60

Анонимен

преди 11 години

Искам ХАРЕМ!Да се узакони ПОЛИГАМИЯТА,и ще има много дечица!

59

Мислещ

преди 11 години

Поредният удар срещу семейството. Тази политика води до унищожаването на семейните ценности и създаване на лесни за манипулация индивиди!Дано Българите се събудим час по скоро и да заздравим семействата, преди тази гнилоч да дойде до тук!

58

Анонимен

преди 11 години

А бракове с животни не ще ли извратенаци? ...Педофилия,некрофилия,зоофилия,роднинофилия....точно както в Содом и Гомор!!!

57

Анонимен

преди 11 години

Сега остава да разрешът брака с повече от двама, примерно групов 3 жени и 1 мъж, или 2 мъже и 1 жена...не мисля че има голяма разлика между това и гейовете.

56

FROID

преди 11 години

До Анонимен=DAAAA, V BG IMA MNOGO LIAV MARIAL,SKORO I TUK TOVA SHTE SE SLU4I 9O PROCENTA OT BALGARITE SA MEKI KITKI ZATOVA SA BEDNI I JALKI ZA RAZLIKA OT ZAPADNIACITE LEVI KOITO PONE SA SREDNA KLASA I BOGATI,BALGARINA E GOTOV I NA DUDUK DA SVIRI SAMO I SAMO DA IZLEZE OT MIZERIATA I DA NE E GLADEN,DOKAZANO E FAKT.

55

ДО -VELOFAN

преди 11 години

Какво ти пречат *** и те са хора,ти долен расиз или забрави с какви *** работи.

54

Анонимен

преди 11 години

До 53, Президента Оланд има 4 деца от Сеголен Роиал/три момчета,едно момиче/ имаше си приятелка,така се разделиха 2008 със Сеголен.Няма ние българите да се месим на хората и къкъв секс ще избират,това е личен проблем.Стига хомофобия.

53

До високо прост

преди 11 години

Колко болен трябва да си за да даваш такива примери. *** е някой друг... Хомосексуалността не е болест, болест е съвкупността от глупост, простотията и въздух под налятане

52

ЧАТАЛДЖАТА

преди 11 години

До 55 /"НЕ ВИЖДАМ С КАКВО ВИ ПРЕЧАТ И ПРИТЕСНЯВАТ/-ВИНАГИ КАТО НАПИША КОМЕНТАР "НА ТАКВИЗИ" КАТО ТЕБЕ,"СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ"-ВЗЕМАТ ТА ГО ИЗТРИЯТ.АКО УПОРСТВАМ ПРОСТО МЕ ИЗПРАЩАТ "ЗА 2 ДЕНА НА КИНО"!РАЗБИРАШ ЛИ МЕ?-ДИСКРИМИНИРАТ МЕ ЗАЩОТО НЯКАКВИ СИ,СЕ ЧУВСТВАЛИ ДИСКРИМИНИРАНИ! И АЗ СЪМ ГИ БИЛ ОБИЖДАЛ,ЗАЩОТО СПОРЕД МЕНЕ ТЕ СА "ДЕВИАНТНИ ТИПОВЕ".И АЗ ТРЯБВА ДА ВЪЗПРИЕМА "ТЯХНАТА ДЕВИАНТНОСТ" ЗА ЕСТЕСТВЕНА.-ТОВА ЗА МЕНЕ Е ПЪЛНА ПОДМЯНА!

51

Високо морален

преди 11 години

В Близкия изток, лекуват тези изчадия по чудесно изпипана методика - залепят им *** с лепило и ги хранят обилно с храна и разхлабителни. Получената реакция в сомашно чревния тракт е логично да избие отзад, но не може...И така до края на ***...

50

До 47

преди 11 години

Браво, хвана се за 1 аргумент. А останалите? А хомосексуалните които искат да сключат брак, ако щеш заради сантиментална стойност, но не искат деца (има и доста такива)? Освен това, това което ти казваш, очевндо не е разрешена практика но резултатът е че дедето е отглеждано от хората които законът не припознава като негови родители или смята за такъв само единия и тн. Не е ли по-добре да има 2ма законови попечители от колкото 1 (повече сигурност, взаимоконтрол и тн)?

49

Анонимен

преди 11 години

"Не виждам с какво ви пречат и притесняват"Притеснява ме, че хомосекуалистите са само 3% от населението. С този закон могат да имат деца като си ги правят ин витро или с други хомосексуални двойки от противоположния пол и да ги осиновяват, но не всички ще направят деца - значи децата на еднополови двойки ще са много рядко явление. Какво е виновно детето всички в училище да му се смеят и подиграват, че другите деца имат майка и татко, а то има две майки или две татковци - това ме притеснява.

48

ЧАТАЛДЖАТА

преди 11 години

До 52-"Толерастията" не е чума,сама по себе си.А глобален,превъзпитателен прийом.Отглеждан и развиван с десетилетия.

47

БАЧКАТОР

преди 11 години

Европейския съюз продължава да става все по-гнусен и по-гнусен и по-гнусен. Слава Богу че църквата никога няма да им даде църковен брак. Законите на Бога не се променят!

46

Анонимен

преди 11 години

"Толерастията е по-лоша и от чумата ! Западна Европа ще пропадне съвсем скоро, ако продължава така."А източна Европа какво я чака - живот в розово може би? Анексираната от ЕС България скоро ще бъде задължена да промени конституцията си която забранява еднополови бракове и да проеме сущия закон както Франция. Така е планирано за целия ЕС, васалите в България нямат думата.

45

Анонимен

преди 11 години

НА ПОЗИТАНО 20 ОТВОРИХА ШАМПАНСКОТО С ВЪЗГЛАСИ - СЕГА ПРИ ТЯХ УТРЕ И У НАС

44

антимасон

преди 11 години

Господи прости им.....те не знаят какво вършат!

43

Франсетата са луди!

преди 11 години

Толерастията е по-лоша и от чумата ! Западна Европа ще пропадне съвсем скоро, ако продължава така.

42

Анонимен

преди 11 години

Света отива на гибел.Целта е унищожаване на семейството,след което следва деградация на обществото,тъй като семейството е основната градивна клетка на обществото.По този начин обществото се управлява много по-лесно и се кара на там,на където искат световните кукловоди.

41

ХА ХА ХА

преди 11 години

тия сТанаха бетер турците