153

Анонимен

преди 11 години

Този път протестите трябва да бъдат малко "по-различни",ако искаме да оживеем и децата ни да се казват "българи". Просто цялата тази граблива и продажна политическа *** има нужда от червен картон.

152

nikola

преди 11 години

Айде почна се,минават изборите и Гербаджиите почват с експериментите,всичко с намалението беше жив *** преди изборите,падането на ГРОБ беше една тактика на мутрата.Сега ми яжте главата.

151

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене произвежда по-евтин ток от фото парковете и перките и трябва да останат само АЕЦ Козлодуй докато се закрие през 2025-2030 г. и да се построи нов АЕЦ Белене, за да може да замести АЕЦ Козлодуй и ако икономиката тръгне нагоре след 2015 г. Всичко друго трябва да се закрие, защото ще струва стотици милиарди левове на българите през цените на тока.

150

Анонимен

преди 11 години

Увеличете тока и ще видите какво ще стане.

149

Анонимен

преди 11 години

До Nikolay_H , Проблемът в момента е ,че няма консумация!!! Бедните хора се свиват, а икономика липсва.Няма производство, няма индустрия. А гадовете подписваха договори за зелена енергия, гласуваха лобистки закони ,за да лапат пари ,а ние да плащаме. Няма друга такава бандитска държава, поне в Европа.

148

Анонимен

преди 11 години

Е те това трябва да стане само !!!

147

аман от келеши..

преди 11 години

До ХА,ХА,ХАААААА...Ми пали се бе,кой ще те спре?!?!?!..

146

Nikolay_H

преди 11 години

По-долу имаше коментар, че трябва да има АЕЦ Белене... И за какъв ... ви е БЕЛЕНЕ? защото сега произвеждаме 2 пъти повече ток отколкото използваме, но понеже изкуствено му е надута цената , дори не можем да го продадем в чужбина... И с тая АЕЦ Белене като почне да произвежда и тя ток... както ще го правим? В буркани ли ще го затваряте този ток... Ама не.. да се вдигат още цените.. То скоро масата от хора няма да има какво да губи и тогата вече ще има и убийства, и палежи.. *** алчни!!!

145

Анонимен

преди 11 години

Жалко само за Пламен Горанов, който си даде живота за нищо. ГЕРБ се връщат пак на власт и ще вдигнат пак тока.

144

Айде ,бе....

преди 11 години

...ние ,че се тепаме по улиците ---*** от 50-фирми "посредници" при износа и доставките на тока , ще си взимат парите ....и ШЕ ОДАТ У ЧУЖБИНА!КОЙТО ИСКА ---ДА ХОДИ ДА РЕВЕ НА ЛЪВ.... И ДА СЕ ТРЕПЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ !ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ---ЗА НОВ ЗАКОН ЗА ЕНЕРГИЯТА!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!

143

ХА,ХА,ХАААААА...

преди 11 години

АЙДЕ , ДА СЕ ПАЛИМЕ ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААА....ДА ИЗГОРИМЕ ,КАТО ДАНКО В ПРИКАЗКИТЕ НА ПАРТИЯТА!МНОГО Е ГОТИНО....ГОЛЕМ КЕФ Е!!!!

142

Данъкоплатец

преди 11 години

Хора, Вие не разлрахте ли, че всичко в тази държава е " пунт и пластика "? Не става дума само за цена на ток .... а за всичко като за момента оставим факта, че продажбат на отрасли в държавата с стратигическ значение и сериозно престъплене срещу хорат в БГ ... колкот по-високи са цените толкова ДДС е по-високо .. толкова ДП за фирмитее с по висока стойност ... власт имащите знаят какво да правят после ... видно е .... но ние сме си с робски душици и мислене "слава на БКП " ...

141

така е

преди 11 години

До Илияна Войкова Но не със знамена,а с пръти и колове!!!

140

Нероб

преди 11 години

Аз пък искам увеличение на заплатата до нормални нива! Дотогава ще седя пред компа и ще си чета новините през работно време и ми дреме на ***... Нека да работят тези, които са доволни от заплащането си! И те знаят но и аз знам...

139

hyt

преди 11 години

aide glasyvaite pak za gerberonite,no tozi pat m....a 6te ni e..t ,po prosti hora i po prosta darjava nqma nikade,a vijdat 4e zatavame i pak vikat tikvynq..........bye4ore takiva.yyyyyyyyyyyyyyyyyyy

138

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен лъжа е гърците са къде къде пред нас и винаги ще са,а тук разни мишоци се опитват да ни втълпят колко са зле гърците и едва ли не да си кротуваме

137

Анонимен

преди 11 години

ха ха ха - аде почна се пак но нека ги изпревариме - ***

136

Анонимен

преди 11 години

СТИГА С ТИЯ ЦЕНИВИЖТЕ НАКРАЯ КАКВИ СА ТИЯ ЕЛЕКТРОМЕРИ,КОИТО СИ ВЪРТЯТ И ПОКАЗВАТ ВСЯКАКВИ НЕРЕАЛНИ ЦИФРИКОЙ И ЗАЩО ГИ СМЕНИ СТАРИТЕ С ТИЯ И КАКВИ СА ИМ ПАРАМЕТРИТЕ-ТОВАЕ ЗАДАЧА НАДКЕВР И ДЪРЖАВАТА

135

@ Vanka

преди 11 години

Щом се опитват да ни обират има срещу кой да протестираме , а къде са организаторите не знам .

134

Анонимен

преди 11 години

Смятай я , е.а* му майката по алчни от тези не сам виждал, за герб става дума . Който гласува за тях значе Мразе България , така мисля аз,всеке има право на мнение нали???