223

Новина от преди малк

преди 11 години

След изборите младежкото Герб ще ходи в щатите със самолета на Бистришките тигри да си търси "патрон" за организацията :)))))))))

222

Оня

преди 11 години

Комунистическата пасмина се радва на смъртта на хората..."На Велики четвъртък, 16 април 1925 г. комунистите извършват масово убийство на българи в деня, в който Юда е предал Спасителя.Онова, което куршумите на врага не успяха да направят в четири поредни войни, бе сторено от хора, наричащи се българи. Сториха го в православен храм, по време на литургия!"И с това ли се гордеете, господа червени ***?!?!

221

Анонимен

преди 11 години

Алоооо герберастки ***,колко ви плаща Вожда ??

220

Престъпника

преди 11 години

"Издирват *** или тъмнокож мъж с чужд акцент"Барак Обама.

219

герб на сапун

преди 11 години

*** герберска ***, само как защитават американците :)

218

Анонимен

преди 11 години

Сега ще обвинят Северна Корея...

217

Анонимен

преди 11 години

да си гледаме нашта *** България

216

Анонимен

преди 11 години

Брей мноо ви плащат нещо в АйТИ сектора на БСПто *** много. Само да знаеш - тва не са чисти пари

215

Анонимен

преди 11 години

И БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА ПОДРАЖАВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ

214

Анонимен

преди 11 години

И ПАК ЛИ ЦВЕТАНОВ ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА АТЕНТАТА?

213

М да

преди 11 години

Очаквани промени.1 Засилване на контрола над гражданите.2 Параноя и страх от атентати3 Ответен удар на принципа "да набием морето"4 Динамика на борсите.5 Нов по-висок Бюджет за Армия и служби.6 Намеса в чужда държава

212

честен

преди 11 години

ДО 236------------ми първо вземи виж какви езици се търсят в Германия, Великобритания и тогава говори за руския. Второ да, завършил съм. И тъй като работя в АйТи сектора е напълно възможмо (да не кажа почти сигурно) заплатата ми да е по-голяма от дохода на цялата ти мизерна фамилийка. Най вероятно с данъците хрантутя и *** децата ти.Друго?!

211

Чиновник

преди 11 години

До Анонимен 241Преди малко те попитах сега с какво, сега си по- добре от преди. Това е съвсем *** въпрос. Вместо да се заяждаш, отговори, ако можеш.

210

честен

преди 11 години

235--------------я намали хамбургерите че почва да ти превира мозъкаевропа няма нужда от хамериканската отбрана. През последните 50 години всички атентати в Европа са свързани с подкрепата на Европа за САЩ и/или Исраел. Атентатите в Испания в железниците, в Англия в метрото, в Мюхен на олимпиадата ако щеш. ВСИЧКИ В СВЕТА МРАЗЯТ ХАМЕРГИТАТА, НИКОЙ НЕ МРАЗИ ЕВРОПА.

209

Шахматист

преди 11 години

Тук всеки ден хора умират от глад,убийства и катастрофи аз за другите ли да мисля ?! Като искат американите да се само избиват да се само избиват.. Мен ме вълнува единствено БЪЛГАРИЯ !

208

Анонимен

преди 11 години

Тези които бяха мързеливи и некадърни мишоци преди и сега в момента пиша про руски коментарчета в нета правят се на моралити и чиновници и тихо мълком си мечтаят за малко от краденото от народа

207

mmm

преди 11 години

smarta na nevini hora e otvratitelno. neznavisimo kakvo se e sluchilo i kak ...da ubivash nevini hora... hora koito nqkoi gi chaka v kushti da si doidat ne e preimlivo ..neme *** dali sa si go napravili te ili nqkoi drug ...ubistvoto na nevini hora se nakazva ot gospod/ alah! pikaia ti na religiata i na umopoburkanite religiozni goveda! Ne na religiata i ne na curkvata! gospod e v sarceto ako go otvorish shte go vidish! "Razcepi darvoto i az sum tam, povdigni kamaka i tam shte me namerish!"

206

Чиновник

преди 11 години

До Анонимен 230Това, че не си крал от народа си не е повод за гордост. Да не крадеш е задължение, а НЕ геройство. Работата е там, че тези, които бяхте мързеливи и некадърни мишоци преди, сега пак сте мързеливи и некадърни мишоци и затова и преди живеехте зле и сега пак живеете зле. То отвътре като си кофти човек, няма начин да живееш добре.

205

Батето Славков

преди 11 години

ЗАКРИВАМ САЩ!

204

Николай

преди 11 години

Ей сега параноята ще ги съсипе американците.