496

Дръндер до 552

преди 11 години

До juan mata 552Хуане много си се заматал нещо. Първо Бойко е толкова патриот колкото и Тодор Живков, всъщност дори по-малко. Второ това че нещо не си чул не значи че не е станало, те твоите уши пропускат само информация която е в полза на Бойко. Трето това за което най-се хвалите-магистралите всъщност по статистика се оказа че Тройната ламя е направила повече от ГЕРБ а 70% от тези които ГЕРБ направи бяха започнати от тройната ламя. Просто те не се хвалеха колкото Бойко че си вършат работата!

495

до 549

преди 11 години

А освен това си приемат и закони с които да си увеличат печалбите на бизнеса за сметка на незаплатен труд, за сметка на плосък данък,а като хората искат да падне плоския данък започват да манепулират че не става дума за корпоративния данък а за данъка на физически лица. Безочници. Да живей лобизмъъъ. йейе

494

диктатор

преди 11 години

Всички ентусиастчета от БСП са се захванали сериозно с пропаганда преди изборите. ДА АМА НЕМА да ви се получи бе бездарници неграмотни. НЕ МОЖЕТЕ да напишете 2 смислиние реда, защото накадърните ви политици не са направили НИЩО, с което да бъдат запомнени! Знаете само да плювате по форумите. Айде, давайте, пишети си простотиите, та да на ВИ СЕ СКАРА ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ!!!

493

juan mata

преди 11 години

РАМО ЗА БОРИСОВ! За разлика от лекето станишев той е партиот. Гражданската война е срещу завещанието на тройните ***, които предадоха всички нас като създадоха една система, от която държавата е винаги губеща. Нали ви е скъп тока бе, ми кой подписа договорите с ЕРП-тата??? да не е баба ми? И как досега не съм чул някой от ЕС да похвали БСП за добре свършена работа? Явно няма такава и за да се избегне неудобния въпрос почват да се вадят компромати.

492

лк

преди 11 години

До Ехххххххх: Защо когато не ви е удобна истината, все на топа са хора от БСП. Да внеса пояснение, аз също коментирам, но никога не съм била и няма да бъда симпатизантка на БСП. Просто разсъждавам трезво. Ако и вие - тези които държите на "вожда" си размърдате сивите клетки, няма да е трудно да споделите моето мнение, че ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да са извън управлението, да се даде шанс на млад, можещ екип да управлява. Стига сме се излагали пред света.

491

Анонимен

преди 11 години

ЯЛОВ Е ***, НЯМА СПОР И МАЙ Е БЕЗ ТОПКИ!

490

Анонимен

преди 11 години

Като изтрихте коментара показахте че е много верен!Ето и резюме на коментара:Богатите когато са на власт са много по-вредни за хората защото имат конфликт на интереси:1. Гледат да смажат бизнесконкуренцията. Убиват я с данъчен терор.2. Прехвърлят бизнеса на роднини и го засипват с обществени поръчки.3. Гледат да лапнат комисиони я 10, я 20% и има къде да ги изперат.4. Лобистки ЧАСТНИ закони!Може и като бедния във властта да прибират и някой дребен подкуп.Трийте, трийте хахахахаха мутраци

489

До комуниста Кайзер

преди 11 години

До Кайзер Созе ( Кайзер Созе: Никога повече ГЕРБ!Трафикантите на наркотици като Буда и Министъра на апартаментите би трябвало да бъдат разследвани от съдебната систем, а не да я назначават.Призовавам интелигентните хора в България да гласуват за БСП, не защото я харесват, а защото единствено БСП имат РЕСУРС да ни отърват от мутро-милиоционерската диктатура на тези граовски простаци от герп. )ЛЕЛЕЕЕЕ БСП ЩЕЛИ ДА МИ ЗАЩИТАВАТ ДЕМОКРАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА ОТ ГЕРБ, АБЕ ВИЕ ДА НЕ ОБЪРКАХТЕ ДЪРЖАВАТА?

