73

Анонимен

преди 11 години

stanimir4o, cecko i boceto v edna kiliika, ta da im minava vremet po-bruje

72

Анонимен

преди 11 години

До БиволъЦецо много го е загазил, много! Надали ще му се отдаде пак да се извини с предишните!

71

Анонимен

преди 11 години

Първия сигнал е от 2001, тоя бандит е расъл на топло под крилото на Бойко.

70

Анонимен

преди 11 години

Всеки момент буля Петя (министърката) ще излезе да обясни че това "Строго секретно" е печатано от повреден принтер, а пък Цветанов и Флоров са били внедрени агенти под прикритие и всъщност трябва да им благодарим, че ги има.

69

Анонимен

преди 11 години

AMI TAZI MUTRA KOMUNISTI4ESKA FLOROV NALI SI GO NAZNA4IHA KOMUNISTITE PO VREMETO NA MIKOV . A PAK BOKO I CECU GO OTVARDIHA . DEMEK GO PRIPOZNAHA . PAK BILI RAZLI4NI ---- KOMUNISTI ---- GERBARISTI - PREMENIL SE ILIA -- KAT SE POGLEDNAL --- PAK V TIA

68

до 99

преди 11 години

Скрий се на Позитано и недей да блещиш глупости .Остана още малко време до изборите,тогава ще разберете колко сте далеч от народа.Пак ще бъдете опозиция.

67

Анонимен

преди 11 години

Втората разработка срещу Флоров е от 2002 г., като отново са установени нерегламентирани контакти с представители на подземния свят. Затова срещу Флоров е образувана разработка Високия. От анализа на събраните данни става ясно, че обектът използва служебното си положение с цел подпомагане и протекция на криминално проявено лице, с цел лично облагодетелстване. Делото е образувано с личното нареждане на тогавашния шеф на НСС Иван Драшков.

66

Копнато от оригинала

преди 11 години

Дългогодишен служител съм на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност. Изпращам Ви това писмо поради реалната тревога и убеденост, че предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори, ще бъдат брутално фалшифицирани. И това ще бъде извършено от определеното по конституция да брани правата и интересите на гражданите и сигурността на България Министерство на вътрешните работи. Министерство, чийто министър в така нареченото служебно пра

65

Анонимен

преди 11 години

Друга причина за вкарването на Флоров в дело за оперативна разработка е случай, при който разработвана за наркотици група араби е получила протекция от Флоров. Според документите, сегашният началник на ГДБОП е използвал отсъствието заради отпуск на наблюдаващия случаите офицер и е вкарал арабите в списъка с информатори, като по този начин е прекратил разработката срещу тях.

64

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, най-големите престъпници на България са ГЕРБерите.

63

Анонимен

преди 11 години

Пак проблемът е КОЙ изнесе информацията, а не какво има в нея!

62

Анонимен

преди 11 години

Бсп къде са били тези години?

61

Копнато от оригинала

преди 11 години

Ето и писмото на служителя на службите, което публикуваме дословно:КОЙ Е МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В МОМЕНТА?Петя Първанова или групировката Бойко Борисов Цветан Цветанов в лицето на Станимир Славейков Флоров действащ шеф на ГДБОП.Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече Цецко?Кой е Арабин 1 и кой е Високия? А дали не са едно и също лице?

60

Анонимен

преди 11 години

А защо сега излиза тази инфо другарю станишев? Вие сте най големия предтъпник в България.

59

В медиите е получено

преди 11 години

писмо, от лице, което е написало: Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф строго секретно. Към писмото са приложени 25 файла със секретна информация, включително и СРС. Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече Цецко? Кой е Арабин 1 и кой е Високия? А дали не са едно и също лице?

58

Коко

преди 11 години

След ББ на ред е да се скрие и ЦЦ. След тях и целия ГЕРБ - в миши дупки.

57

Коко

преди 11 години

Най-добре ГЕРБ да се прекръсти със звучното име МАФИЯ

56

80-ти

преди 11 години

ти пък...представяте ли си:) Кажи си го направо...какъв живот сме живяли:) Какви представи да имаме в минало време?! Аз вече не мога нищо да си представям за бъдеще...

55

Медии лизачи!

преди 11 години

Изтеклите секретни документи не са само срещу Флоров!Истинското заглавие е:БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ СА СЪУЧАСТНИЦИ В МАЩАБНА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ В ПОКРОВИТЕЛСТВО НА ТРАФИК И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ И КОНТРАБАНДНИ КАНАЛИ!

54

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, за ГЕРБ никой няма да гласува освен купени бедни хора. За Станишев ще гласуват хора, които не уважават ГЕРБ и такива псуващи агитаторки като теб.