20

Анонимен

преди 11 години

Пръмова-кунева и дума не казва за неизгодния кредит, който нейната банка Париба даде на българия и й увеличи значително външния дълг. Ако населението е толкова просто и тъпо да гласува за нея, това си е абсолютно негов проблем.

19

Един благоразумен

преди 11 години

Ако Царя е взел нещо което не е трябвало да му се връща, защо Бойко Велики и коалиционните му партньори от Атака и РЗС не му го взеха близо 4 години имаха на разположение?Въпроси много, а отговори няма. Само празни приказки - дрън дрън та пляс.

18

РЕАЛИСТ

преди 11 години

АКО ТАЗИ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ,ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ РОБСТВОТО ДО КРАЯ НА СВЕТА !!

17

перо

преди 11 години

И аз мисля ,че трябв да гласуваме за Кунева.Като си прочетете глупостите,които ръсите във форума,наистина е отчайвам на какво тъпо ниво сме българите.

16

22 а

преди 11 години

До Един благоразумен: А би трябвало да се срамуваш: вие довлякохте дъртата невестулка да вземе хилядите декари, онова *** с далаверката по вънншният дълг и.... да не ти ги изброявам, че няма да стигне място. "Благоразумен" бил, .... ***!!

15

Анонимен

преди 11 години

Много е лошо политиците да лъжат бедните и нещастни хора.Може ли да гласуваш за някого за евродепутат и после той или тя да се откаже в полза на друг.Как да вярваш на такъв политик.

14

Един благоразумен

преди 11 години

Аз не се срамувам и притеснявам от избора си, точно защото тумбаците които вредиха на страната от 2001 до 2009 година отдавна избягаха от НДСВ и днес са при Кунева и Бойко. НДСВ е стара вече партия с почти изцяло нови хора, а ДБГ и ГЕРБ са по нови партии със стари хора политици вече участвали в разграбването на държавата. Така, че да аз съм БЛАГОРАЗУМЕН, защото съм го разбрал. А вие какво знаете освен да вярвате, че лудият Волен ще ви даде хиляда лева заплата.Боже опази ме от такова благоразумие

13

До 16

преди 11 години

Хлопа ти дъската, бе, какви инвеститори сънуваш?! НЯМА такива глупави инвеститори, които да си пропилеят капитала в страна, която я има само на книга!

12

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да плюете по Кунева ,тя е единствената партия с кадърни специалисти ,който ще докарат инвеститори в България

11

акуд

преди 11 години

Кунева: Много е грозно да се настройват млади срещу стари. предполагам това е някакъв реторичен разговор между самата себеси

10

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg, колкото и парички да дава Куневица, от сърце моля, спрете да публикувате простотиите на тая хитра грозотия по няколко пъти дневно. Тая всява омраз и жлъч, а днес е почивен ден, все пак, нека новините ви да са приятни.

9

МЕГЛЕНААА ....

преди 11 години

...*** в съда да видиш как законно се настройват млади срещу стари,деца срещу родители.*** да видиш какво чудо е това -- детските права... И да разбереш основната причината за ниската ни раждаемост!Причината е там в съда,и зад съдийските банки...

8

Анонимен

преди 11 години

Скрий се,гнусотиьо,втръснала си ни до болка.

7

гробарят

преди 11 години

Този ***, Пръмова няма ли да спре да ръси" бисери" навсякъде където се появи?Популизмът и наглостта и са безкрайни-eй,Богу това същество няма елементарна мярка за съвест и морал.

6

22

преди 11 години

До Един благоразумен: След като си от НДСВ, пределно ми е ясно колко си "благоразумен"!!

5

Един благоразумен

преди 11 години

Понеже съм от НДСВ се радвам, че Бойко и Кунева се отцепиха и така вземаха при тях всички местни тарикати по места и всички които гонеха изгодата и далаварета в управлението и така НДСВ се пречисти и останаха хора като варненката Деница Димитрова, проф.Герджиков, Гергана Паси, Минчо Спасов, Станимир Илчев и други така по благоразумни и образовани хора.А пък тия бояджии дето за десет години сменят по десет партии за какъв морал и за какво въобще говорят.

4

Анонимен

преди 11 години

Миглена Кунева е една комунистическа снаха, участвала във всички правителства от Луканов до Станишев. Тя работеше и работи против интереса на българския народ и ще остане в историята като госпожа "йес"

3

15

преди 11 години

kokoшка

2

Алов

преди 11 години

Тя старата пъстърмъ като вече не я искат никъде даже за нормално фелацио и се засегна,че младите и са виновни. Да сезира комисията по дискриминация ,че вече не я искат и за това.

1

zz ne top

преди 11 години

Тая е не по-малко гн-сна от оная на съседната снимка - Фидосова!