19

Българин

преди 11 години

До Анонимен:Това е най-лесното което може да направи 1 гражданин- като му дойде по нагорнище, да избяга в друга страна, където живота е сигурен и лесен...... Защо младите избират лесния път да избягат, а не останат тука да се борят за страната си... Много е лесно да избягаш или да се запали човек, българския народ никога не се е чуствал толкова слаб дори и при 2 робства

18

pimpalicious

преди 11 години

До Анонимен 15, Не, Боко Тиквата изобщо не е виновен за нищо. Той със сигурност не е знаел какво прави Семерджиев или Добрев, не, не изобщо! Моля, никой да не обвинява за нищо, Боко, защото той не е слънце, за да огрява навсякъде!

17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 3 - Не е така- просто им дават такива заплати и такива права че рушветите стават безмислени .Това за големите ръководители, а на тях никой не им знае бройката.

16

гейдар

преди 11 години

Искам да ме изнасилят.... оп, то вече го направиха. В сметката за тока.Ех... надявах се някъде другаде да ме опънат. Нищо! Има и следващ път.

15

гошо от курило

преди 11 години

Едни хора с бели дрехи.с въже и кола с решетки търсят Странджата!Бил избягал от някакво лечебно заведение.Хората казват ,че не е въоръжен,но бил изключително опасен-най-вече за себе си!

14

Петкова

преди 11 години

Договорите не са сключвани по време на управлението на ГЕРБ именно тази партия внесе в прокуратурата сигналите за неизгодно сключените договори и е редно да се потърси съдебна отговорност от тези ,чиито подписи стоят под тях.

13

Анонимен

преди 11 години

ДКЕВР НЕ Е РЕГУЛАТОР !!!ТОЙ Е ИНСТРУМЕНТ НА МОНОПОЛИТЕ !!!

12

Анонимен

преди 11 години

И на тях - У ду-***!

11

ША СЪ ОПРАИМ

преди 11 години

Заради престъпно бездействие от страна на служители в МИЕТ държавата не се е възползвала от правата си като акционер в ЧЕЗ, смята още прокурорът.Ха такааааа, пак гласувайте за Герб!

10

БЪЛГАРИН

преди 11 години

АБЕ КАКВО НИ ЗАНИМАВАТ С ТЕЗ ЧАКАЛИ!ИМАМЕ ПОГОВОРКА"НЕ Е ЛУД ТОЗ КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА,А ТОЗ КОЙТО МУ ГО ДАВА"!КОЙ ДАДЕ ЗЕЛНИКА В.ЩА МАМА!

9

Анонимен

преди 11 години

Вече нищо не ме учудва.Нищо не остана в тая държава всичко е продадено разграбено.Спасение няма да има.Обещанията са смешни.Единствения вариант е да бягаме.Аз лично ще се пробвам в Канада.

8

tnt

преди 11 години

До Анонимен 4-Колега,понеже споменаваш "Цанков камък",искам да попитам дали някой е чул историята на тоя обект ,но не от Боко и Цоко,а от специалисти-кога е взето решение за изграждане,поради какви нужди,кой е строил и за колко,има ли ефект от построения обект и пр.

7

браво странджа

преди 11 години

само Бойко .ура, .ура, .ура

6

Анонимен

преди 11 години

В края на краищата кой е ВИНОВЕН????? Тези комисии,министерство,компания,дружества не са виновни сами по себе си,ВИНОВНИ са ХОРАТА които ги управляват!!!!! И после някакъв *** ще ми говори,че заплатата му била 5-цифренна!!!!!!!

5

pimpalicious

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАУра за Бойко! Човекът, който разграби и продаде и малкото, което беше останало в България, и то само за 3.5 години на власт! Такъв успех на управляващата партия досега не бяхме имали!

4

Мавродиев

преди 11 години

Сега да се обзаложим ли дали ще има вкарани хора в затвора а? Разбира се, че няма да има. Нали всички са навързани като свински черва!

3

Анонимен

преди 11 години

ДКЕВР е неефективен , защото ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН блъскат бруталните рушвети на там ръководещите !!! Костов продаде Мариците и циментира договри за нерелна цена на тока към НЕК.НЕК се изнасилва от монополите и техните политически лобите !!!

2

Анонимен

преди 11 години

И сега какво? Битият- бит, ....ят - ....ан ?

1

pimpalicious

преди 11 години

Сега дали тази герберска ***, Семерджиев, ще бъде разследван и сложен там където му е мястото, а именно в затова? Аз лично силно се съмнявам, защото видяхме какво стана с Аврамов...сигурно и с Найденов ще стане същото...