато си извън МВР?

84

Анонимен

преди 11 години

Калинчо да не е ходил да манифестира?

83

мвр

преди 11 години

Тези днешните полицаи са свикнали да убиват, също както вчерашните милиционери.

82

Анонимен

преди 11 години

До всичкигастербайтери, които целуват задните части на англичани и американци.и се отричат от произхода си.---Американка, живееща във Великобритания, принудила 14-годишната си осиновена дъщеря да забременее. Това обяви съдия Питър Джаксън, занимаващ се със скандалния случай от 2011 г., писаха британски медии.

81

по-папести и от папа

преди 11 години

От къде на къде, мутрите агент Буда, Калин Георгиев, Цецо Имунитето и протежето им, Марин Райков, се возят без пари на държавни лимузини и ги охраняват платени от държавата мутри? Докато новият папа се вози в автобус и в метрото и не ползва охрана? Да не би пожарникарят, генсека, апартаментаджията и статиста Маринчо да са по-папести и от папата?

80

Шоп

преди 11 години

На всеки е известно, че има огромен брой пешеходци-***, които злоупотребяват с предимството си - нарочно се засилва пред движеща се кола, за да я накара да спре и после се влачи, докато пресича. Просто защото той е някой неудачник, който никога няма да има собствена кола и иска да вгорчи живота на нормалните хора.

79

Cleo

преди 11 години

Не само пешеходеца е пресичал неправилно, а и пътното платно не е построено на правилното място. Да се премести !!!

78

карат като палачи

преди 11 години

Защо кортежът на френския президент Оланд спира на светофарите в Париж на червено, и изчаква зеления цвят? И защо мутрите, шофиращи кортежите на пожарникаря, Калин Георгиев, Цецо Лажецо и на плевела, минават с бясна скорост по софийските улици, без да се съобразяват със ЗДП, и карат като палачи?

77

гошко

преди 11 години

така като чета статията заглавието трябва да е.......ВЪЗРАСТЕН МЪЖ БЛЪСНА СТРАНИЧНО АВТОМОБИЛА НА к.г............дали новинарите от тоз сайт не ни смятат за мат"рял - както ни смяташе техния спонсор б.б.

76

Анонимен

преди 11 години

"Колата се е движела по бул. "Цариградско шосе" с не повече от 50км/час заради интензивния трафик. "А с колко повече се движи колата му обикновено? Иначе според приетата от КАТ традиция би следвало да напишат като причина несъобразена скорост. Естествено Калинчо не е бил зад волана, нали?;)

75

Шоп

преди 11 години

Пешеходните пътеки на Цариградско са най-великата глупост. Пред университета трябва да се сложат заграждения - има подлез, има и светофар. Заради тия постоянни спирания и тръгвания, в центъра не може да се диша.

74

Анонимен

преди 11 години

Тъпият български шофьор продължава, тъпо и упорито, да не се съобразява с пътните знаци и продължава, тъпо и упорито, да кара с превишена скорост и да мачка хора по зебрите!

73

Анонимен

преди 11 години

Неправилно е пресичал, да! Също така е криминално проявен, с психични отклонения и са намерени у него 30гр бяло прахообразно вещество, а кръвната му проба е отчела 4.5 промила. Всъщност той дори не е бил блъснат, а се е хвърлил пред автомобила - най-вероятно е опитал да извърши покушение, как иначе се е озовал у него незконния пистолет??

72

Анонимен

преди 11 години

Ахахахаххахахахах, някои виждал ли е кола на НСО или МВР да кара с 50 по Цариградско? Калинчо ти си по голям лъжец и от Цуцо бе!

71

До 79

преди 11 години

Шефче, този на снимката не е Цветан Цветанов. Съвсем изпростяхте това плоскодънните ***. Ще се вземете в ръце след 12 ти. :)

70

Анонимен

преди 11 години

Точно пък днес по това време въобще нямаше засилен трафик, така че да си плескат глупостите на друго място

69

hdfh

преди 11 години

Цв. Цв. е писал новината... Пълен смях... Карал си някой с 50км/ч и не могъл да спре... Айде стига :)

68

niko

преди 11 години

родната полиция в случая пише акт на водача-"поради недостатъчно внимание към уязвимите участници в движението".В случая това или е факт ,които не се съобщава или изобщо липсва такъв.

67

политически труп!

преди 11 години

Този престъпник, Цецо Лажецо, така се държи, че все едно още е министър и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да показвате уродливата му и омразна физиономия! Разберете, че "герб-Буда" умря! Цецо е един, вече разложил се, политически труп!

66

:)

преди 11 години

Кой е измерил скоростта ? Карано е с несъобразена скорост и кой знае къде е зяпал по мацките . Те все невинни ако беше някой друг щяха да го разнищят .