725

Анонимен

преди 11 години

До сериозен - Ако и ти си комунистически мафиот , след победана на ГЕРБ може наистина да те няма на лицето на земята , а да си някъде на сянка в затвора. Доста колеги вече не срещаш сводно по улицата , нали? Човече , ГЕРБ ние последния шанс и последната заплаха срещу комунистичесата гангрена от която страда българия 24г. иначе ни чака 1996-7Жан-Валжан-Виденовото /БКП време...

724

сериозен

преди 11 години

До АнонименХора , гласувайте за ГЕРБ -- това е шанса ни да ни няча въбще от лицето на земята

723

Анонимен

преди 11 години

Интересен феномен - на Найденов му излязоха кирливите ризи , влезе в отбора на бандитите и веднага се съюзи с тях - засвири за БСП и ДПС. Краставите магарета се събират и искат да съборат Бойко , че на него номера не му минават.Хора , гласувайте за ГЕРБ -- това е шанса ни да няма отново Жан-виденовци и Тройнокоалиции, които унищожиха България в прехода. Който няма какво да крие , той не се страхува от подслушване.

722

Анонимен

преди 11 години

Гербави обичайни простотии.Нищо ново.

721

херцогинята

преди 11 години

Това момченце-Найденов- винаги е работило с ДПС. Пред мен е прегръщал един депесарски лидер и го е наричал "наше момче". Нека си спомни хубаво!

720

Анонимен

преди 11 години

Найденов ти направи стандарта но щете запомнят като предател По всичко си личи чете купиха

719

възмутена

преди 11 години

Браво Найденов! За да си спасиш гърба и да приспиш вниманието ни от собствените ти далаверки си готов и родната си майка да изпратиш на ешефода! Не,че Цветанов е цвете за мирисане но ти си отвратителен продажник!

718

Крис до 1037

преди 11 години

Абе ти луд ли си , и вие гербави , слепи ли сте? Питайте представителите на средния и дребен бизнес какво им се случи по времето на герб и пак говорете глупости , е.аси малоумието , чесно ...

717

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са УМРЯЛО куче вече. Край с тях!

716

Борисов

преди 11 години

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП????Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради :1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП4. спрян руски проект AEЦ Белене5. спрян руски проект Бургас Александропулис.6. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 7. Промени начина за събиране данъците от наем.8. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и зал

715

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ

714

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е мишок. Ако ще и да емигрира в Авганистан на никой няма да му пука. Ама искам Борисов в затвора. Нека хората се вдигнат и си вземат свободата и парите,който им отне Борисов за себе си и Пашата и Валентин Златев и т.н Борисов в ЗАТВОРА!!!!

713

123

преди 11 години

Някой май го е страх че ще излезе някоя информация на яве ,Ще гласувам пак за тях!

712

Жоро

преди 11 години

Демокрацията тотално беше погазена. Подслушване и рекет, кражби и заплашвания. Как можахте да допуснете тези нахални крадци да окрадат България. Никога повече долната мутра Борисов!!!Никога не съм гласувал за тази псевдо партия. Сега обаче и целия народ няма да гласува за тях.Собствения им министър ги изобличи. Какво повече да кажа.Браво на Найденов, че има куража.

711

Митко Карамфилов

преди 11 години

Имаше способни и мотивирани хора в кабинета, ама те са хора на знанието, колкото и да са малко. Откъде могат да знаят че ги управлява безскрупулна мутра /Борисов/.Те не са расли по коктейли на ВИС и не са били охранители. За Цветанов няма какво да говорим. Всички знаем, че е лакей на Борисов. Искате да ми кажете че Цветанов е подслушвал на своя глава?! Не ми се вярва. Никой няма да гласува за тези престъпници. Щом подслушват политици какво остава за нас.. Долу ГЕРБ

710

Анонимен

преди 11 години

Вината не е на Станишев че Бойко си хвърли оставката. Ако имаше парламент нещата щяха да са други днес. В момент служебинят министър нищо не може да направи освен да пречи на свободата на словото.

709

Данчо

преди 11 години

Герб с официално мъртви!

708

Анонимен

преди 11 години

много сте ми интересни герберите. Как само пламенно го защитавахет Миро дебелия, а сега изведнъж стана враг номер едно. Същата работа бе и с Трайчо Трайков - умен кадърен - и изведнъж - гадина( за дянков да не говорим)И вие сте като комунистите да сет по-зле - Отделните личносит грешат но Партията е непоклатима. Вашият априлсик пленум се състоя преди няколок дни.

707

Анонимен

преди 11 години

До Скръбна вест И защо трябва да скърбим?Та това е най милата новина от 4 години насам...

706

избирател от ДПС

преди 11 години

в Русия съъъм,в Русия съъъъм!