211

дядо Данчо

преди 11 години

Да ти писне от доморасли казионни шамани!Алеко бил и е прав,всичкити са маскари!Българите ще просперираме,когато тая *** бъде разкарана в небитието и пълна конфискация на ограбеното!Не стане ли така,сърдете се на себе си!

210

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за герб защото съм на 50 и не ми е слаба паметта като вашата полуживи шизофреници.

209

Анонимен

преди 11 години

Абсолютни лъжи, БСП ще е първа политическа сила

208

Анонимен

преди 11 години

Атака- Турците в Турция, *** на Марс

207

До 252

преди 11 години

Абе нали българския народ ще избере герб а не платените орг. на протести дето се взеха за народа. Една шепа пияни дрогирани атакисти и една шепа мръсни комунисти организираха пуча и ни подведоха нас останалите.

206

Анонимен

преди 11 години

"Безпристрастният" Константинов да не е нает за придвотен социолог на Тикво-Будата и компания? Какви 100 депутата, бай Професоре? Твоя "генерал" любимец така е омазан в ла*на, че и затвор му е малко! Но така ще не, щом измислената и в много случай назначавана и манипулирана от Боковци и Цековци съдебна власт не го подведе под отговорност още при митническите Му идиотии! Сега какво чака, да потекат фекалии от Него по улиците ли, та да се предприемат действия? Позорно управление на Държавицата ни!

205

Анонимен

преди 11 години

е кой ще гласува за Герб че нещо не се сещам трябва да си изветрел напълно за да гласуваш за Герб

204

ВВВ

преди 11 години

Ди Пресе: БГ "Уотъргейт" говори за културата и корупцията на Борисов[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]В България цари климат на страх и недоверие. Малко преди парламентарните избори на 12 май незаконното подслушване хвърли петно върху бившата управляваща партия ГЕРБ, се казва в коментар на "Ди Пресе".

203

ВВВ

преди 11 години

Официално: 170 млн.бонуси за НАП и МФ при Борисо

202

11

преди 11 години

Атака- победа!Бой по комуноидите, *** и техните лорд-протектори световните .

201

Анонимен

преди 11 години

БСП води с 2% на Герб но мишоците ги е страх да го обяват

200

Rummy__

преди 11 години

До ДААААААААААААААААААААз пък имам впечатления, че мн хора харесват герб и наистина ще отидат и ще гласуват за тях. Без да са държавни чиновници или друго. Просто ей така. Ти за кой народ говориш?

199

Анонимен

преди 11 години

Ще ви разцепим на изборите долни комунисти. В първомай за Гоце са дошли 150 човека за Бойко над 2000 на площада.

198

До магдалена

преди 11 години

Ти май живееш на луната? Само най слабо интелегентните хора подкрепят ибрика. Да не би тези проучвания да са правени на сейшелите мила?

197

анонимен

преди 11 години

Е, това е кофтито. Едните са крадци, а другите и крадци и некадърници.И ми прави впечатление , че и при двете Правителства ,участвуват , като независими депутати ,такива избрани с листите от Атака.Всъщност В.Сидеров не им ли продава гласовете им?. И сега ще бъде така.Пак няколко бивши сътрудници на ДС , ще се присъединят към ГЕРБ, както винаги.Но коалиция ГЕ РБ+АТАКА е невъзможна.Тука Мишо Бирата,пардон професора , не е прав.

196

hm!

преди 11 години

всякви коалиции без мафията 'герб' в тях са добри!!! тук може да си избивате комплексите с писане+ да дрънкате каквото щете, но реалността е мноого далече от коментарите, защитаващи герб+*** им.!!!!!!!!!!! а най-реалистично е, че дбг, атака ще дръпнат нагоре, може малко и дбг, а мафията 'герб' трябва да иде в затвора, не в нар. събрание.!!!

195

ДААААААААААААААААААА

преди 11 години

ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ПОЛУЧАВА КАМЪНИ ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

194

Анонимен

преди 11 години

Няма разлика между БКП и БСП, та нали БСП като си празнуват годишнини и юбилеи броят годините, когато бяха БКП. Още от времето, когато взривиха църквата "Света Неделя" с все хора вътре. Ако са различна партия, няма да са столетница, а партия на 20 и няколко години. Елементарно е.

193

Анонимен

преди 11 години

*** от драгалевци, червената *** вън! Сдс са истинските демократи убити от костов. Заради такива *** като костов червените кхмери още се напъват да управляват. Цялата опозиция от последния мандат прегърна полуживата столетница а тя им исмука силите. Това е реалноста за съжаление.

192

Анонимен

преди 11 години

Да се чете!247 ,...до 244!