155

Анонимен

преди 11 години

цвъка ще се коалира с нотариусите за повече апартаменти!

154

Анонимен

преди 11 години

Прочетете статията "Поредни или последни избори" в Дневник. Не гласувайте за ГЕРБ. Спасете България!

153

Анонимен

преди 11 години

Коконева винаги е навита...

152

666

преди 11 години

Ай, завалията миличък. Закахърил се за Франция, колко били зле заради социалистите. Де и на нас да се падне толкова зле да сме, че тогаз ни давайте разни и празни обещания. Бре, че наглост у ГЕРБ. Народа ги изрита през вратата, те питат кога пак да дойдем.

151

коментар

преди 11 години

Е,това е новина.А межди впрочв с Яни Янев и Меглена Кунев или Иван Костов?

150

Жик-Так

преди 11 години

Евала те Цвъки!!!Всяка твоя усмивка унищожава 1% от рейтинга на ГЕРБ!Keep smiling, Baby!!!

149

JORO m

преди 11 години

След като толкова много се натискат за властта значи че ги чакат много пари тоест много далавери и кражби и то на гьрба на хората.

148

Тоя Цецо сънува

преди 11 години

Цецо сънува ,че някой иска да е коалиция с него. ГЕРБ е *** дума и е политическо самоубийство да имаш нещо общо с тях --- това е реалноста.Щом и Костов го отреза оня ден, сега ГЕРБ са във фаза "и сам да съм пак, че се бутам".

147

агентБуда

преди 11 години

При управлението на Герб безработицата се утроява,доходите падат 70%,1млн емигрират, данъчните подслушват,бизнеса е на колене-35% фалити,затворите се пълнят с невинни тинейджъри след обилна доза насилие и изтънчен рекет(на заможни родители)! 2013г:500 самоубииства,6 човека демонстративно се самозапалват,бича на мизерията и глада отново е сполетял българина,накрая държавата колабира. Депресия,Агресия,Рецесия завлядяват България под ръководството на мутро-ченгеджийския хибриден звяр ББ-ЦЦ

146

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще се коалира с ДПС и за това има явни индикации от доста време. Още тогава, когато Тиквата спечели първия път и гневно се закани на Доган,а после се умълча като пръдня в ***. Оттогава една дума лоша не е казал срещу турците, само Станишев му е виновен за всичко и само срещу него говори. Това вече е лош театър или патологична любов.

145

JORO M

преди 11 години

Тези *** пак се готвят да управляват и не обещават да вдигат заплати и пенсии.Дянков така вдигна пенсиите че хората трьгват на заслужена поивка; с цели 5 лева.Какви обещания може да дава тоя Тьпанар.А от 1юли се канят да вдигат тока и ако го сторят този пьт не протести -бунтове ще има докато не изчезнат всички *** от Бьлгария.

144

Анонимен

преди 11 години

Не съм сигурен, че някой ви иска, та да обяснявате, как няма да се коалирате. Ако зависеше от вас, и с Янчо щяхте да се коалирате, и с Кире Либерало, само да не изпуснете властта и кокала. Просто никой не ви иска, дори и нещастници като тях.

143

нашата съседка

преди 11 години

"Франция, нашата съседка" - Ами да, Европа е от Ванкувър до Владивосток

142

чети

преди 11 години

До СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИСтига си блъска главата ,а отвори и прочети соц.проучвания.Възрастова група 18-60 год.,образование-висше,това са основно гласоподавателите на Борисов.

141

ренде

преди 11 години

Цвъки е културен човек, европеец! Милко Калайджиев като хвана жена си на калъп я спука от бой, а Цвръцко на неговата един шамар не и удари!

140

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 172 "о СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИОт какво ще ме спасиш умен,спаси себе си като отидеш при Спасителя. "................ АКО УСПЕЯ ДА ТЕ РАЗУБЕДЯ ДА ГЛАСУВАШ ЗА "ГЕРБ" КРАДЦИТЕ - ЗНАЧИ СЪМ ТЕ СПАСИЛ !

139

genata

преди 11 години

цвъки фбр го чипоса сега му пращат субтитри от сателита

138

Анонимен

преди 11 години

До СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИОт какво ще ме спасиш умен,спаси себе си като отидеш при Спасителя.

137

Анонимен

преди 11 години

Колко е коефициента на интелигентност на Цецо? Със сигурност е адски нисък, но колко е всъщност?

136

venko

преди 11 години

има едно спасение - атака другото е гражданска война