129

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Ей такива изказвания вдигат рейтингът на ГЕРБ...

128

moli

преди 11 години

Другарката Пръмова да не бере грижата на ГЕРБ -тя е била и ще бъде.И един съвет -да прослуша прословутите записи и тогава да говори за каквото и да е.За лекарите в Г.Оряховица всичко беше истина,но там участваха и родителите на момичето за съжаление.А на М.Найденов така му се пада.

127

д-р ФройНд

преди 11 години

Аз мисля, че тази жена е не за Народното събрание, а за едно друго, специализирано, заведение при едни чичковци с бели престилки и пижамки с по-дълги ръкавчета, да могат да се връзват на гърба, щото.

126

Нина

преди 11 години

Не се радвайте толкова много. Не е почтено.

125

Анонимен

преди 11 години

Госпожо Кунева, народът ще реши дали са приключили ГЕРБ, не вие.

124

dimitar

преди 11 години

zashto li se e zagrijila tazi za balgariya?pak neshto e nabelyazala za kradene.bedna mayka balgariya-izpiha i kravchicata tezi vampiri.

123

Анонимен

преди 11 години

Топката е в Цацаров, но да не чака да минат изборите, защото ще изтърве влака.

122

svejarov

преди 11 години

За съжаление с ГЕРБ приключи и България.Движение България на гражданите и Кунева знаят какво ще заварят след изборите една разградена и разграбена България.Пожелавам им успех по трудния път.

121

:)

преди 11 години

Права е Кунева.

120

Някои не ми харесват

преди 11 години

Някои от писачите в този форум не ми харесват. Обиждат Кунева. Наричат я дърта, кривоуста...Кой то не харесва Кунева няма акъл. Преди 34 години навърших 50 години. За мен Кунева е умна и красива жена. Ще гласувам за нея.

119

анонимен

преди 11 години

Не им обръщайте внимание на глупостите , които пишат по форумите. Те освен с мръсотии и цинизми , нищо друго не умеят. Това са платени драскачи. Това са ГЕРБЕРСКИТЕ еничерчета , които цял живот не са създали нищо , освен да рушат,бият и крещят.И с тях ще се оправим. Да започнеме от ГЕРБ. ДА СМАЖЕМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ,ДОКАТО Е МАЛКА. Иначе ще стане....страшно.Без работа,без пари , без пенсии....ще се биеме пред кофите за смет.

118

Кунева

преди 11 години

Кунева е нахална,като конска муха!Дърта нахална снаха!

117

stanimirbg

преди 11 години

А по въпроса тая КУКУнева за каква се мисли до ония ден беше с "царя"после с БСП,ДПС сега партия ще прави наяла се въшката ,излезнала на челото.*** ГАДНА И ПРОТИВНА

116

перо

преди 11 години

Искате ли вашите деца и внуци да работят,печелят и помагат.Искате ли те да са до вас,да се грижат за вас и да бъдат с вас , а не да бягат в чужбина като изгнаници по турско време. Свалете Г Е Р Б . Свалете най лошата и *** българска МАФИЯ .Живейте , като всички хора по света, а не да слувшате само лъжи и извинения. Тези хора мислят само за себе си. ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ......

115

Анонимен

преди 11 години

Тази кукумявка какво иска?

114

stanimirbg

преди 11 години

До до 131ВангаТя Ванга умря бе,и ГЕРБ ще я последва а Боко И Цецо в затвора.

113

до 131Ванга

преди 11 години

ГЕРБ ще бъде първа и самостоятелна сила в 42 -то народно събрание и това е в полза на всички български гражданиКазах!

112

рано е за радости

преди 11 години

Последния се смее най- добре!

111

коментар

преди 11 години

Леле колко ви боли , само като ви казва истната в лицето. А,като стане,ще стане страшно. Корупция,далавери,кражби,всичко това ще излезе на яве. И да плюете и да ругаете и да спечели и загуби, нещата вървят на .....присъди и.....?За пръв път в живота си ще гласувам за БСП.А Кунева е като Касандра. Винаги казвала истината , но никой не и вярвал.КоЛлото по бързо си отидат, толкова по скоро ще завивеем , като ХОРА.

110

въй въй

преди 11 години

А загниващия капитализъм приключи ли,другарко Пръмова-Кунева ?Айде сег аплатените драскачи тук да напишат 120 мнения във възхвала на това умно изказване ,а ние които сме граждани на България да ни сложите минусите,щото не сме на акъла на тая от гражданите на някоя друга България-може би тази,която се предлагаше на Априлския пленум да стане 16-та република на СССР.