155

ким сер сем

преди 11 години

до къде води комунизма боже

154

1984

преди 11 години

Как може да се вземат несериозно заплахите на северокорейците, а иранците,които нямат ядрено оръжие и са член на организацията за ядрено неразпространение и св.агенция за атомна енергия и призовават официално за Среден изток и свят без ядрено оръжие да са "най-голямата заплаха"за мира според ционистките митолози от т.нар.държава в Средния изток без официалните си граници от 1948,демократична конституция,история на тероризъм и заплахи и скрити стотици ядрени бомби за масово унищожение?

153

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея изглежда разполагат с ядрено оръжие, и ако са притиснати няма да се поколебаят да го използват, мисленето там е друго...само можем да гледаме какво ще се случи

152

Анонимен

преди 11 години

Без Америка Северна Корея ще прегази южняците точно за 2 дни ..

151

Ким Чен Ун

преди 11 години

Време е да се даде един добър урок на Империята на Злото !!

150

Шиу Дзъ

преди 11 години

ще ядът мамуля ким чен и компания,жалко за народа...

149

Петър

преди 11 години

За това ройтерс и CNN обявиха същото нали? : ) ****т.

148

socialist 1944

преди 11 години

Ако наистина избухне война между двете Кореи, другарите от северна Корея няма да издържат дълго. Може да са другари но преди всичко трябва да бъдем реалисти. Бедната ком. партия в КНДР няма да просъществува дълго за жалост... САЩ пак ще съсипе всичко и върлият капитализъм ще възцари !

147

хахохихи

преди 11 години

Аре стига глупави заглавия, не сте интересни, никой не се трогва от тази "новина". Мислите, че сте интересни като публикувате нещо, които цял свят от край време така или иначе знае. Смешници, измислете някаква по-смислена и интересна новина, тази е скучна.

146

Анонимен

преди 11 години

Нищо няма да стане, за тях това е нормално, те от 1953-та са във състояние на война.

145

Анонимен

преди 11 години

корейците не ги мислете те се оправятсамо воените им разходи да вземем ще живеем като църе те магат и без да ге правят но това си е техен избор

144

дрън дрън

преди 11 години

Днеса ви впряга за да си двигне посещаемостта...Няма война пише по другите медии, било грешка в превода.....

143

chicago

преди 11 години

И какво е виновен народа на Северна Корея,че Ким иска да воюва.Явно ориза ептен е намалял и си намериха виновниците за това.

142

Дойде 10-ти ноември

преди 11 години

На кимовете явно вече им е писнало от комунизъм..Много добре осъзнават че КНДР не може да спечели война срещу Юга и САЩ!И не се превъзнасяйте много по кндр-то нямат ядрено оръжие...нито пък ракети които да достигнат чак до САЩ всичко е абсурдна пропаганда. И тук някои комунистчета все още имат останки от пропагандата на БКП в душиците си и затова много лесно прихващат от Северно корейската такава!

141

Анонимен

преди 11 години

една лека подробност за КНДР...............имат ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. Това ще охлади страстите на "миролюбивите" хамерикански евреи...................п.п а БГ даже изряза ракетите в армията си по нареждане на хамериканските "миротворци"......

140

Анонимен

преди 11 години

Пич, хахахаха, какво сме изнасяли?!? Това бяха фалшиви търговски дружества, в които потънаха много пари. Ние изнасяхме и стругове, които хората претопяваха заради стоманата. Оказало се, че да купиш произведен в България струг, да го претопиш за да вземеш стоманата е по евтино, отколкото да внасяш стомана от други страни. И знаеш ли кога спира вноса на същите стругове? Когато нашите хитреци започват да слагат цимент в корпуса на струга.

139

Анонимен

преди 11 години

Другарю, "съветник на читателя", рухналото не може да рухне повече, отколкото е рухнало.

138

дългопаметен

преди 11 години

До Анонименпич, да, внасяше се, но се и изнасяше! Бяхме ПЪРВИ по кари в СВЕТА!

137

Анонимен

преди 11 години

Eee, късата е народната памет, другари! Бързо забравихте термините внос по "второ направление". Срамежливо изричане на истината, че трябва да внесем нещо от гнилия капитализъм.

136

съветник на читателя

преди 11 години

До АнонименРазходи се из България, да видиш какво е рухнало за последните 20 години - и тогава пиши.