88

СТРАНДЖАТА-originall

преди 11 години

Чета тук коментарите на *** как Герб щял да загуби катастрофално изборите и много се смея......Сега да ви кажа фактите за да млъкнете веднъж - завинаги.....1 процент= 60 000 гласа....Герб има сигурни 63 000 гласа от Българските полицаи+ техните семейства са - 2 процента...40 000 военни + техните семейства още 2 процента...250 000 Държавни служители +техните семейства са - 6 процента....500 000 ромски гласа - 9 процента....Имаме сигурни 19 процента от полицаи,военни и роми.....ТОВА Е

87

Анонимен

преди 11 години

ИНТЕРЕСНО,ТАТЯНА ДОНЧЕВА ЗНАЕШЕ ДАЖЕ КОЙ ОТ СЛУЖБАТА Е СЛЕДЯЛ И ЖЕНА СИ С ТЕХНИКАТАГОЛЯМА ГРЕШКА ЦВЕТАНОВ,ЧЕ ОСТАВИХТЕ КАДРИТЕ НА БСП В СЛУЖБИТЕ...

86

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен121Абе незнам дали герб ще напълнят един затвор,но на теб със сигурност може да ти се напълни устата с една кофа л****!

85

ХАХА

преди 11 години

Ясно е Цветанов не е поръчвал подслушване, заявиха от ГЕРБДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА, ДА БЕ ДА,

84

дядо

преди 11 години

Ясно е ,как да не е ясно-Станишев,тройната и Костов са виновни-разбра ли мат'реале...

83

анонимен

преди 11 години

Ега ти ***, правят ни на *** ! Кой е министъра на МВР ? разбира се Цветанов и само той е нареждал незаконното подслушване и сега ГЕРБ си го оправдава, че той нищо не знаел. Тогава кой е наредил след като не е прокуратурата и съда ? Тези са изпълнявали неговата устна заповед и това е факт и няма за какво да ни лъжат. Спомнете си за докторите от Търговище когато Цветанов ги изкара престъпници също с подобно подслушване.

82

Славян

преди 11 години

Разбира се, че Цв. Цв. не е поръчвал подслушване. Подслушване са поръчвали патокът Доналд и Крокодилът Гена.

81

nik

преди 11 години

До Христовпак ще са същите данни, така че, няма смисъл :))))

80

Фидоска

преди 11 години

О, и мен са ме снимали докато рупах трюфели.

79

Съселов

преди 11 години

Подслушван съм,даже имам чувството че,със скрита камера са ме заснели когато бях по прашки.

78

Христов

преди 11 години

Време е Мира Радева да направи "социологическо проучване".

77

коко

преди 11 години

Лоши хора има в тази страна.Кой с..ра в гащите на Цецо???

76

ЕК-Шенген

преди 11 години

Частна Корпорация `МВР`със собственици - Бойко Борисов,Цветан Цветанов и Калин Георгиев управлява България !

75

Анонимен

преди 11 години

В ГЕРБ вай всички са меки китки !Не държат на думата си !

74

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ нанесли удар в сърцето на нещо несъществуващо вече 25 години.Ако Цветанов все още се смята за служител на ДС,значи удара е върху него.

73

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е единствената политическа партия,която за изминалите три години и половина успя да върне България в руслото на Европа.

72

Анонимен

преди 11 години

Нека си дадем сметка, че според доклада на прокуратурата, докато Бойко и Цветанов са били подслушвани от собствените си служители, НИТО ЕДИН ЧЛЕН НА БСП не е бил послушван. Става ясно за размаха на Позитанските делавери в МВР и за влиянието на най-черната кумунизка организация ДС върху работата на държавните служители. Нищо чудно, че у по-податливат на влияние част от населението се набива безспирно идеята, че ГЕРБ са се провалили! "Да ама не" както казваше видния антикумуниз Петко Бочаров.

71

outsider

преди 11 години

Едва ли някой се е съмнявал, че ГЕРБ, и по-специално Цветан Цветанов използва МВР за да подслушва опонентите си.

70

До 94

преди 11 години

Първо разбери как се получават еврофондове и времето,за което се стига до получаване.Тогава ще разбереш поредните лъжи на Бойко.Дотогава си само еди ***,който е много лесно да лъжат и използват за свои нужди,когато си поискат.Иначе казано-не се излагай!

69

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен94 е човека който единствен до сега казва истината едно към едно.