48

аз

преди 11 години

БСП не бяха част от управлението на тази държава само през 8 от всички 23 години на прехода, така че само тях не пробутвайте за алтернатива .

47

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се гласува, защото по този начин се тушират манипулираните гласове. Това означава, че ***, турските и комунистическите гласове няма да имат тежест. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-слаби ще са ДПС и БСП. Една от основните причини да не можем да се измъкнем от дъното, е че позволяваме на турците и комунистите да имат твърде сериозна тежест в политическия ни живот. Това от своя страна е пагубно за икономиката. Затова гласувайте и агитирайте за гласуване.

46

Анонимен

преди 11 години

Да се забрани назначаване на държавни служители на пенсионери /на 40 год./, бивши военни явни и неявни ченгета с максимална пенсия и заплата около 2 000 лв. Протестите от улицата сбъркаха посоката и в бъдеще ще ви управляват същите с нови лица.

45

Анонимен

преди 11 години

На ден стотици конфликти между пияни *** завършват в болница. Престоят там на ден се движи между 70 и 90 лв. в зависимост от болницата. Само за пиянските изцепки на *** на ден плащаме десетки хиляди. Към това като добавим кражбите (и други престъпления), безделничеството, арестите, делата, гледането на изоставените им деца и т.н., може и да стигат няколкостотин хиляди лева на ден за издръжка на тези ***.

44

Анонимен

преди 11 години

До У С О много пък си информиран,говориш като типичен бесепар...............

43

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОТГОВОРНОТО И РАЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ - БЪЛГАРИЯ ПРОСПЕРИРА И СЕ РАЗВИВА И Е ЕДИН МАЛЪК БАЛКАНСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ТИГЪР. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ БЕШЕ НАЙ УСПЕШНОТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ЗА ГЕРБ! ЗА СИЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛАРИЯ! ДАВАЙ БОЙКО МАЧКАЙ КОМУНИСТИТЕ! ГЕЕЕЕРРРБ!

42

Анонимен

преди 11 години

Левон Харпарцумян казал сутринта пред Нова телевизия, че не се срамува от петцифрената си заплата, сега прочетох в друг сайт... Нямам думи.

41

Анонимен

преди 11 години

ЕС е единствения шанс да се отървем от *** си. Всички *** лесно могат да изчезнат безследно във все по почерняващите страни в Европа.

40

Анонимен

преди 11 години

Къде е бате Бойко ???Да не е вдигнал пак кръвно.... никой нищо не казва !

39

Анонимен

преди 11 години

АКО НЯКОЙ СИ Е МИСЛИЛ ЧЕ СЛЕД СОЦИАЛИЗМА ЩЕ ДОЙДЕ ПО ДОБРИЯ ЖИВОТ ЗНАЧИ Е БИЛ ПРОСТО НАИВНИК! НЕ МОЖЕ В ДЪРЖАВА КЪДЕТО ХОРАТА ГЕНЕТИЧНО СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ДАЛАВЕРАТА КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ ДА ИМА ПРОСПЕРИТЕТ И СПРАВЕДЛИВОСТ! НЯМА ПО СТРАШНО НЕЩО ОТ БЪЛГАРСКИЯ ТАРИКАТ КОЙТО ЗА ДА ЗАГРАБИ Е ГОТОВ ДА СТЪПЧЕ КАТО ВАЛЯК ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ! НОРМАЛНИЯ РАБАТЕЩ ЧОВЕК ИЗГЛЕЖДА КАТО ПЪЛЕН *** В ОЧИТЕ НА ТАРИКАТИТЕ А ПОЛИТИЦИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СА ОРЪЖИЕТО В РЪЦЕТЕ НА МОШЕНИЦИТЕ И ТЕ ГИ МАНИПУЛИРАТ!

38

Анонимен

преди 11 години

Напоследък като видя просещи *** им казвам да вървят в чужбина, защото ще изкарват много повече пари.

37

Анонимен

преди 11 години

АЗ ПЪК МИСЛЯ ,ЧЕ НЕРАВЕНСТВОТО ГО ИЗМИСЛИХА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ. ТЕ ВКАРАХА ЗАКОНИТЕ И ГИ ГЛАСУВАХА ЗА ОГРОМНИТЕ СУБСИДИИ, ЗА БЕЗКОНТРОЛНОТО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЗАПЛАТИ ПО ВЪРХОВЕТЕ , ЗА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ПРЕВИЛЕГИИ НА ДЕПУТАТИ И НЕ СЪЗДАДОХА НИКАКВИ РАМНИ ЗА НАЙ-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ВЪЗМОЖНИ В БЕДНА БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА Е НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА. ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ !

36

Анонимен

преди 11 години

Унгарският президент е направил доста умно предложение но не вярвам енергийната мафия да го разгледа въобще.Другите източно-европейски държави започнаха да се ориентирът към цакане на ЕС и евентуално излизане от него.Само ние се ослушваме.Сега е времето да напуснем ЕС и НАТО и да започнем да си оправяме държавата.Ако продължава така България до 10 години няма да я има.НЯМА ВРЕМЕ ЗА ЧАКАНЕ БЪЛГАРИ !!!!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Какъв ГЕРБ ви гони бе?Тази система на тотално обедняване е заложена като сценарий от началото на демокрацията.Така БКП /БСП/реши да превърне политическата власт в икономическа,но не придвидиха някои фактори като провалената приватизация напр.

34

osata

преди 11 години

до 26 - тогава населението у нас е около 8 милиона, след като се прибавят и лицата под 18 години? Т.е. населението у нас е намаляло само с един милион, бе "***"!

33

Анонимен

преди 11 години

Проблемът за социалното неравенство придоби характер на болест на обществото,по време на управлението на ГЕРБ!

32

22085

преди 11 години

Стига бе *** ,пак ли си тук. Върви си търси работа а не от сутрин до вечер да плюеш по Боко. Как не ти омръзна, хората вече те знаят и не те четат, защото разбраха ,че това ти е работата. Търси си свястна работа. Не съм за Герб, но намразих тези простаци като тебе ,защото форумът е за да чуем нещо разумно ,нещо реално а не такива простаци да ни обливат денонощно със злоба !

31

макето

преди 11 години

до 31 и за дуктатор не го бижа умнико просто си е ръп пожарникар

30

Анонимен

преди 11 години

За обикновените европейци България е равна на Косово, а Б.Б. е равен на Хашим Тачи наркотрафиканта.

29

pimpalicious

преди 11 години

До макетоЗначи признваш, че Боко Тиквата е диктатор? Хвала тебе, герберче!