348

С. Боливар

преди 11 години

На мда...'Стига турци,***...' Да живее мутри ,мафиоти , наркотрафиканти,контрабандисти, олигарси. Рая си Мда... и ***.

347

Анонимен

преди 11 години

Чао на червените мародери. Има още да се чудят и да се правят на невярващи. Виновна им е простотията, че е така агресивна. Хората обаче им обръгнаха, и вместо да се разправят с червени кратуни, си ги оставят да крещят до насита, а после им удрят балтията. КЕФ!!!

346

TankoBG_

преди 11 години

Седем пъти загубило избори - що е то?!

345

...............

преди 11 години

Тая е пълна подкупна и корумпирана кукувица - обясненията и са като на дете в първи клас

344

аполитичен

преди 11 години

До МаркИстинската комунистическа партия се нарича ГЕРБ.Членската и маса е от бивши членове на БКП и техните отрочета,но това е по-малкото зло.Страшното е ,че в нея цари авторитаризъм и култ към личността на вожда, което пък води до тоталитаризъм в управлението на държавата.Само слепец и зомби не го забелязва.А страхът от загуба на работно място изкривява представите на хората за обществената подкрепа на която "се радва" ГЕРБ.

343

Марк

преди 11 години

Червената чума си отива!Има една песен от 90те години "Последен валс"!Напоследък си я пускам и си пия питието!Колко приятели не дочакаха този момент!!

342

Марк за 399

преди 11 години

399Прочетох само няколко мнения по долу!399 е доказателство за думите ми в 401!!Ето как примитивния , червен , полиран, двугънков мозък реагира пред неумолимата действителност!Първосигнално!С обиди и квалификации!!Това са все стъпки към гробната яма на Котерията БСП!!Същото е и при лидерите на Комуноидите!Може и да говорят английски и да са ридери в ПЕс, но са жалки *** и реплики от Сталинизма!

341

Марк

преди 11 години

Отдавна казвам/и това ще го потвърди всеки редовен посетител на сайта "Днес"/, че е дошла фактическата политическа смърт на Комунистическата партия В България! Това, което наблюдаваме са трагичножалките предсмъртни гърчове и подритвания на този вече политически труп!Сюрреалистичната картина се подсилва от факта, че едно руско момченце Серьожа Дмитриевич се оказа водач на тази 100годишна, дърта грешница и прави някакви нереални за трезвия ум ходове!Доволен съм , че съм свидетел на това!!

340

преди 11 години

Сега разбирате ли защо толкова много реват партийците?Това е страх,че си отиват завинаги.Явно в тях е съсредоточена властта.Народа го маниполират.20 години нищо и сега проблема е защо нещо се прави......смешен плач!!!

339

!?!?!

преди 11 години

Тая стрина и подобните й, докога ще се правят на господ, а? Къде и с кого си провеждат "допитванията? Познавате ли някой анкетиран?Просто си изпълняват поръчките срещу съответното заплащане - официално, по договор.Облъчват "електората", тъй да се каже!"

338

Анонимен

преди 11 години

По-*** логика от на тая не бях чувал,аре скриисе *** м....ло

337

987

преди 11 години

Няма нужда от социолози - каквото трябва ,народа ще го реши и без тях. Това са хвърлени пари на вятъра.И без това са толкова втръснали на обществото с муцуните и брътвежите си

336

Анонимен

преди 11 години

Вижте оправданието на Радева:"Много малка част от тях обаче са искали оставката на Борисов и когато той я хвърли, това се е оказало невероятен шок за тях."Ако това бе вярно,българите щяха да искат Тиквата да не сдава властта и да го обвиняват,че е избягал от отговорност.А то всички знаят какво се случи!

335

385

преди 11 години

388Виждал си некому дедовия...........

334

Анонимен

преди 11 години

до 389:Те грозните правят по хубав секс!

333

Анонимен

преди 11 години

до 385:Виждал съм и по-големи професори от теб!

332

385

преди 11 години

386Първо се научи ДА ПИШЕШ!И не ми казвай какво щe има защото си прекалено *** да прогнозираш последващи събития.А ако си мислиш че за мен има разлика между теб и *** много грешиш.От кое село си?

331

Анонимен

преди 11 години

до 380:Няма да има цунами,ами потоп с черен цвят и цигн м..ризма!

330

Анонимен

преди 11 години

380Не е късно моето зайче.За мен НИКОГА не е късно.Обиколил съм целият свят за разлика от теб.Където и да се преселя мога да работя без проблем.Жалкто е че на стари години трябва да сменям държавата но като виждам от 2 две години какво се задава на хоризонта............. по-добре да ме няма в Бг като мине ЦУНАМИТО.

329

Анонимен

преди 11 години

Отказах се да пиша коментар.............. ама герб ще бият!