142

Анонимен

преди 11 години

както се казваше в един стар виц, за да станеш министър, ти трябват 3 членства в голф-клубове..твоето, на баща ти и на дядо ти..у нас пък трябват 3 телефонни обаждания: на чичото-владика, на банкера и на прокурора/съдията..

141

нещастна държава

преди 11 години

този министър беше 10 години шеф на дружествата на *** (и още е)..нямат никакво значение къде бил завършил, как и с колко..никой не го е сложил за министър заради дипломата..братовчед ми завърши магистратура в кеймбридж, което не е по-малко престижно и тук му заявиха, че позицията е заета предварително, а конкурсът е формален (администрация в министерство). сега преподава в кеймбридж, там ценят хората, а не връзките им. При нас всичко става с телефони за 'наши момчета', калники и мишо-бири.

140

Анонимен

преди 11 години

Искам да разясня на някои пишещи тука (визирам 160). Пич, от бакалавър - направо доктор (PhD) МОЖЕ да се става, за твоя изненада. Дори в България. Направи си справка в нашите елитни университети и ще се увериш! Супер си неосведомен. От личен опит говоря.

139

с уважение

преди 11 години

И аз имам незапочната докторантура от Харвард,Кембридж,Югозападния,Североюжния и Монтанския университет.Искам голяма заплата,работата не е необходима.

138

lenin

преди 11 години

po tazi logika sergo niama i osnovno koeto da se vaji za EU.....kakto i vsichki ot moskovskiat na KGB ...izlaoto BKP/BSP e vyn

137

Анонимен

преди 11 години

признават ли се дипломи от страни извън ЕС,не трябва ли да се приравни.????

136

Алумна

преди 11 години

До Професора (и по-общо)Ами приравнявайте, надявам се, с добро отношение и без предубеждения към хората, които са положили огромни усилия, за да се изучат другаде и искат да се занимават с наука (или каквото и да е друго) в родината. Изключително ми е мъчно, като знам за какво става въпрос да отидеш някъде, където си никой, да чета подигравките на някои от авторите тук.

135

Анонимен

преди 11 години

Хич да не му пука на министърчето какво си дрънкат комунагите.Да работи за народа и страната, а ние го следим отблизо и или ще го аплодираме, или ще го изритаме. От него си зависи. Българите вече не спят.

134

въпрос към Президент

преди 11 години

Притежавам две дипломи от България да имате свободно място за министър?

133

Анонимен

преди 11 години

Ако всичките политици са като него няма да сме това окаяно положение,умен скромен ,честен .Да си остане в България такива политици да ни управляват

132

до 147 от професора

преди 11 години

това правим приравняване, че те нещо изостават...

131

Анонимен

преди 11 години

Интересно, всички цвъкат за образованието, а никой не обръща внимание на отговарянето на въпрос с въпрос "Смятате ли, че националният инвестиционен фонд на Сингапур, както и националната научна асоциация на Сингапур биха инвестирали в компания, която е затънала"Т.е избягване на прекия отговор. То и Кипър инвестираше тук там ... А и най-добрите инвестиционни фондове имат инвестиции без възваращаемост.

130

nikotiana

преди 11 години

na vremeto za 3 g uchene se davashe poluvishe obrazovanie, naprimer med. sestra

129

алумна

преди 11 години

До 152Нахранването с възпитанието нямат задължително допирни точки ... какво гарантира, че нахраненият няма да е невъзпитан?Като чета, просто се чудя на логиката на някои от българите. Аристотел, ако живееше тук сигурно и той щеше да се запали.

128

Анонимен

преди 11 години

До silanceE, защо да си мълчи бе, Силанче?Какво срамно има да си Бакалавър от Харвард? :)Гати и завистливия и злобен народ!Отиди и ти и завърши в Хорвард или Йейл или Принстън, дори и само бакалавър и тогава се изказвай.Или сикаш да кажеш, че Магистър от УНСС е много по-престижно и качествено от Бакалавър в Харвард???

127

Анонимен

преди 11 години

Пропускате най-важното . Учил е в Хасково и е ПЯЛ в хора заедно с предишния министър.

126

Анонимен

преди 11 години

Пропускате най-важното . Учил е в Хасково и е ПЯЛ в хора заедно с предишния министър.

125

Анонимен

преди 11 години

Много червени сълзи се леят по форумите.Преди по Бойко, сега по служебното правителство и президента.За соцкомуназите, няма угодия, особено когато са гладни.

124

Анонимен

преди 11 години

Отново си личи, че на никой не му е ясно за какво се говори, важното е да се плещи и акъл да се дава. Ще ми е приятно да видя поне веднъж в някоя тема да говорят хора, които поне малко са наясно с въпроса, който е засегнат в нея.Тука се мятат някакви укори, кой както му дойде.

123

Анонимен

преди 11 години

До hohoКакви дипломи и от къде ги имаш?И не се прави на голямата работа.Славянския и ЮЗУ не ги броим.Също и СИмеоново и ВИФ.Ако не нещо друго, този човек е завършил Харвард.Но, такива като теб и Харвард не признават :) нали/?