165

Анонимен

преди 11 години

Подивяха от страх социалистите, че като ги подслушват може да чуят как продават България! Много чевръст се оказа главния прокурор за сигнала на Станишев, а за сигнала на Борисов за откраднатите милиарди от Белене досега никакъв прокурор не си мърда пръста! Защо? Дали пък съдебната ни система не е менте, а? Как мислите, дали случайно няма нито един осъден знаков престъпник за 20г. преход?! Социалистите искат пак да крадат милиони от бедния ни народец, като възобновят строежа на Белене. Ще им позволим ли?!

164

до Василев

преди 11 години

Не мога да повярвам какъв клоун си, а по- страшното е, че си вярваш. Още 100 мандата няма да ви стигнат за да оправдаете некадърността си. Вие сте сбирщина от циркови артисти и нереализирали се ***. Гарантирано само в ГЕРБ.

163

огледало

преди 11 години

Как лъщят мангизите,дадени от ГЕРБ за кампания по форумите,както писаха вече.

162

Жоржи

преди 11 години

Жоржи:Не ме гледай така умно българино, ами гласувай за душманите си от БСП! Нека да им дадем възможност пак да ни крадат още 4 години!

161

Анонимен

преди 11 години

И сеА кво,....РаТко уТФЕРКАТА ЛИ ЩЕ ГО уТНЕСЕ?

160

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ: АКО СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, АКО ЗАГУБЯ - СТАНИШЕВ И ДОГАН ПЕЧЕЛЯТ ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ!

159

Анонимен

преди 11 години

Бих посъветвал Станишев да се махне от бг,за да видим с кого ще се оправдават гербавите.

158

ДО ВАСИЛЕВ

преди 11 години

МАЙНАТА ТИ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА А ТИ СИ ЧЕШЕШ ТЪПИЯ ***.***

157

х до Боки

преди 11 години

Че той,ако обещае това,за какво му е да е пак на власт?

156

гордостта на Цецо

преди 11 години

Прокуратурата е категорична, че са налице достатъчно данни за извършено от Станимир Флоров престъпление - подкуп. Материалите са за разработка под кодовото име "Араби", в което фигурира името му още от 1998 - 1999 година. Има материали и за дело за оперативна разработка "Алчния", където Флоров е поставен и на оперативно наблюдение под псевдонима "Високия", свързан с корупция, наркотрафик и контрабандни канали. Тази разработка е направена през 2002 година.

155

муняс

преди 11 години

До Бокиче то без това герб няма смисъл бе, за какво ти е да гласуваш за герб тогава?

154

св. николаев

преди 11 години

цецо гордееш се с флоров защото и тои като теб е пълен некадърник и абсолютен лъжец.вие сте срам за системата на мвр.преди вас хората се пазеха само от бандити и мутри а сега се пазят и от ченгетата.направихте полицията частните мутри на боко тиквата и ***.преди вашето управление между престъпност и полиция имаше що годе някаква граница ,вече няма.ако има ме прокуратура и съд вие двамата сте за затвора,то не бяха апартаменти то не бе контрабанда на цигари то не бе чудо.*** сте вие

153

КАРАМФИЛА

преди 11 години

СТРАНДЖАТА Е МНОГО,МНОГО ПРАВ!НЕМА КВО ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ ДРУГАРИ!СТАНИШЕВ Е ЛАПНАЛ ДРЪВЦЕТО ОЩЕ ОТ СЕГА,А НА 12.05.2013 ЩЕ МУ БЪДЕ ЗАБУЧЕНО ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ОТЗАД!

152

Боки

преди 11 години

Бих гласувал за Герб ако тоя изЦВЪКаняк ЦЦ влезе в ареста преди 12.05 и ББ обещае да остави хората и бизнеса на мира, сущо да даде гаранция на чуждите инвеститори че няма да ги подслушва и рекетира чрез НАП,Инспекция по труда, МВР, и т.н ....

151

х

преди 11 години

СТРАНДЖА,поне заслужава ли си висенето във форума? Или и при вас е криза? Питам те съвсем приятелски,знам,че не вярваш и на 2% от глупостите,които пишеш.

150

Марк

преди 11 години

Има ли нормален човек , който да не разбира, че всичко това е контраудара на мафията, която има своя политически говорител в лицето на Станишев!!?!?

149

Анонимен

преди 11 години

Станимир Флоров е един достоен българин, един достоен служител, с който системата се гордее и ще продължи да се гордее- този дали наистина мисли, че ядеме доматите с колците...

148

бощаа

преди 11 години

До Анонименстранджата е колектив, ако им гледаш писаниците виждаш как се сменя стила. трудно ми е да повярвам,ч е партийните централи водят електронна борба (да взема назаем армейския темин) но изглежда доста вероятно. щото не мога да си представя писаниците на екип странджата да могат да зарибят някого, по-скоро отблъсква..

147

Анонимен

преди 11 години

Не искам комунизъм,но не искам и неговата извратена форма-политиката на герб.

146

Анонимен

преди 11 години

Герб е САМО,с ударение на о-то.