488

Анонимен

преди 11 години

До Аз: Хубавите неща на ГЕРБ - за цялата 2012 г. не е изплатен един лев на фирмите участващи в строежа на последния лот АМ Тракия и по съвет "от горе" не трябвало да се дава гласност.Заменени са 900 дка гора в Етрополския Балкан от Е.Димитров граничещи с неговото ловно стопанство "Елен". Смазан среден и малък бизнес и образование. Еднолично управление, нагло и безкруполно. Явно колкото си по-***, толкова по-нагоре в градината с гербери ще изплуваш.

487

Мира Мазнева-Радева

преди 11 години

До АзЕй ***, никога не съм гласувал за червените *** и за това не искам и ГЕРБ! Те са най-гадните комунисти, управлявали страната до сега! *** и *** сте всички гербери, опоскали страната като скакалци!

486

Ехххххххх

преди 11 години

ЕХХХХХХХХХХХ като гледам последните 4-5-6 странички явно платените драскачи на БСП са се събудили и отворили подарените им за "казуата" лаптопчета и давайййййййй - та то си личи, че пишат наизуст - те даже не са прочели статията и не са разбрали за какво иде реч изобщо! Юруууууш като овчички да сеят жупел................. излагате си партията, ей!

485

До теб

преди 11 години

До гербер: хахаха комунист анонимен, такъв случай няма в герб за разлика от бсп и дпс...... никой на никой не забранява нищо, изложи се тук

484

Аз

преди 11 години

Боже колко червена *** пише тук!Трябва да си мнооого ***, корумпиран или зависим от червените, за да отречеш хубавите неща постигнати от ГЕРБ!А грешките-от тях човек се учи и имаме право да корим някого за повторени грешки-само че за това трябва още един мандат! Аз го давам на ГЕРБ!

483

кйкйх

преди 11 години

До anonimen: За безплатния балон ли отиде или да попиеш светли знания от вожда?

482

Мира Мазнева-Радева

преди 11 години

Опасявам се, обаче че тези, от залата в неделя, са единствените *** от страната, които ще гласуват за ГЕРБ. Това 16 хил. кретена не ми изглежда много, достатъчно за изборна победа! ще взема да спретна и едно друго изследванийце, така като за пред БСП, че то знае ли човек, какво е намислил простия народ?!

481

anonimen

преди 11 години

АЗ ОТИДОХ НА ФОРУМА С ЛИЧНАТА СИ КОЛА .ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ПРИСЪСТВАМ.НИКОЙ НЕ МЕ Е КАРАЛ ИЛИ ПЛАЩАЛ ЗА РАЗХОДИТЕ.

480

хаха

преди 11 години

До налъм: Ех, Налъме, как един пантоф не застана да ни управлява, а все не рендосани налъми. Тези разсъждения от горе ли ти ги спускат или толкова си можеш? Аман от елементарни и неграмотни хора.

479

JORO M

преди 11 години

Големи обещания голямо изхвьрляне.Бойко много бьрзо забрави когато караше хората да сеят картофи за да не са гладни;Караше жените от ВМЗ-Сопот да си продават прьстените за да си платят сметките за ток и за ядене.ТАкова е отношението ИМ кьм обикновенния човек. Не очаквайте че нещата ще се подобрят.Ситият на гладния не вярва.

478

Мира Мазнев-Радева

преди 11 години

Сензация! В неделя, ама съвсем случайно, като се разхождах до прекрасната борисова зала, спонтанно ми се прииска да направя едно изследванийце на общественото мнение! застанах пред залата и познайте.... Бойко го подкрепят 30% от гражданите, които минаха от там, а БСП само 15%. Представяте ли си каква грандиозна изборна победа очаква ГЕРБ?! Просто съм ентусиазирана, че ще продължа със изследванийцата си! Напред ГЕРБ и Веско Маринов!

477

BB

преди 11 години

Togava stanishkata, ne se ottegli a bie6e, i to zdravo, za policei6tina 6te mi govorqt, BB moje da e tikva, a vie ste 4uguneni glavi, hodete v severnokoreiskiq rai, i dano va6te koalicionni partniori vi upravlqvat, se6tate se koi