28

баба с 35 г стаж

преди 11 години

Аз мисля че Борисов е зависим от всички свои другарчета, олигархчета, мафиотчета и ***.Нито един от горепосочените не произвежда нищо ! Всеки един от горепосочените е нето консуматор от труда на българина в България и чужбина, Нищо не е в състояние да промени моето мнение.

27

Dan до Коко

преди 11 години

Да прав си, и аз не искам данъците ми да отиват за подслушване, но не искам и да пълнят нечии джобове, като например ремонта в Стара Загора от г-жа Масларова, комисионните на "другарите" които чинно ги плащам всеки месец на ЧЕЗ, комисионните на другарите които чинно ги плащам на топлинните счетоводители, комисионните на другарите /на регионално ниво/ но Софийски имоти които отдавали под наем за 0,90 лв. кв.м. площ на бул."Витоша"... и т.н. и т.н.!!!

26

Анонимен

преди 11 години

Сега всеки ден,ще реват по медиите:Цветанов да се маха,Цветанов да се маха.Голям трън в дъто им се оказа този Цветанов.Но това е добре.Щом реват,значи може и да се оправим.

25

Май има още !!!

преди 11 години

Май наистина глуповатия и *** Буда е зависим от простоватия учител по физкултура Цвъчко ...Май не е само Мишо бирата...може и да има Пешо Кока Колата ...Иванчо Създармата...Тошо и Гошо ...филтъра и пурата....Май доста са задълбали в лай...ата

24

EEEE

преди 11 години

Алоооо dnes.bg стига с този Дугански наместник.... Защо не пишете нещо и за Светльо Витков, като се предполага, че той ще има гласове почти колкото на ДоганПрецакаСтраната ?

23

Dan

преди 11 години

За Борисов от Цветанов не знам, времето ще покаже, но за Сергей от Доган знам, със сигурност и то пак времето го е показало ДА!!!

22

ДС.бе

преди 11 години

Защо другаря Костов мълчи и още не се е изказал???????????????????!!!!!!!!!!!!!!

21

до koir

преди 11 години

Знаем данс за какво и кого я създадоха.

20

Коко

преди 11 години

Как ще подслушват незаконно? Това да не е Аврамов дом? Не искам данъците ми да отиват за незаконни подслушвания. Искам данъците да подпомагат развитието на икономиката, а не интересите на ГЕРБ

19

Анонимен

преди 11 години

A mestan da ne barka v 4yjdi ga6ti kvo go interesyva boiko i cvetan

18

Анонимен

преди 11 години

Другаре, да ви е ясно-Цветанов не можете го бутна!Но вие имате и "други начини"!Никой не може да забрани на никого за кой да гласува!Ще гласуваме за който ние решим.Вие с вашите есесовски методи сте минало!След изборите се пребройте и поплачете на другарска сбирка.

17

минаващ

преди 11 години

"Зависим ли е Борисов от Цветанов" - ха сега де!..

16

Анонимен

преди 11 години

A mestan zavisim li e ot dogan

15

Анонимен

преди 11 години

Да се държат с каквото искат Цветанов и Борисов, но извън политиката! Да се махат и двамата, не стават за политици, държавата не им е бащиния!

14

Анонимен

преди 11 години

MESTANE TI ZAWISIM LISI OT DOGAN,I STANI6EV OT PYRVANOGLU MAMAWI DA.BA

13

Анонимен

преди 11 години

абе знаят си мръсното бельо/*рани ***/

12

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Много ясно, че ще се подслушва. Това и е работата на полицията. Така се бори корупция и престъпност. Аз нямям притеснения от послушване. Тези ,които имат, значи има за какво.А и най малко Местана има право да задава такива въпроси.

11

брадваро

преди 11 години

аз искам да бъдеш съден за самосиндикално пренебрегване на решение на венецианска комисия.

10

Анонимен

преди 11 години

Едни и същи лица един и същи приказки. Само деня е различен.

9

з

преди 11 години

Няма,какво да се заблуждаваме и да си правим вятър.Избора на 12 май ще е или герб да ни управлява,или дпс и бсп.При последните, ха познайте,кой ще е неформалният премиер.