38

до 39

преди 11 години

А ти защо си мислиш, че на хората им е много гот да ходят по манифестации? Много сте ограничени, ако оприличавате целия народ с една диктатура!

37

Анонимен

преди 11 години

IMA STARI RUSKI RAKETI KOITO I DO DEN DNESHEN NIAMA NA4IN KAK DA BADAT SVALENI I OSTAVAT NAI OPASNITE IZOBRETENIA ZA MASOVO PORAZIAVANE V VSI4KI TO4KI PO SVETA DA KAJEM "SATANA" "BULEVA" "SS"

36

Апис

преди 11 години

С. ти от къде знаеш какво "кльопат"? Бил ли си там? Стига тоя CNN и NG :)

35

с.

преди 11 години

След време ще се случи същото,което се случи след срутването на социалистическият блок навремето когато ГДР и ФРГ се обединиха!Западногерманците още плачкат горко!ГДР бяха витрината на соц.лагера и въпреки това западняците наляха стотици милиарди там и все още най-развитите източни провинции не могат да достигнат най-слабо развитите западни!В момента Южна Корея са супер развити,а северняците ходят по манифестации и кльопат плъхове!Какво има да се добави повече!?

34

Апис

преди 11 години

Северна Корея няма "стари съветски ракети", а си имат ракети собствено производство. Не, че са много авангардни, но ги имат. А израза "стари съветски ракети" говори колко много разбираш изобщо от темата. Тия ракети и сега са достатъчно опасни и са на въоръжение в космическите войски на Русия. Ама сте тикви!

33

към 35

преди 11 години

Лошото, колега, е, че както се правят на интересни, са и доста непредсказуеми! Ще вземат да стъпят накриво и ще стане мармалад...

32

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея се правят само на интересни и никой не ги взема на сериозно. Ако направят каквито и да е действия, ще бъдат смачкани от ответния удар срещу тях. Те са технологично години назад от целия свят, могат само да си лаят от тяхната страна и да движат стари руски ракети наляво надясно.

31

Анонимен

преди 11 години

ето списък на военните операции на САЩ. Който иска да ме обори да ми покаже държава след втората световна война водила повече войни. Към списъка трябва да се прибавят и разбира се арабската пролет, въоръжаването на сирийски бунтовници и последните събития със северна Корея.

30

Анонимен

преди 11 години

AKO NE E TOVA NATO AMERIKA E PALNA NULA SHTE BADE ZATRITA TO4NO ZA DVA 4ASA

29

с.до 21

преди 11 години

Браво!Такъв отговор би засрамил всеки партиен секретар на секундата!Такъв плам!Такава идеологическа искра и подготвеност!Чудесно другарю!

28

Анонимен

преди 11 години

ЦРУ вкарват талибани терористи и проникват на руска територия през Афганистан, за да убиват руски граждани и войници и да взривяват.

27

до 13

преди 11 години

Пич, смени си дилъра! Я да ми кажеш една успешна операция на САЩ в последно време! Афганистан ли, Ирак ли, Арабския Полуостров ли? Ти нещо си се объркал май?! Всичките им гръмки демократизации завършват с разруха за "демократизираните". Пък Северна Корея и без това са си зле, не им трябва САЩ та да ги разсипе съвсем. Все пак говорим за хора, които живеят там по принуда, не е нужно още един народ да опропастят!

26

hanko

преди 11 години

Na mazete koreyci neshto ne im e nared v leykite - az poznavam dosta tuk v Canada , s nqkoi sme uchili zaedno - no edin nqma normalen. Zenite im za razlika ot tqh za mnogo po chitavi i otgovorni.

25

Анонимен

преди 11 години

KITAI SABIRA VOISKA NA GRANITSATA SRESHTU SEVERNA KOREIA KOGO MISLITE 4E SHTE ZASHTITAT BIVSHI SVOI TERITORII ILI AMERIKANSKITE IMPERIALISTI??????????

24

с.до 22

преди 11 години

Ясно и конкретно се изказа,че всички конфликти след ВСВ са предизвикани от американците и аз си позволих да ти дам един пример,който те опровергава!

23

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев става главнокомандващ на българската армия при война на НАТО срещу КНДР.

22

Апис

преди 11 години

21, ти нормален ли си? Какви по-точно операции американците са правили срещу границите на СССР някога? Има няколко супердържави в момента и тъй като се опитват да разширяват влиянието си, а планетата не е безкрайна, се настъпват по пръстите от време на време. В корените и същността си СССР, САЩ, Поднебесната империя, Римската империя и тн. нямат никаква разлика. Както и разбира се краят им е неизбежен по един или друг начин. Но краят на една империя може да се проточи с векове ;)

21

с.

преди 11 години

Интересното е обаче,че на малоумния номер 14 му се плякат едни плюсове!:)Ум да ти зайде!Ясно е,че сте ***,но все пак няма да е лошо да се поинтересувате колко са по-големите конфликти след ВСВ,кой ги е предизвикал,кой се е замесил впоследствие и какво се е случило на финала!Кучешката ви любов и преданост към руснаците е достойна за съжаление и поне 6 месечен престой в психиатрия,но все пак малко обективност не пречи в живота!

20

Анонимен

преди 11 години

ТОЧНО ТАКА ДРУГАРЮ КИМ--БОЙ ПО МРЪСНИТЕ ЗАГНИЛИ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ КАНЧЕТА!!!

19

14

преди 11 години

до 18- кой сега е в афганистан от 2001 до сега. Русия, Китай, или марсианците или разбира се НАТО