7

bg

преди 11 години

Severna Korea nikoga ne e bombardirala Sofia.

6

bg

преди 11 години

Severna Korea ne e aneksirala Havaite,USA sa aneksirali Havaite.

5

Комунягата

преди 11 години

Ха ха ха! Гледам по долу от мен коментарите... Със сигурност ще има и още доста такива :) На кой по-точно се присмивате,бе смешници?!? Май става... Присмял се Хърбел на Щърбел,а?!?! Кво си мислите,че Северна Корея са ПО-ЗЛЕ от нас ли?!?! По зле са.......... Ама...... ДРУГ ПЪТ! Единствената разлика между нас и тях е.... че тях ги манипулират директно и безпардонно.... Докато нас тук ни правят на абсолютни балъци и балами със разни "права и свободи" и "Демокрация"?!?! Обаче пак си правят тяхното!

4

Анонимен

преди 11 години

В Русия пиянката Елцин забрани КПСС на разрушителя Горбачов и така рахатясаха, че 10 години не знаеха на кой свят се намират. Резултатът беше разрушена Русия, с уронен международен престиж, отслабнала армия и икономика. Добре че Путин ги вдигна на крака и отново са фактор. А нас 23 години продължават да си ни рушат - другарите назначени от Луканов - сини, червени, розови и кафеви.

3

bg

преди 11 години

Ostrov Guam ne e ukupiran ot Severna Korea a e ukopiran ot USA.

2

на на БСП !!!

преди 11 години

Нагледен пример за това Докъде водят левите уклони. Това е реалността и сбъднатите мечти на другарите.Русия навремето със закон забраниха КПСС и рахатясаха.

1

:)

преди 11 години

да се смея ли, да плача ли... жал ми е за тия хора там, да те управляват психично болни *** диктатори с неограничена власт, мислещи се за безсмъртни божества!