340

Анонимен

преди 11 години

Нагла Тиква!

339

Анонимен

преди 11 години

НЕ НА БОЙКО И МУТРИТЕ, НЕ НА ГРОБ! Може ли правителство свалено с камъни и със самозапалени българи да иска да погубва държавата за още четири години. Та тъпака ББ избяга от отговорност, а сега пак иска пари и власт - или е пълен *** или мисли народа за ***. Тези са трупове, все едно да си искаме жан Виденов и неговата зима.

338

Анонимен

преди 11 години

Ей това е, до вчера Дянков беше най-безпогрешния...

337

Анонимен

преди 11 години

Който и да спе4ели изборите ,все тази.България има шанс ,ако впрегне умствения си ресурс ,където и той да се намира .Полити4еската класа е длъжница на българските граждани ,защото ве4е 23 г. те гласуват легитимирайки власта от която много незаконно забогатяха .Вси4ки знаят,4е няма накъде ,излагацията е голяма.

336

Али Баба

преди 11 години

До ртъ Имат 100 в строеж, но някой друг ще среже лентите 6500 км рехабилитирани пътища има Тройната коалиция ГЕРБ имат 2300 км виж данните АПИ

335

несправедлив

преди 11 години

До справедлив Виж динамиката в движението на Държавният дълг бюлетините на МФ. от времето на НДСВ и Тройната коалиция е намален от 72 % от БВП до 12 % , вие Гербери го вдигнахте до 19 %. Когато фактите говорят и БУДА мълчи.

334

ртъ

преди 11 години

Невероятно, но факт Тройната коалиция построила повече магистрали от Борисов - 121 срещу 115 км. е-вестник

333

Спонги

преди 11 години

Прочетох заглавие в друг сайт:"Задръстване на Четвърти килонетър заради ББ". Нека да си припомним защо е известен "Четвърти километър". Там се намира Лудницата.

332

До е

преди 11 години

***.Слънцето ти заляза вече.Ще свършат крадените парички от народа за избори пропаганди,контрабанди,сересета и тогава наистина ще трябва да се преселите на друга планета,защото народния гняв ще се равни с казана в ада.

331

Анонимен

преди 11 години

в зала армеец такива кавали се правят че не е истина!

330

Анонимен

преди 11 години

Целият ГЕРБ е една грешка която заблуди хората. Но дано да не се повтаря.

329

SAA

преди 11 години

Оргията в Арена Армеец започна. Време е полицията да нахълта и да извърши масови арести на най-голямото сборище на престъпници и да ги бие, бие, бие... Докарайте камионетките, душегубките и луноходите пред залата. Мачкайте ги с баничарки по улиците, изкормете мръсната *** вътре и съборете залата. ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!

328

Анонимен

преди 11 години

Тези *** докараха хората до самозапалвания...Какво още трябва да стане , че идиотията да се махне от трибуната?

327

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ДОЛНАТА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА НАЧЕЛО С МУТРАТА НАРОКОТРАФИКАНТ СЕ Е СЪБРАЛА ДА ОБСЪДИ КАК ДА МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ!И ЦВЪКО ШЕСТАКА Е ТАМ!И СВИНЯТА МАЙКА-ФИДОСОВА!

326

Анонимен

преди 11 години

Гледам канал 3 и повръщам от простотия!Страшна простотия е това ГЕРБ , а грозният физкултурник и болния от гръдна жаба са върха!Върха на ЛА"НОТО!

325

ТА ТАКИВА РАБОТИ

преди 11 години

А КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА САМОУБИЛИТЕ СЕ СЕ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА,ЗА САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ, ЗА ЛУДНАЛИТЕ ОТ НЕДОИМЪК И БЕДНОТИЯ,ЗА КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ.И КАК СЕ СПРАВИХА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ-КАТО СЕ СПОРАЗУМЯХА С БАНДИТИТЕ ИЛИ ТЕ САМИТЕ СА И ОГЛАВЯВАТ ТАЗИ ПРЕСЪПНОСТ.ПРЕСТЪПНОСТТА,КОЯТО СЪСИПВА ХОРАТА Е БИТОВАТА,КОЯТО ПРЕЗ ТЕХНИЯ МАНДАТ СЕ УТРОИ.ЗАЩО ЦВИНОКИО НЕ СЕ СПРАВИ С НЕЯ.ОТВЛИЧАТ БОГАТИТЕ ЗА ОТКУП,КОИТО СА ЕДИНИЦИ.СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СА ОГРАБВАНИ,БИТИ,НАСИЛВАНИ,НО ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПЛАТЯТ ОТКУП НА МВР

324

Анонимен

преди 11 години

ББ - креатура на *** Сорос и мутра No 1, долу завинаги!!!!!!!!!!

323

Анонимен

преди 11 години

КОЯТО И ПАРТИЯ ДА Е НА ВЛАСТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА СИ БЕДНЯЦИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ СЛУШАТ ЧАЛГА

322

Спонги

преди 11 години

До справедливЕха да бяхме като гърците и цяла Европа да ни помага. Опростиха им почти 200 000 000 000 Евро. А на този от снимката само се смеят и подиграват.

321

Българин

преди 11 години

По канал 3 предават директно конференцията на "слънцето" на Българския народ,изказванията на платените чуждестранни гости.Такава еуфория такова чудо,такова галене на ушенцата на бившите управляващи ,че ще вземат наистина да си повярват че са недостежими,невероятни,чудо на природата.Толкова простотии не съм чул до сега от европейски представители.Не е чудно защо в цяла Европа има рецесия и криза.Толкова простотия събрана на едно място -резултата всеки го вижда.