148

Татко

преди 11 години

Мама - 182 е права :) Това е най-важното нещо в живота на всеки - а не кариери и безмислени лъскави ***! Които нямат никаква реална стойност. Много бързо станахме американци да му се не види - обърнахме гръб на духовните и смислени неща а се предадохме на материализма.Положението е същото в цяла европа - европейките градят кариери , но раждаемосста драстичино намалява , в резултат на което след 80 години ще има само араби в Европа по официални изследвания, а до 2040 ще са преобладаващи

147

българин

преди 11 години

Трагедията ни е в сбърканата ни ценностна система.По времето,когато младите са женени от родители си,е имало голяма раждаемост.Първопричината не е в мъжете,а в явлението"уродлива стара мома-християнка",която вместо майка,иска да прави кариера.Резултат-нито деца,нито кариера.А една обикновена ***,която се *** по офисите.Да и се радват нейните родители!А през това време мюсюлманките и *** раждат.Те да не би да живеят във свръх-стандарт?

146

Със заплата 500лв

преди 11 години

Да отглеждаш по нормален начин дете в България безценно! Ето разходите още от първия месец:- кошара: 300лв- количка: 350лв- дрешки за в началото: 150лв- спален комплект: 60лв- корито: 30лв- шишета, стерилизатор, термометър и т.н. : 100лвТова са силно занижени основни неща:Отделно основно месечно: адаптирано мляко: 100лвпамперси и мокри кърпички: 100лвлекарства: 20лвкремчета, шампоани, козметика: 15лв. Това по-горе са все мин.разходи без които няма как да започнеш да го отглеждаш.

145

мама

преди 11 години

Не им се поемат ангажименти,това е!Това е консуматорско поколение-молове,коли,айфони,маркови парцали!На жените ще им кажа едно:по-хубаво чувство, от това да станеш майка няма,когато ти го подадат новородено ти идва да полетиш-стига да го искаш това дете разбира се!Мъжете са много нещастни,че никога няма да усетят това изживяване!

144

Алов

преди 11 години

Аз нямам семейство ,но помагам на други семейства като им правя дечица. Докато мъжете не престанат с тяхното консервативно мислене и се сърдят като жените им забременяват докато те са били на гурбет или в командировка например няма да се оправим. Има пък и мъже дето се сърдят ,че не мога да ги заплодя ,но науката се развива и един ден както си ходят до *** и ще раждат.

143

пипи

преди 11 години

с тези кокошкарски заплати в тази скапана държава как мислите,че човек би помислил да се жени и има деца да гладуват и те ли...

142

млад мъж

преди 11 години

Бойко няма семейство, ние също !

141

Анонимен

преди 11 години

""В природата всички животински видове отказват да се разплождат, ако са в краен стрес и инстинктивно усещат, че поколението им ще бъде обречено (поради екстремно лоши климатични условия, най-вече).""............................................................................Ето това е отговора на всички въпроси.Колкото до този, които твърди, че да имаш деца е наи-хубавото не6то, макар и да си беден ... Да, ... от твоята гледна точка може и така да е ...А мнението на децата ти ? дали и то е такова ?Когато разберат, че няма да имат нито прилично образование, нито прилична дрех

140

boris

преди 11 години

Братя българи,правете деца,само така ще победим,това е спасението за България,колкото и да е тежък живота.Молитва към Бога,деца и добро образование-са трите неща,които ни трябват.Помнете:Последните ще станат първи.Мислете за когато гласувате,не гласувай за продажници

139

Избегал

преди 11 години

Прочетох всички коментари и мисля, че България скоро няма да я има! Всички саоткачили и се мислят кой от кой по-велик, а истинските виновници потриват доволно ръчички. Ще кажа само едно име- Сорос! Изобщо всичко е ясно- никога няма да се оправим и без това на запад учат, че ние трябва да сме част от Отоманската империя, а "лошите" руснаци не трябвало да водят война на Балканите и да създават проблемни държави като нас и сърбите! Лично съм го чул от колеги в УК. Тъй не правете деца, ще имаме черни

138

Анонимен

преди 11 години

Аз скоро ще го направя, ако ще и турско /световно/ да сгане!

137

..............

преди 11 години

Еми как да искам бе... Имам двам по-малки братя с по 8 години -ние сме 90та, 98ма, 2006та и ми е пределно ясно за какво иде реч...Дори да изкарваш 2000 лв/м можеш да караш читава немска кола, да си позволиш относително приятен живот, и то в София, където си е скъпо, в страната , особнео по по-малките градове дето масово са на минимална, ще си цар.. И вместо да си джиткаш аудито или мерца на 7-8 годиники, да ходиш по кръчми и т.н, да се возиш в градския, да се чудиш кое първо да платиш.. Н Е ..

136

М

преди 11 години

Дяволе,с кое не сте съгласен?

135

Анонимен

преди 11 години

Според мен идеалната възраст за брак и деца за мъж е 30-34г., за жена 28-32. Хубаво е човек да си поживее добре, преди да се обвърже сериозно (под "брак" разбирам и без подпис, с дете). И после - наистина да е отговорен. Не мога да си представя как едно същество - независимо от пола му, може да е моногамно и отговорно, и платежоспособно на 20-25 г.

134

Нети

преди 11 години

Аз мисля, че мъжете под 30 годишна възраст не са и зрели за сериозна връзка и деца. Явно еволюцията пак си казва думата и както ни е освободила от опашките, така ни освобождава полека-лека и от прекалено младите бащи, които не могат да решат още кое е по-важно: търсенето на нови усещания, или изживяването на ежедневните. Тук не искам да говоря за ***, те просто не подлежат дори и на еволюция.

133

DEVIL-JIN

преди 11 години

Да бе да,може би твоята истина.

132

М

преди 11 години

До Дявола Това си е самата истина!

131

DEVIL-JIN

преди 11 години

До М - От къде ги измисляш тези простотии.

130

мъдрец

преди 11 години

Според мен и след 35 г няма да имат желание за брак,ако до тогава не са обърнали резбата. Докато се наканят да свършат тази работа ще започне да не им става. Пък и защо им са жена и деца в тази Европейска криза?! Нека оставят арабеските да населят Европа вече е пълно с джамии в Англия, Германия за Брюксел не знам, но вероятно и там ще се нароят в скоро време.Така и трябва! В природата празно място не остава,много бързо се намира начин да се запълнят свободните нишите!

129

Гражданина на РБ

преди 11 години

161,Както жените, така и мъжете са "оборотни".Сексът определя поведението, тъй като е дълбоко заложен фактор за размножаването на човешкия вид...;-)