31

Надежда

преди 11 години

Олекна ми, когато чух. Без значение чия дъщеря е, тя е дете.Дано се възстанови бързо.

30

Анонимен

преди 11 години

33Нали майката каза ,че е търсила заеми за откупа,от приятели!

29

Anonim

преди 11 години

Зад цялата тази история стоят обиграни хора, притежаващи голям потенциал: 1. Не се страхуват от отмъщение от страна на Брендо, значи са над него, или го контролират ! 2. Самото място, където са я държали е било сравнително близо до мястото на покушението, което говори, че те имат контрол над региона и не се страхуват от издънки ! Изводът е, че това са хора с голямо влияние в региона !

28

Анонимен

преди 11 години

Как ще се прекратят отвличанията ,след като''НОВИТЕ'' шефове за борба с отвличанията са си ----СТАРИТЕ ,.ОТ 3-НАТА КОАЛИЦИЯ И СДС !

27

Анонимен

преди 11 години

струва ми се, и за съжаление, детето е жертва на собствените си родители. казаха, че банковите им сметки са запорирани заради делото в италия. не се сещам за особено много варианти да си набавиш пари от собствените си сметки при такива обстоятелства. предвид бизнеса, с който се занимава (обричайки на смърт десетки деца всеки ден)!

26

Анонимен

преди 11 години

Плюехте по ГЕРБ и Цецо, но видяхте, че са мъже! Пуснаха момичето! Е, взели 500 хилки, това за тях са джобни...Само от цигари и наркотици взимат стократно повече!

25

Анонимен

преди 11 години

Похитителите не са прости. не наскачат на мафиот на свобода дето може да пусне малко връзки, да ги намери и размаже. Посегнали са на детето на мафиот който е вече в затвора и не може да направи нищо оттам. Умен човек стои зад тази група.

24

дрът Шимкарин

преди 11 години

Същите похвати като Наглите са ползвали и шумкарите затова е редно похитителите да членуват у БСП.На "Тракторо" май Гоце му беше трактористо!;)

23

Тялото

преди 11 години

Смешна е тезата че няма общо процеса и показанията му. В подземния свят всички се познават. Сигурно би му отнело 1 час да разбере кой и къде държи щерката му. А половин милион за такъв като него е седмичен доход, ако искаха пари щяха да искат МНОГО повече.Няма съвпадения, щом я върнаха, значи си е изпълнил съдебния ангажимент.

22

Gem

преди 11 години

Според мен похитителите са настоящи или бивши хора от специалните служби, тъй като са проявили много опит и интелект при самото отвличане и предаването на Лара.Самото човешко отношение спрямо нея през цялото време също говори, че те са обиграни и имат някакъв морал, който липсва обикновено на такива като "Наглите" и разни други ***.За това говори и фактът, че са се съгласили и на много по-малък откуп.Съвет към разследващите: Проверете от кои книжарници са закупувани блокчетата за рисуване!

21

Дензъл Уошингтън

преди 11 години

Гледали ли сте филма "Мъже в огъня" (Men on fire). Схемата е проста. Също както във филма нищо не пречи Брендо да е поръчал отвличането, при това на собствените си хора. Така с измама успява да освободи половин милион от запорираните си средства. Тъй като става въпрос за детето, никой не може да откаже. Така се превръща и във жертва, което също допринася косвено за положението му.

20

Анонимен

преди 11 години

Кефя се че са върнали детето живо и здраво и са се отнасяли с него както трябва. Това ще са нов вид отвличания на деца и роднини на родната мафия . САМО ТАКА ДА ВИДИМ, КОН БОБ ЯДЕ ЛИ. ПОДКРЕПЯМ ТОЗИ НАЧИН НА РОБИН ХУТОВЦИТЕ. Само така може да се работи с мафията. Трябва да се почне и с олигархията по този начин. След като ни крадат парите и нашия робски труд.

19

Smurf

преди 11 години

Просто шефа на "наглите" се връща на работа след 4 годишна отпуска която прекара на Дондуков 1

18

румен

преди 11 години

Лично аз считам, че това отвличане е точно като атентата срещу Доган-един голям театър. Кой е изпълнителя няма значение, всички агенти на ДС продължават да работят/ при всички правителства/ в МВР, съд, следствие, прокуратура и т.н. Знае се, обаче, кой има сметка от атентати, отвличания, размирици и протести като предизборна агитация за да се докопа отново на власт.....

17

БЪЛГАРИН

преди 11 години

...МАЙНАТА И НА ЛАРА!!!!---НА НЕЯ БРЕНДО И ВСИЧКИ НАРКО-ДИЛЪРИ И "ОПЕРАТИВНО -ИНТЕРЕСНИ ЛИЦА" В НС ---ЩЕ Й ПЛАТЯТ ТОКА, СЛЕД 1.06.2013г ....НА МЕНЕ ---НЕ!!!!!

16

Салахадин

преди 11 години

Цял месец ред сълзи,ред сополи за детето на един доказан престъпник!!Вие ненормална държава ли сте създали?И не ми ревете по американски мелодрами!!Като трябва, детето да го е отнесло.Само зад мерцедеса м,у се крият поне 100 наркомански съдбии трагедиии!!!ХАйде оправете си морала пък тогава коментирайте!!! "И ЦЕЛИЯТ МУ РОД" КАЗАХ!!!

15

от 13

преди 11 години

до 15 ако бе прочел коментара ми , щеше да разбереш , че не съм такъв .. защото в моя коментар имаше въпроси и питания , докато в останалите е пълно с твърдения ...Така е под всяка статия , даже съм сигурен , че ако има раздел в сайта Здраве ще е пълно с препоръки как хирурзите да правят операции ... нищо че ще са дадени от компетентните коментиращи по професия шофер на такси или маршрутка

14

Отело

преди 11 години

Не ми пука за семейството им :D

13

до 13

преди 11 години

Така като ти гледам коментара и ти не оставаш по- нназад май, а ;)

12

Анонимен

преди 11 години

Само два дена след отстраняването на Флор. от длъжност и Лара бе освободена от похитителите й...