285

Анонимен

преди 11 години

Много огладняла столетницата бе щом взама заем за изборите. За това комунистите изпадат в такава истерия. Ако постоят още година две далеч от хранилката току виж столетницата починала от глад . Гладен човек жив дявол. А гладна партия - малеее мале.

284

Анонимен

преди 11 години

Ей тоя заедно с Буда и серГея и Костов подкрепят *** бунтовници в Сириа. ''Ислямистите в Сирия вчера убиха най-малко 15 студенти при минометен обстрел на университета в Дамаск, предаде Би Би Си.'' Само Атака алармира и е против, ако вие също не сте против кръвта на всички загинали там е и по вашите ръце, приспани, промити мозъци !!

283

Анонимен

преди 11 години

А Първанов само му гледа сеира на Станишев и чака да потъне целия в ако за да му намаже ските.

282

Анонимен

преди 11 години

Ами ако сигнала за подслушването е подготвен и пуснат нарочно в пощенската кутия на Станишев от хората на Цветанов? Ами ако прпверката с 10 прокурори покаже че няма незаконно подслушване. Ко прайм тогава. И БСП и най-вече Станишев ще станат за смях като отявлени лъжци. То не че някой се съмнява че са лъжци обаче друго си и такова гръмко доказателство.Станишев просто си пъхна в *** бомба с часовников механизъм който ще избухне на 14 Април когато приключи проверката. Чак ме е жал за него.

281

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХАХАХАХАХХАХА, РАДОСВЕТ РАДЕВ ПО БНТ - Благодарение на мъдрото управление на С. Дянков ! Айде сега, Дянков ли управлява Бг или Боко - Буда

280

Анонимен

преди 11 години

А Станишев е виновен.Туй е ясно, то се знай.Дълг народен и синовен,герберът гради до май.Днес Монтана, утре в Плевен,правна школа се роди.Власт съдебна и удобна,прокурор да назначи.Конституция, закони,битка, само за ВЕРТУ!Власт по къси панталони,и в ръка със Винету.

279

да влиза в пандиза

преди 11 години

Цецо да влиза в пандиза - и от там да не излиза!

278

втора употреба

преди 11 години

ЕТ герб-Буда се обръща към малобройните си поддръжници, с молба за събиране на витринни манекени, може и втора употреба. Може и надуваеми кукли и восъчни фигури. Необходими са за слушатели на агент Буда, на партийното събрание на 7. Април, в зала ТИМармеец!

277

Боби

преди 11 години

Тоя Станишев ми е толкова мазен че не мога да го гледам , как може човек без един ден трудов стаж да ни учи как да работим и да живеем. Той знае само доноси , интриги , лъжи и помиярщини да върши заедно със своя верен другар от ДС Ахметчо.

276

Анонимен

преди 11 години

БСП - 27 %, ГЕРБ - 17 % , АЙДЕ ЧЕСТИТО НА ГРОБАРИТЕ !

275

Гарантирано

преди 11 години

300 000 българи се друсат всеки ден. Гарантирано от ЕТ герб-Буда!

274

9821

преди 11 години

Мафиотските кръгове в ГЕРБ в лицето на Емил Димитров се опитват да компрометират Цветанов.Не е случайно че във вчерашния брой на в."Труд" излиза интервю на Фаса че е следен заедно с изпълненията на Станишев за подслушванията?!

273

румен

преди 11 години

Станишев, този път добре се натресе....уж Уотъргей, а то излезна само глупав Гей.

272

ал бънди плашипутако

преди 11 години

Тоя като го видя ми става интересно,как се бръсне сутрин. Аз ако изглеждах така щях да умирам от смях,като се погледна в огледалото.

271

Анонимен

преди 11 години

кой бе,тоя ли ще се оттегли.никога.нали знее че тогава ще е подсъдим по много дела

270

Анонимен

преди 11 години

Тород Живковата МАФИЯ А , като че ли Тодор Живков е жив

269

КУМЕЦО

преди 11 години

Тодор Бояджиев, кумец на Цветан Цветанов, собственик на фирмата "Ти Ви Би" ООД, който се оказа съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп" закупили Несебърските дюни, е сред дарителите на МВР. Шеметната кариера на Бояджиев след идването на власт на ГЕРБ. Бояджиев печели обществени поръчки за над 25 милиона лева само за първите две години и половина, откакто на власт е правителството на ГЕРБ. Сред възложителите му се открояват общината в родния Димитровград, "Топлофикация"-София и Оперативна програма "Регионално развитие", управлявана от МРРБ.

268

ЗА- ГЕРБ

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в Централния затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там!Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков там ще е защита,ще прецака тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.Деса дуловска принцеса,тя на Нунев е метреса,ще им цери махмурлуката да имат те сполука.А Фидоска мажоретка,абе, просто ГЕРБ са супер гледка!

267

Герб- метеорити

преди 11 години

Видяхме небето,видяхме звездите,а утре на село ще грабнем казмите!Чао лимузини, чао секретарки,и вие рушвети от хилядарки!казма- права лопата

266

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевNikade? Pro4etohte li kategori4nite mu izqvleniq v mediite? I vtoro, sas samneniq ne se izliza v medii a s fakti. Taka 4e ne opravdavaite tezi maistori na intrigi i promiva4i na mosazi. Tova e poznato do bolka