116

Христо

преди 11 години

*** това са пълни глупости цяла вечер бях на работа нощна и гледах CNN има двама обити и 20 ранени какви са тея смешни сайтове дето само лажат и мамят хората няма нищо вярно от цялата статия която сте написали има 5 вярни думи на кръст .... само подлъгвате хората към глупости ....омразни ми да влизам в такиза сайтове и само глупости и пак глупости ..... научете се да не лъжете !!! толкова ли е трудно

115

До 100 до 117

преди 11 години

Човече, сърцето ми е сгърчено от мъка за невинните хора, пострадали от отвратителния акт на ***. Но не си прав, че Всички американци са виновни за политиката на САЩ. Не всички американци, само гражданите на САЩ имат, и то относителна, вина. Европейците виновни ли са за делата на наши, български, управници? И ние, българите, както и гражданите на САЩ, не сме виновни за това, че правителства служат на алчните черни интеpecи на богаташите, което предизвиква терора на *** фанатици.

114

санитар Карлуково

преди 11 години

Скоро ще те запознаем и с Пиночет и с Наполеон и с Иван Грозни. Чакай там и не бягай!

113

asd

преди 11 години

При наличие на толкова заблудени хора, не се и съмнявам, защо ни управляват като овце и ни крадат толкова лесно. Разбира се, че става въпрос за политика. Винаги за това става въпрос. Свалете розовите очила, спрете дрогата и антидепресантите и може би ще видите истината. Тази година за първи път вонните бюджети в световен мащаб са по-малко от 97-а. Познайте на кого не му допада това? Да не мислите, че военните корпорации ще оставят нещата така. Наивници !

112

Анонимен

преди 11 години

Жалко за загиналите и ранените- това е ужасно прастъпление, но вижте в България без тероризъм за едно денонощие какво се е случило- като жертви- почти същото!!! "Двама са загинали, 25 ранени на пътя през денонощието "

111

Анонимен

преди 11 години

***, нас винаги могат да ни гръмнат щото имаме някокостотин хиляди мюсюлмани. Не злорадствайте, ***, че утре някой член на вашето семейство или самите вие може да сте жертва...

110

100 до 156

преди 11 години

Може да си прав, че американците вярват повече на президента си и че вярват в неговите решения и ги подкрепят.Ако тяхното е болест, това, което казваш за българите (ако е така масово), също е - нежелание да се поеме отговорност, липса на цели на ниво държава, отсъствие на държава и обединение около някакви стойностни идеи. Единственият обединител тук и сега изглежда, че е е омразата.И пак казвам - не подкрепям войни и агресия.

109

до 159

преди 11 години

Хайде изкарвай ни.

108

баш майстора

преди 11 години

Да живее исляма,само той ще ни спаси от империята на злото САЩ.

107

До 100 от 117

преди 11 години

Българите по принцип са против управляващите и само от време на врем някой успява да им завърти главата, за мандат, мандат и половина, докато американците вярват в управлението. Вярата означава подкрепа, а подкрепата е споделена вина. Не мога да приравня "добър" и "сляп". Докато при нас всеки търси информация и се интересува от света, масата от тях могат да си изживеят живота без да разберат, какво става в собствената им страна. Това е социален аутизъм, болест.

106

ot 135

преди 11 години

о да, америка ще ги нападнат. те правят планове за това от години. израел и САЩ ще нападнат иран и ще въвлекат други народи, включително нас. после русия и китай ще се намесят в конфликта и това ще е края за жалкия американски паразитизъм

105

Маймун Обамов

преди 11 години

Хизбула са виновни, обявявам война на Иран!

104

vladimir.dzhadzharov

преди 11 години

Защо ми се струва, че този атентат ще бъде по-скоро свързан със Северна Корея ,а не с Близкия Изток. Дано не се окажа прав! Жалко за гражданите на Бостън, но няма вариант ,в който ти ДА БИЕШ НЯКЪДЕ и после да очакваш ,че противника ти ще си мирува спокойно и кротко.

103

Анонимен

преди 11 години

Обама: В отговор на терористичния акт, извършен неясно от кого, ние ще извършим свирепа бомбардировка, няма значение над кого.

102

аз

преди 11 години

До Анонимен ***, хората умират и са ранени, ти за политика ми говориш! Пълен ***

101

До 132

преди 11 години

Абе *** грозна овца я марш и не ми давай тон в живота!

100

Анонимен

преди 11 години

Веднага да се раздадат кърпички на герберастите, техните господари са в беда!:)

99

100 до 117

преди 11 години

Това, което не разбирам е, защо се приравняват обикновените хора с решенията на шепа управници, действащи по свое усмотрение. Значи - американците, излезли на маратона, погрешно вярват в доброто и е правилно да се радваме за смъртта на загиналите? Но те са граждани на една държава. А същите хора, които се радват сега, не приемат да понесат отговорност за делата на нашите управници, които вършат зло. Всички американци са виновни за политиката на САЩ, но никой българин за нашата? Къде е логиката?

98

морски

преди 11 години

Всички тези жертви се пишат на сметката на американското правителство.

97

SPOILER ALERT!

преди 11 години

Приятелски огън.