80

решението

преди 11 години

да избием цялата върхушка, до 3то коляно... едър бизнес, политици, медийни магнати, съдии и магистрати... това е, нова конституция и още 100 години страх за тия дето ще ръководят народа. после пак децаната ни ги избиват и така докато се научат, че ТЕ РАБОТЯТ ЗА НАС И НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ

79

Анонимен

преди 11 години

Всички плюхте по комунистите , а сега разбрахте ли кои са ТЕ ?ТЕ са ГЕРБ!Ако искате България да изчезне от картата на света , пак гласувайте за тях!Аз няма да направя тази грешка!Сбогом ГЕРБ!

78

Декарят

преди 11 години

Бай 78, а чи то ако да сми 7 мильона и такоа, начи секи втори има 40-50 декара, айди средно 45, 3 500 000 по 45 декаря, ща доди бари157милиона декаря зимъ и аку ричем, значи, чи идин квадратин кильометър я около илядо декаря/млогу ба/, тъй ли ъ ти по-знаш , такоа, чи то туке има 157 илядо квадратни килметря зимъ, аба, аба, аба. Ей учанту си учану, ама ас кат сам прос нимоа пиша и смятам-ей на сига, ша си пасъ паткити. Ами. Кво ша кайш?

77

До 97

преди 11 години

ПЪЛНО Е СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА , от модерна по-модерна, с препарати и какво ли не най-най-моредно, изтеглиха се кредити...Но всичко това е западно производство -скъпо и неефективно! Просто не се изплаща...Да не говорим за кредитите с непосилните лихви. Затова е катастрофата в земеделието. Много фермери вече се връщат към беларуските железни трактори, които не са добре боядисани, но могат да орат дълбоко без да се чупят.

76

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 99 Да, турците имат повече акъл,защото не е възможно да имаш по-малко акъл от герберастите. Но те са нагли и алчни и Доган ше ги светне за още по-тънки далавери.

75

Анонимен

преди 11 години

За да не пустее земята, трябва да се стимулират малките земеделски производители. Да се отпускат субсидии при облекчени условия, да не се облагат с данъци и задължителни осигуровки.Големите фермери обработват най-плодородните земи, лапат огромните субсидии, а бедните хора с по-малко земя нямат достъп до тях. Те нямат техника, плащат за всичко, и накрая излизат на загуба.

74

Анонимен

преди 11 години

При тройната коалиция България бе изправена пред ръба на пропастта. Но благодарение на ГЕРП направихме голям скок напред!

73

Ух

преди 11 години

Говорите ги едни глупости без да знаете нищо.Гърци ,Испанци ... получават такива субсидии ,че ако тръгнем да се конкурираме с тях и на 5 ст ще ни свалят.Имаме и турци,македонци .. дето трябва мита да плащат ... абе изобщо и от Китаи ще ни внесът.За месото да не говоря ,*** идват насам.Силна е ,но доде държавата не плаща 100% първите 5 години и после да иска някаква възвращаемост никога няма да видим отново кайсиеви или други градини!А Борсите са на мафията !

72

Анонимен

преди 11 години

Новата тройна коалиция ГЕРБ- ДПС- Кунева! Още една конфигурация за успешно банкрутиране на България! Браво,другари!!!!

71

макето

преди 11 години

кат инженер зимах 300-400 лв ся кат овчар под 1500-2000 не падам ама будала 5 годин учих црътах загубено време апа що вино съм пропущил да изпием е те за това най ме е яд

70

ЗЕМЕДЕЛИЕ?

