714

Анонимен

преди 11 години

Абе имаше такъв бус за подслушване,какъвто твърди Станишев в Умирай трудно 4.А и не само там.Във всички холивудски екшъни са с такива бусове,слушат от разстояние със сателитни чинии.Не се шегувам,но май някой яко преметна Станишев, а той взе че се върза.

713

outsider

преди 11 години

Едва ли някой се е съмнявал, че Цветанов и Борисов използват средствата на МВР да подслушват опонентите си. Въпроса беше само кога ще се докаже това.

712

ГМ Димитров

преди 11 години

Нямат въображение тия посткомунисти.Изтъркана плоча от 23г.Трактора е още на служба,той поде линията за частното ГДБОП,в час е човека,след като го е скалъпил.Той и при Бойко ходи с доноси,но той не му даде протекция.Спинишко,като чу прогнозите,хукна като попарен с поредния кьорфишек да отклони вниманието.Мисля,че 30 % са малко.Бумерангът набира сили при всеки следващ напън на развратната столетница и още не се е върнал.

711

Анонимен

преди 11 години

Много шум за нищо!

710

Анонимен

преди 11 години

Много семпло съчинение, товарищ. Въдичка за простите ти избиратели.Мен ме разсмиваш, даже те съжалявам.

709

сетих се

преди 11 години

Станишев тези са били от "Корпуса за бързо реагиране".Слушат с докторски слушалки.

708

георги тодоров

преди 11 години

не се караите на детето(сергечо)тои не се изака в кладенеца бутна акото с пръчка.този глупавия бсп тябва да го убият с камъни закопаваги постоянно.всички получавме писма и ги получаме от тези който ни познават и знаят имеила ни.даваите да коментираме какво ни пишат и да гарантираме че е истина.ха ха .амовеби е платен агитатор на герп

707

Анонимен

преди 11 години

Сергей хвърли бомба на поредната пресконференция на ПЕС. Той излезе смело на трибуната и каза:- Не съм гей!Всички бяха доволни от изказването, защото в кулоарите се разнасяха слухове около мъжествеността на нашия човек. Когато всички се разотиваха вече един човек от холандската група дойде при Сергей и му каза:- Хей, мъж! А Сергей му отговори:- Ти си мъж!

706

Анонимен

преди 11 години

Тези червеноруски *** са не само за подслушване, те са за изхвърляне от парламента. И без подслушване се разбра, че направиха преврат в страната и са готови да я потопят в кръв. Не подслушване, ами затвор за вас. Нека ви подслушват, защото сте опасни за страната, която доведохте до кастрофа.

705

до 823

преди 11 години

Това са стари комунистически номера!

704

Анонимен

преди 11 години

"Сигналът не е подписан, но се твърди, че подателят е служител на МВР."Това просто ме уби.И той го коментира,като истина.След,като е анонимно и няма подпис и лице,което да застане зад този сигнал няма въобще да се учудя,ако от Позитано са си го пуснали.Защото,ако се окаже,че всичко е лъжа,никой няма да носи отговорност.Ще се образува срещу неизвестен извършител.

703

55

преди 11 години

И аз имам новина!Като пуснем още едно проучване с 35% заГЕРБ и 15% за БСП и до 12 май електората на БСП ще намалее с няколко хиляди по естествен начин!!!

702

Анонимен

преди 11 години

Предсмъртна агония на червените спинаджии;

701

55

преди 11 години

Как ли пък не,ще имам аз такава информация и няма да и взема парите в някой вестник,ами ще я дам на тоз пръдлю!

700

Анонимен

преди 11 години

Другари народа иска работа нормални заплати и пенсии и реални обещания за управление на страната.Стига с тия ченгеджийски истории.На нас ние ясно,че в ниските нива на управление са ваши хора и те пречеха по времето на Бойко за нормално развитие на държавата.

699

Анонимен

преди 11 години

Тоя като го видя как ошашавено гледа май го е стигнал "СЕР-гейт" - -или преведено на литературен български -"КОЙ МИ *** В ГАЩИТЕ"

698

Портиера

преди 11 години

Другаря СерГей получил достоверно писмо на е-мейла от анонимен източник, находящ се през един кабинет в Ляво от неговият.

697

форумки

преди 11 години

"Ето го Сергейчето Станишка,тлъста мишка със партийна книжка!Ето го червения Станишка,Моника го води на верижка!Ето го еврейчето Станишка,на езика от лъжите има пришка!"

696

Анонимен

преди 11 години

ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ ИСТЕРИЧНИ ПИСЪЦИ! ХОРАТА ЧАКАТ ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА НА ЖИВОТ, АКО НЯМАТЕ ИДЕИ ПРОСТО СИ ИДЕТЕ ЗАВИНАГИ!!!

695

елена

преди 11 години

Г-Н СТАНИШЕВ,С БОГА ШЕГА НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ.ЕТО КАКВО ПИШЕ ГОЛЯМАТА КНИГА ПО ТОЗИ ВЪПРОС,А НЕ АЗМатей 21:12-13 12. Изгонването на търговците от храма(Марк 11:15-19; Лука 19:45-48; Йоан 2:13-17)И Исус влезе в Божия храм и изпъди всички, които продаваха и купуваха в храма, и преобърна масите на обменителите на пари и столовете на онези, които продаваха гълъбите, и им каза: 13. Писано е: "Домът Ми ще се нарече молитвен дом", а вие го правите разбойнически вертеп.РАЗБИРАТЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД