20

До 25

преди 11 години

Точно това ми е мисълта и на мен. Гледах днес само за атентата в Бостън се върти по телевизиите. Просто такова нещо като убити в Ирак не може да съществува. Убитите в Ирак и Палестина са просто статистика, а в САЩ трагедия. Просто нямам думи за лицемерието на американчетата и подчинените им медии.

19

Анонимен

преди 11 години

През това време в Ирак: 55 убити, почти триста ранени: Що не ревете бе?Що не излъчват за това?

18

Dok

преди 11 години

Изверги да горят в Ада!!

17

Анонимен

преди 11 години

Ами тези американци обикновени дебелаци си избират едни и същи управници,които водят войни, избиват хора,заграбват ресурсите на колонизираните държави,съсипват ги икономически,обогатяват т.н.обикновени тлъсти американци.Защо да ги съжаляваме? Че ограбват света с военна сила? Че отиват в другия край на света , зада убиват хора, за петрол ИРАК,наркотици Авганистан ....?

16

До 19

преди 11 години

На целия свят му е писнало на оная работа от САЩ!!!!!!! РАЗБРА ЛИ!!!!!!!

15

no comment

преди 11 години

Абе хора, вие нормални ли сте? Вие хора ли сте въобще? Как може да ви отсъстват основните човешки чувства, как не ви е срам да пишете такива коментари под подобна статия? Да напълниш тенджери с пирони и други остри предмети, за да причиниш такава невъобразима болка на невинни, нищо неподозиращи хорица. Просто нямам думи! Хубаво, мразете САЩ колкото си искате, но с какво са виновни тези хора? Те са същите като теб и мен, защо те трябва да понасят последствията от деянията на управниците си?

14

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

БЕСЛАН.....БУРГАС.....БОСТЪН...СЛЕДВАЩИТЕ....ВАТИКАНА...ВАШИНГТОН...ВИК....

13

до Момиче на 17

преди 11 години

И как разбра че точно арабите са виновни за 11-ти септ.? 4000 цивилни - Буш или арабите? А нещо да кажеш за цивилни жертви в Ирак Сърбия, Виетнам, Корея, колко са?

12

Анонимен

преди 11 години

Защо не предприемат строги мерки спрямо сайтове с указания за изработката на какви ли не дивотии, а сега се разтърчаха да заплашват целия свят. Холивудските филми и те са пълни с указания и подстрекателства за насилие.

11

Анонимен

преди 11 години

Научи първо фактите в войните за "демокрация" в Ирак и Афганистан са убити над 300хил. цивилни.Не можеш да разнасяш смърт из света,да крадеш ресурсите,да командваш чуждите народи и да очакваш да ти се размине!

10

Анонимен

преди 11 години

VEDNAGA DA SE ZABRANQT TENDJERITE POD NALQGANE

9

Анонимен

преди 11 години

E sega e sigurno , mudjahadinite zawurnali se ot Sirya sa stupili na Amerikanska zemq.V Turzia gi uchat kak da prawqt bombi.

8

Granatomet

преди 11 години

От утре продажбата на тенджери само с разрешително иустройство за проследяване!

7

до 7

преди 11 години

само американската кауза оправдава убиването на цивилни

6

до номер 1

преди 11 години

Ти със всичкият сив мозък ли си?Ти знаеш ли кой е грабител(завоевател) и кой е окупиран.*** ,*** ***,СМОТАН и т.н

5

до Sunshine

преди 11 години

Съгласен съм с теб, крайно време е обаче и Щатите да си преосмислят политиката и влиянието върху света....

4

Мда..

преди 11 години

дрън дрън...поредната тъпотия..Явно на Ал Кайда й е намалял бюджетът, че са почнали да правят бомби с пирони и тенджери под налягане...мирише, та мирише..

3

Ути Кръчмаров

преди 11 години

Затова винаги е добре от време на време да наглеждате тенджерата под налягане.

2

SPQR

преди 11 години

нищо ново под слънцето...тоя мурафет е любим на атентаторите в Афганистан....просто го споделям от личен опит, но това не значи , че е непременно афганец.....;)

1

Sunshine

преди 11 години

Много съжалявам за жертвите и за ранените в Бостън! Крайно време е всички хора и държави да признаят колко голямо зло и заплаха е тероризма и да спрат да оправдават и убийството на невинни хора, което е системна практика и цел на мюсулманските терористични групировки срещу Израел, и да спрат да въоръжават и подкрепят терористични организации и групировки държави като Иран,Египет, Турция и други, и ЕС и САЩ да спрат да толерират грабителските цели на палестинците срещу Израел