преди 11 години

Образованието е неадекватно,студентите учат как да се слагат изкуствени торове,а не за биоразнообразието в почвата. Голяма част от най-добрата ни земеделска земя вече е продадена и е собственост на чуждестранни холдинги.Малките парцели пустеят,защото или няма кой да ги обработва или роднините не могат да се разберат.А пък младите вкупом са се запътили към София или пък към чужбина. Имаме ме си прекрасна страна и западнали села. В училище земеделие се споменава само в час по история.Тъжна картина

69

Анонимен

преди 11 години

"Цацаров обаче отказва да вземе мерки срещу компрометирания си подчинен със странен аргумент - "да не ме заподозрат в лично отношение спрямо Василев"."Истината за Цацата!

68

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

ДО 87 "Имигранта" ............. еееееееей *** , то и сега има селскостопанска техника бе НЕКАДЪРНИК !!! ПЪЛНО Е СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА , от модерна по-модерна, с препарати и какво ли не най-най-моредно , изтеглиха се кредити от земеделците , олигарсите раздадоха , разработва се яко ново и ново поколение зърно и житки култури от сорда на соя и рапица , *** ! *** И ВИЖ ПО СЕЛАТА !!! НЕ Е ПРОБЛЕМА В МАШИНИТЕ , МАШИНИ ИМА !!! ПРОБЛЕМА Е В ОЛИГАРСИТЕ ( НАУЧИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА )

67

Анонимен

преди 11 години

До anonimen 93Преди да се изказваш, отиди на село, насади градина, но трябва и да спиш в нея за да я опазиш да не ти я оберат братовчедите.Познавам много хора, които се отказаха да садят, за да хранят ***.

66

Анонимен

преди 11 години

През 1989 г. ТКЗС-та произвеждаха 10 млн.т. жито, царевица, слънчоглед. Днес арендаторите 5 млн. ТКЗС-та гледаха 9000 000 овце, днес фермерите не могат и 1 000 000 да изхранят. ТКЗС-та гледаха 42 000 000 домашни птици, днес частниците с мъка 12 000 000 . ТКЗС-та и бригадирите изнасяха над 200 000 т. домати, днес частниците внасят домати.ТКЗС-та и бригадирите изнасяха 150 000 т. грозде, днес внасяме...

65

anonimen

преди 11 години

marzeliwite stoqt po kafetata a selata posteqt.

64

АЛЧО

преди 11 години

По-***, по-некадърни, по-нагли, по-корумпирани, по-крадливи, по-безочливи и лицемерни от ГЕРБ няма??? ГЕРБ е позорът на България!!! Долу ГЕРБ!!! Никога повече ГЕРБ в управлението на страната!!! До нормалните и трезвомислещи Български гласоподаватели, на 12-ти май да изхвърлим ГЕРБ на бунището на историята!!

63

bolka

преди 11 години

до 78 - да си чувал за рекет над дребните производители? Защото продукцията им се изкупува от мутри, които необезпокоявани налагат много ниски цени на продукцията. Да си чувал за подпомагане на дребния производител?Случайно да си чуват за плячкосването от *** орди?Случайно да си чул за осъдени при тези грабежи и изнудване на хората от селата?Защото аз не съм.Никой не иска да се труди, да влага последните си средства и накрая да е изнуден или ограбенИ това е съзнателно унищожение години

62

Бойко -100

преди 11 години

Цената на един глас за парламентарните избори през май на места стига до 100 лв., съобщи зам.-главният прокурор Ася Петрова. По места вече изборната търговия е стартирала и вече се водят разследвания.

61

Всичко в името на Чо

преди 11 години

Какво му трябва на Човека ?Необходими са му една футболна топка, едно тесте карти, една ракета за тенис, една каса бира, една скара с кебапчета ... и 150 лв пенсия .Какво още му трябва на Човека ?Трябват му една мотика / за картофите /, химикал, тетрадка / листи / и калкулатор / евентуално / . Гоце отдавна пише прословутите си мемоари, Доган вече започна и той да пише научни трудове, а ЧовекЪт сега ще измисля задачи по математика и ще издаде нов сборник . Нали и тримцата са си ' светата троица ' ?Нека и тримцата да пишат и творят ! Какво по - хубаво от това ?