212

Анонимен

преди 11 години

Това е измислена партия Герб от олигарсите мутрите и разбойниците защо ти не я измисли или създаде бедни ми и ограбен българино от 23 годишния криминален преход а сега умело те внедряват в нея и понеже си наивен им се покланяш ,моля те недей вече става по беден и по болен!

211

Петър Младенов

преди 11 години

Да дойде Станко ...

210

Анонимен

преди 11 години

Мислех да гласувам за Герб но след това падение няма да гласувам за Герб да ми прости Фидосова!

209

Бенковски

преди 11 години

Сега убедихте ли се че ни управляват олигарси,мутри и разбойници а ти ще отидеш на 12 май да гласуваш за бедността си българино!

208

Анонимен

преди 11 години

Никой не иска да вкарва грамотни хора в политиката е това се нарича олигархия и маргилинизация на народа

207

Петракиев

преди 11 години

Какво падение!Велики спортисти в политиката: "доктор"Стоичков,Станка Златева,братя Пулеви.Да си спортист се иска мускул,да си политик се иска ум.Две несъвместими неща.Позор!Не гласувайте за подобни кандидати!

206

Анита

преди 11 години

Майка съм на три деца на никога повече няма да гласувам за Герб ама никога хорааа не се заблуждавайте те продадоха и заробиха българия и моето семейство вярвайте ми

205

Анонимен

преди 11 години

Колко грамотни хора има ама те все такива искат като Станка където да манипулират гербаджиите май започват да ми заприличват на БКП-КПСС

204

доста пари

преди 11 години

вложи държавата в спорта, спорта после роди мутрите.

203

въпрос

преди 11 години

С какво образование е Станка ? Може ли всеки пехливан да влиза в Парламента ? Подобна политика провеждаха и комунистите преди промените .

202

не е трудно..да се..

преди 11 години

момата е типична българска мома, яка , обидчива на целий народ и според мен доста глуповата, демек глупава, ама станке ти си номер три , демек няма да влезеш у парламенто да бориш който и да е, няма да докачиш/партията рани аз боря/ само ставаш за резиллл и нищо повече, и има такава френскапоговорка/ какъвто господаря такъв и слугата/ .....

201

Станче

преди 11 години

не се набутвай в лай..та. Чист и хубав човек си, защо ти трябва, гледай си спорта. Ще те употребят за користните си и властови цели. Няма да се чувстваш добре.- От теб политик не става, много си свястна.

200

OX

преди 11 години

Я па таа! Е много го е закъсал ГЕРБ щом Станка ще му е депутат. Те от сегашните им умните и честните млъкнаха и гък не казват, че и на тях не са им артък 5-6 000 месечно заплатка, ама тая знае ли какво прави Народното събрание? Има ли поне бегла представа за държавно управление? Откак рускинята я цопна на гръб и нашата се облещи като ***, съвсем изгуби почва под краката си, психяса и затова е решила да става политик. Тя е полуграмотна, може би затова я издига ГЕРБ. Боже, пази България ...

199

БЪЛГАРИН

преди 11 години

КОЛКО ТЪПО СТАНКА СОИЧКОВ ВСЕ МУСКУЛИ БЕЗ МОЗЪК.ЯЛОВ Е ***!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

198

Анонимен

преди 11 години

То ако от всеки става политик......

197

рестарт

преди 11 години

Стига вече с тая *** партия гроб и шефа и боко *** , просто хора не бъдете мързеливи този път и ГЛАСУВАЙТЕ.

196

много пари даде

преди 11 години

за спорт правителството, а резултата-най слаб от 1952 г.Това правителство не даваше пари за наука, но младите българи я правят в чужбина и никога няма да се върнат в тази жалкадържава.А Станка да се опита да пребори рускинята от Сибир, нали за това й дава пари държавата и да не забравя, че една учителка от първи клас е по-полезна за държавата от нея-учи децата да четат, прави ги човеци, нека знае че спорта е до време.

195

Анонимен

преди 11 години

Станке, осъзнай се! Не ти е там мястото. Не позволявай да те употребят!

194

Ъ !!

преди 11 години

Станка,де-ПУТАТКА !! Толкова ли ти е акъла бе момиче но,никога не е късно да станеш за резил !!

193

до 226

преди 11 години

май ти се надценявашслагаш депутатство, акъл и високо образование в едно изречение - това е белег, че с поне едно от трите не разполагаш :)