19

Джигита

преди 11 години

Чичо САМ мразеше Чавес, понежи го караше да си купува петрола по пазарни международни цени. А чичо Сам не е свикнал да плаща, нали трябва да ходи на работа с 3 тонен пикап . Неразбрах само защо са намалели приходите от петрол при положение, че цените на петрола ксе покачват. Май някой вече си е продал дупето на чичо Сам.

18

Анонимен

преди 11 години

Ел Президенте има последната дума по въпроса.

17

Анонимен

преди 11 години

Нека разясна на някои хора нещо което много малко хора разбират.В САЩ няма КАПИТАЛИЗЪМ. Има псевдо Демокрация , която защитава мързеливците и бързо върви към същински социализъм благодарение на подкупите от Катар и Саудитска арабия и Куклата на Конци Обама. Те финансираха през 2011 occupy wall street и други подривни соц. и еко движения. Въпреки че всичко започна по рано около 2005 когато започнаха да валят парите за конспиративните филми с подкрепата на еничара Ал Гор и неговата телевизия.

16

Гьобелс

преди 11 години

Подзаглавие:"Всичко за Венецуела може да се сведе само до думата "петрол""От статията:Бля,бля............, пише "Файненшъл таймс"(точно тия, които са свързани с петрола).пп Мисля, че ВЕЧЕ на всеки му Е ясно.

15

Анонимен

преди 11 години

Още едно Изказване на чавез за Обамапак от кампанията:"Obama is a good guy ... I think that if Obama was from Barlovento or some Caracas neighborhood, he'd vote for Chavez"А всички които си мислете че едва ли не е някакъв стожер на социализма се лъжете жестоко.

14

анонимен

преди 11 години

каприляс ходи няколко пъти до сащ, там го научиха на хитрини , ама явно не стигат

13

Анонимен

преди 11 години

Друг факт.На 30 септември 2012 по време на предизборната си кампания.Чавез:"I hope this doesn't harm Obama, but if I was from the United States, I'd vote for Obama,

12

До 20

преди 11 години

Добре провери това което ти казах ако не вярваш.САЩ Изпратиха официална делегация за погребението му , а на това за Тачър НЕ

11

До 18

преди 11 години

Приятел противоречиш си, първо казваш че ще се бориш срещу всички "фашисти" а после казваш , "има място за всички" еми според твоята логика има място за всички освен тези които наричаш "фашисти"

10

Анонимен

преди 11 години

Чавез беше личното протежие на Обама и любимец на Демократическата партия а всички циркове са за народа.Само един Факт.САЩ изпратиха официална делегация за смъртта на Чавез, а за смъртта на Маргарет Тачър НЕ. Помислете ако наистина биха били врагове ще се прати ли официална делегация.

9

Анонимен

преди 11 години

До уважаемите другари социалисти: Другари, поинтерисувайте се малко за връзките между другаря Чавес и инвестиционната банка Goldman Sachs. Поинтерисувайте се за връзките му с американското оръжейно лоби, което му осигурило му неприкосновеност в американския конгрес, също може да не си затваряте и очите за "дебелата" му чекова книжка. Съвет към Вас уважаеми другари, щом толкова възхвалявате Венецуела, емигрирайте там, сигурен съм, че никой в България няма да Ви, спира...

8

Анонимен

преди 11 години

Цоциализмът пардон социализмът от комуноиден тип (разбирай без ясна и работеща икономика) винаги е и ще бъде крушение. Без работеща средна класа няма и не може да има просперитет! А това че на мързеливата *** в тази изстрадала държава и предстои да разбере истината по трудния начин е повече от ясно! Жалко че и у нас настроенията на масовия опростачен електорат са подобни говори колко зле сме в същност и накъде сме се запътили......!

7

Анонимен

преди 11 години

При тези чорбаджии-изедници ни трябва само един Пиночет!

6

Боян

преди 11 години

Волен Сидеров викаше до скоро "И на нас ни трябва Чавес". Е да ,но Венецуела има петрол а ние не .Чавес отдавна нямаше да го има ,ако нямаха петрол.На нас ни остава да се държим за палците на краката.

5

Анонимен

преди 11 години

Чавес изгони от страната всички американски компаний,те от своя страна му наложиха валутна война и не даваха да влезнат долари във Венецуела.Ето,че пак се върнаха в изходна позиция като премахнаха човека който се бореше за своя народ.До болка е позната схемата на,,демокрацията,,.Хамериката повече се плаши от думата, банка на БРИКС,от война със С.Корея.

4

d

преди 11 години

аман от пропаганда с такива статии

3

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

МАДУРО НЕ ИСПУСКАЙ ФРОНТА....МИНАЛИ СМЕ ПО ТОЗИ ПЪТ....И НИЕ БЯХМЕ БОГАТИ А СЕГА В БГ НАЙ ПОПУЛЯРНАТА ДУМА Е....ОЦЕЛЯВАНЕ.....

2

Христо

преди 11 години

Отразява напълно реалността и това което видях докато бях там.Да бензина е почти без пари , но по магазините няма нищо,

1

Анонимен

преди 11 години

Не е лошо да се добави,че в т.нар. "Избирателен Съвет" всички членове са или хора на Мадуро,или "независими".Така че е ясно какво ще покаже резултата от повторното преброяване.