24

БСП

преди 11 години

Икономическата ни програма вече е представена.1. Повишаване на данъците.2. Повишаване на осигуровките.3. Строеж на АЕЦ Белене.

23

KOMUNIST

преди 11 години

LAYTE, LAYTE !!! NIE 23 GODINI SI UPRAVLQVAME !!! TOY I BOYKO E NASH 4OVEK- OT CIRKA NA ,,BSP,,BE LEVA4ETA....

22

Анонимен

преди 11 години

Снимката е от погребението на столетницата! Разправят страхотна воня е била!

21

MANOLOVA

преди 11 години

До Аз- NQMAM UM, AMA DJITKAM 3 MANDATA,LEV4O ...

20

leo66

преди 11 години

Българската СПИНОЗНА партия (БСП) явно е в предсмъртна агония.А какви велики времена бяха ....грабежи,разстрели,атентати,лагери,а сега......празни думи и лъжи.А и вожда ни сърГЕЙЧО се жалва,че не само Бате БОЙКО го шамаросал,но и Бате ЦЕЦО го сритал....мъка!

19

гошо тъпото

преди 11 години

Този букет цветя подарък от психиатрията ли е или някои луд го е взел от гробищата в Орландовци.

18

Гарантирано

преди 11 години

300 000 българи се друсат всеки ден. Гарантирано от ЕТ герб-Буда!

17

Аз

преди 11 години

Тази червена кокошка е с мозък колкото на пчеличка - ломоти без прекъсване едно и също и безсмислено.Сестра Галеваааааа, бегай при братя Галеви,след изборите ще сте една кошница депутати! Нема да има кой да ви слуша глупостите! Руски ***!!! Продажно племе комунисти!!!! Национални предатели!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Ако си мислите, че пак ще управлявате заедно с Местан - жестоко се лъжете. Вече не сме толкова наивни и късопаметни, другарко картечарка.

15

Анонимен

преди 11 години

Всеки един от групата на БСП ми е антипатичен. СерГей е човек без един ден работен стаж ... парашутист под крилото на баща си. Р.Овч всички го знаем в какви схеми ни е забъркал. Р. Петков - САЩ не му дават виза заради подозрения за връзка с организираната престъпност (това е прецедент в САЩ да не дадат виза на министър). Мая Манолова - радиоточката. Не виждам един в БСП заради, който да си дам гласа за тази партия.

14

Анонимен

преди 11 години

тая ако и се даде маалко власт ще затрие държаватаа ккто затрива семейства...

13

Анонимен

преди 11 години

Обичам те Манолова! Искам те довечера у нас.

12

Анонимен

преди 11 години

Другарката Манолова има проблеми със секса!!!

11

Дедо Гаджа

преди 11 години

Думи... само думи! Една огромна част от фалиралите фирми са на еднолични търговци и без персонал.

10

Анонимен

преди 11 години

Тоя букет е подозрително голям.Сигурно го използва и за летене....

9

Анонимен

преди 11 години

Съселишев са го приели в лудницата с обострена параноя и шизофрения. Нощта е прекарал бълнувайки: Сив ван, сив ван, антена ми влиза.....

8

Анонимен

преди 11 години

Политиците са форма на актьори. Затова и Стефан Данаилов е толкова успешен, той си е професионален актьор. Като Роналд Рейгън и Арнолд Шварценегер ;-). Така, че просто ви се чудя, че ги взимате насериозно. Гледайте на всичко като на спектакъл. Който и да изберете той няма нито капитала нито знанията да управлява. Особено в криза, която те и не разбират.Капитала се създава от съзидателите, а партиите са преразпределители и пропагандатори. То е все едно да търсите под вола теле ;-).

7

до гербера

преди 11 години

Баце излезни малко навън.Ако за половин час станеш от компа и се разходиш поне 100-тина по млади и сгодни ще видиш.

6

Анонимен

преди 11 години

Да де, ама какви законови промени ще направите и по какъв начин точно ще стимулирате малкия и среден бизнес? Дайте по-конкретно. Кажете "как", не "какво". Само с компромати и празни обещания си печелите изборите.

5

БРАВО

преди 11 години

Винаги съм изразявал мнение че ако искаме добър екип за управлението на България , трябва да съберем заедно Мая Манолова , Корнелия Нинова и Татяна Дончева . Ще направят Чудеса , имат потенциал за управление и на Европа .Не се шегувам .