117

Анонимен

преди 11 години

132 и на всеки чужденец му се зачислява по един от тяхното ДС , бъди спокоен разказвали са ми достатъчно и то сериозни хора а не матргинали като теб ,а режима ще падне всеки един диктаторски режим рано или късно пада ., така е било винаги.

116

Първа комуна

преди 11 години

Другари първото истинско комунистическо общество в България е факт, окло 50 семейства се заселихме в китно изоставено селце. Всичко е безплатно при нас имаме доктор и двама учители. Все пак тъй като външния свят работи с пари, ние ги ползваме да закупуваме стоки които не произвеждаме сами. Също има и няколко работещи извън селото, но те предават заплатите си в общата каса, за която отговарям аз. Вервайте ми не спекулирам с общите пари.

115

Анонимен

преди 11 години

"110 а ако знаеш , после след падането на режима какво ще излезе на яве , косите ти ще настръхнат ако ги имаш разбира се"няма да разбере какво ще излезе наяве като падне режима - режима няма да падне. А ако искаш да разбереш какво става в Северна Корея може да ги посетиш. От скоро границите са отворени и дават визи на чужденци, има интернет за чужденците и могат да ползват gsm и да снимат свободно. Вече е cool американци да ходят на туризъм там и ютюб е пълно с клипове на западни туристи.

114

Анонимен

преди 11 години

129 остави ги сигурно са или пубери или алцахаймери не си спомянт къде беше барерата на Сливница което не пускаше без открит лист / БИЛЯЖКА от МВР-то / да отидеш до Драгоман . до Драгоман не до Югославия не до Калотина а до Драгоман . случайно да не избяга пилета ОТ РАЯ

113

Анонимен

преди 11 години

При СК не влизат разходи за образование, за здравеопазване - безплатни са, за застраховане, банкиране и др. паразитни ненужни мероприятия-------------------------------------------------------------116 ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА , безплатно застраховане ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА е казал шопа и колкото и да си *** съм сигурен че ако имаш някой лрев ще го скъташ в банкта .

112

до 123

преди 11 години

Въпроса ми не съдържа никакъв отговор, само затруднени с мисленето като теб го намират там.

111

gogo

преди 11 години

Tozi da ne glytne niakoai muha kakto e zqpnal -:))))

110

До тъпанарите

преди 11 години

които превъзнасят северна корея и нейния режим, сигурен съм 101 % че ако някой ви хване и замъкне да живеете там, ще искате да избягате като дявол от тамян, ха-ха-ха

109

Анонимен

преди 11 години

120 прави и ти Софтуер , някой да те спира , ама трябва акъл за тази работа , това не е като да копаш нивата

108

До 119.

преди 11 години

По-скоро са почти 4 пъти повече от нас. :) Иначе - да - територията им е с около 9 хил. кв. км. повече.

107

do 119

преди 11 години

6tom sa tri puti pove4e ot nas zna4i jivejat tri puti po dobre..normalno e ne sa kato v bg kadeto *** kradat i razgrabvat prirodnite bogatstva i sa podlojili naroda na genocid..sega slagaite minusi plateni draska4i..

106

до Хо Хо

преди 11 години

Ами щото самия ти въпрос садържа отговора!Накараи ти един народ да мисли за емиграция ,а после се чуди що има дървари на северна корея!

105

до 119

преди 11 години

Подземни ядрени опити.

104

Хо-хо

преди 11 години

Нека родните фенчета на Северна Корея, на които им се надървя като и чуят името, ми кажат защо след като е толкова хубаво там, не отворят границите си еднопосочно и да пуснат поданиците си да ходят където си искат? Хайде каже бре ***?

103

Анонимен

преди 11 години

Говорите за БВП ,а замисляли ли сте се ,че Софтуер,Музика... са огромна част от тоя в САЩ.

102

бай иван

преди 11 години

по статистика ( в уикипедия) СК е с територия колкото България и население три пъти колкото нас, най ми е интересно къде си гърмят атомните бомби ???

101

Анонимен

преди 11 години

radostno e 4e evreite ne mogat da si probutat demokraciata na darjavi pritejava6ti jadreno orajie...

100

кафе без захар !

преди 11 години

Ким Чен Ун, след бомбардиновките разглежда сателитни снимки на Земята и изведнъж започва да крещи на генералите си:- Казах ви Америка да бомбандирате, ..не България !!!- Другарю Ким Чен Ун, не сме бомбандирали България, ..тя си е такава !

99

До 93

преди 11 години

Погледни формулата за определяне на БВП, и ще разбереш защо на СК е нисък. При СК не влизат разходи за образование, за здравеопазване - безплатни са, за застраховане, банкиране и др. паразитни ненужни мероприятия. Всичко това не се включва в БВП-то. А ако разгледаш структурата на БВП на "демокрациите" - 3/4 от БВП-то, се определя от точно този тип(въздушни) разходи.

98

Анонимен

преди 11 години

110 а ако знаеш , после след падането на режима какво ще излезе на яве , косите ти ще настръхнат ако ги имаш разбира се